maritbet girişmaritbet
Maliye, Antalya'da hazine taşınmazı satacak

Maliye, Antalya'da hazine taşınmazı satacak

Antalya Defterdarlığı, atıl vaziyetteki Hazine arsa ve arazilerinin ekonomiye kazandırılması ile iktisadi kaynakların etkin kullanılması için ihalelere Nisan'da da devam ediyor

Antalya Defterdarlığı, atıl vaziyetteki Hazine arsa ve arazilerinin ekonomiye kazandırılması ile iktisadi kaynakların etkin ve verimli kullanılması amacıyla ihalelere nisan ayında da devam ediyor. Kurum bu amaçla, Alanya ve Manavgat ilçelerinde toplam 56 bin 395 metrekare büyüklüğünde 26 adet Hazine arsa ve arazisini bir milyon 366 bin 550 TL satış bedeli ile ihaleye çıkaracak. Manavgat'ta bulunan 313 metrekare büyüklüğündeki iş yeri ise 12 bin TL yıllık kira bedeli üzerinden ihaleyle ekonomiye kazandırılacak.

Antalya Defterdarı Hidayet Mat yaptığı yazılı açıklamada, Alanya'nın Çamlıca, Deretürbelinas, Gözüküçüklü, Mahmutseydi ve Elikesik köylerinde bulunan 31 bin 88 metrekare büyüklüğündeki 10 adet imarsız taşınmazın 482 bin 500 TL, Oba kasabasında imar planında konut alanında bulunan 601 metrekare yüzölçümüne sahip arsanın ise 200 bin TL satış bedeli üzerinden açık teklif usulü ile 25 Nisan'da Alanya Malmüdürlüğü'nde ihaleye çıkarılacağını bildirdi. Manavgat'ın Kızılot ve Kemer mahallelerinde imar planında konut alanında bulunan 12 bin 817 metrekare büyüklüğündeki 11 adet arsanın da 519 bin 350 TL'den satışa çıkarılacağını belirtti.

İstanbul Gazetesi

Yorum Yaz