maritbet girişmaritbet
LEVİ'DEN SEKTÖR ANALİZİ

LEVİ'DEN SEKTÖR ANALİZİ

Markalı konut üreticileri 2012’ye de büyüme hedefiyle giriyor. Rekabetin yoğun yaşanacağı bir döneme girildiğine dikkat çeken Vivian Levi sektörde dağılmalar yaşanabileceğini, krize direnebilen inşaat firmalarının doğru fiyat politikalarıyla istedikleri satış ve karlılık oranına ulaşabileceklerini ifade etti

Markalı konut üreticileri 2012'ye  de büyüme hedefiyle giriyor. Rekabetin yoğun yaşanacağı bir döneme girildiğine dikkat çeken Vivian Levi sektörde dağılmalar yaşanabileceğini, krize direnebilen inşaat firmalarının doğru fiyat politikalarıyla istedikleri satış ve karlılık oranına ulaşabileceklerini ifade etti

Küresel dalgalanmadan etkilenmeden büyümesini sürdüren gayrimenkul sektörü 2012'ye de büyüme hedefiyle giriyor. Markalı konut üreticilerinin yatırımlarının arttığı bir yıl olan 2011, devam eden projelerin yanı sıra kentsel dönüşüm projeleri, mütekabiliyet yasasında yapılacak değişikliklerle yabancı ilgisinin artması konut satışlarının hız kesmeden devam edeceğini gösteriyor.

Küresel ekonomik krizin etkilerinin sektörde de hissedilmesinin kaçınılmaz olduğunu fakat her şeye rağmen markalı konut üreticileri için pozitif bir döneme girildiğini söyleyen ParkONE Satış Koordinatörü Vivian Levi; “Krize direnebilen inşaat firmaları doğru fiyat politikalarıyla yatırımcıları kendilerine çekeceklerdir. Rekabetin yoğun olduğu bir döneme giriyoruz, sektörde dağılmalar yaşanabilir. Tüketicilerin gereksinimlerini karşılayabilen, kaliteli projeler üreten firmalar hedefledikleri satış ve karlılık oranlarına erişebileceklerdir” dedi.

Tüketicinin konut alırken çok bilinçli karar verdiğini ifade eden Levi, “Tüketiciler artık kaliteyi baz alıyor. Kendileri için uygun lokasyonda, ulaşılabilir, inovatif ve aktivasyonu olan konutları tercih ediyorlar. Konut üreticileri de talepler doğrultusunda projeler geliştirdikleri takdirde doğru yapılaşma ve satışların artacağını düşünüyorum” dedi.

Faaliyet gösterdiğimiz Zekeriyaköy- Sarıyer bölgesi değeri her geçen gün artan bir bölge diyen Levi, “ParkONE projesinde inşaatımız hızla ilerliyor. Her detay üzerinde titizlikle çalıştığımız projemiz bölgede ev sahibi olmak isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek özel bir proje. Konutları taahhüt ettiğimiz Aralık 2012'den daha önce kullanıcılarına teslim etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.  

Yabancıya satışın önünün açılmasıyla sektöre hareketlilik geleceğini belirten Levi, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yabancıların mülk edinmesini kolaylaştıracak yasal düzenlemenin yapılması hem sektör hem de ülke ekonomisi açısından sevindirici bir gelişme. Gerçekleşmesi halinde bu çalışmalar hiç kuşkusuz sektöre canlılık getirecektir.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!
  • 26.07.2022 13:59

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!

Güncel Proje Bilgileri verilerine göre 2022'nin ilk 6 aylık bölümünde markalı ko ...

Markalı konutlarda fiyatlar mayıs ayında yüzde 52.59 arttı
  • 15.06.2022 16:05

Markalı konutlarda fiyatlar mayıs ayında yüzde 52.59 arttı

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2022 sonuçları açıklandı. Endekse ...

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...