Lal Gayrimenkul ODTÜ’lülere sektörü anlattı!

Lal Gayrimenkul ODTÜ’lülere sektörü anlattı!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İşletme Bölümü öğrencileri, “TURKISH BUSINESS ENVIRONMENT” dersi çerçevesinde Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’yi ziyaret ederek, değerleme sektörü hakkında bilgi aldılar

 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İşletme Bölümü öğrencileri, “TURKISH BUSINESS ENVIRONMENT” dersi çerçevesinde Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'yi ziyaret ederek, değerleme sektörü hakkında bilgi aldılar.
 
ODTÜ İşletme Bölümü öğrencilerinin, Türkiye'deki meslek grupları hakkında bilgi sahibi olmasına yönelik olarak aldıkları “TURKISH BUSINESS ENVIRONMENT” dersinin bu haftaki konusu “Gayrimenkul Değerleme Sektörü” oldu. Bu kapsamda Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'yi ziyaret eden ODTÜ'lü öğrenciler, Lal Değerleme A.Ş. tarafından ağırlanarak, “Gayrimenkul Değerleme Sektörü” hakkında bilgilendirildiler.
 
Öğrenci grubunu karşılayan Lal Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı. Geçmiş yıllarda farklı üniversitelerde de benzer bilgilendirme çalışmaları yapmış olan Lal Değerleme A.Ş.'nin, Gayrimenkul Değerleme Sektörü'ne yönelik bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceğini belirten Ebru Öz, ODTÜ'lü öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
 
Lal Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Eda Öz ise Lal Değerleme A.Ş. hakkında kısa bilgi verdikten sonra, ODTÜ'lü öğrenciler için hazırlanan ve Gayrimenkul Değerleme, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı, Gayrimenkul Değerleme Süreci konularını içeren sunumunu gerçekleştirdi.
 
Teminat Değerleme Bölüm Müdürü Osman Yüksel ve Kurumsal Değerleme Bölüm Müdürü M. Erinç Barış, kendi bölümlerinin çalışmaları ve değerleme süreçleri hakkında öğrencilere bilgi verirken, Lal Değerleme A.Ş. Marka Danışmanı Necdet Kara da,  “Değerleme Sektöründe Markalaşmanın Önemi” konulu bir sunum yaptı. Bilgilendirmenin son bölümünde, ODTÜ'lü öğrencilerin merak ettikleri konulardaki soruları, Lal Değerleme A.Ş. yetkilileri tarafından yanıtlanarak, sektöre ilişkin detay bilgi verildi.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Modüler binalar için teknik esaslar belirlenecek
  • 23.10.2026 13:47

Modüler binalar için teknik esaslar belirlenecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlü ...

Akyapı'dan metreküp hesabı ile satış dönemi
  • 15.10.2026 10:47

Akyapı'dan metreküp hesabı ile satış dönemi

Akyapı; Hadımköy, Başakşehir ve Dudullu’da başlattığı ‘Akyapı Ticarethane’ proje ...

42 bin gayrimenkul profesyoneli EXPO REAL 2026'da buluştu
  • 08.10.2026 16:17

42 bin gayrimenkul profesyoneli EXPO REAL 2026'da buluştu

Zorlu ekonomik koşullar ve yüksek finansman maliyetlerinin gölgesinde Münih’te g ...

Ege Yapı İnşaat Grubu İcra Kurulu Başkanı Şükrü Arkadakalmaz oldu
  • 01.10.2026 13:36

Ege Yapı İnşaat Grubu İcra Kurulu Başkanı Şükrü Arkadakalmaz oldu

Ege Yapı, üst yönetim kadrosunu inşaat ve gayrimenkul sektörünün deneyimli isiml ...

Polat Gayrimenkul EXPO REAL’da uluslararası yapılanma ve vizyonunu güçlendirecek
  • 01.10.2026 10:57

Polat Gayrimenkul EXPO REAL’da uluslararası yapılanma ve vizyonunu güçlendirecek

Türkiye ve Avrupa’daki yatırımlarıyla faaliyetlerini sürdüren Polat Gayrimenkul, ...

İDAPARK Yıldız örnek daire galerisi yayında!
  • 28.09.2026 16:49

İDAPARK Yıldız örnek daire galerisi yayında!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe bugüne kadar 500 bin metrekarenin üzerinde inşa ...