maritbet girişmaritbet
Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi’nde ilk hedef mütekabiliyeti anlatmak!

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi’nde ilk hedef mütekabiliyeti anlatmak!

Türkiye’de ve uluslararası alanda gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ve Dubai merkezli AYN Group tarafından düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013, 17-18 Eylül 2013 tarihinde Kuveyt’te iki ülkenin sektör temsilcilerini buluşturacak

Türkiye'de ve uluslararası alanda gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ve Dubai merkezli AYN Group tarafından düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013, 17-18 Eylül 2013 tarihinde Kuveyt'te iki ülkenin sektör temsilcilerini buluşturacak. INREMA Genel Koordinatörü Gökhan Ilgar, bu yıl ilk defa düzenledikleri zirvede önceliklerinin mütekabiliyet yasasını anlatmak olduğunu belirterek, dünya petrol rezervinin yüzde 10'una sahip Kuveyt'in gayrimenkul yatırımlarında en çok Türkiye'yi tercih ettiğini söyledi.

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider kurum ve kuruluşlarının desteği ile gerçekleşecek zirvede, beş ayrı konu başlığı ele alınacak. ‘Mütekabiliyetin kaldırılmasının yabancı yatırımcılara getirdiği avantajlar' başlığının ön plana çıkacağı zirvede; ‘Türk gayrimenkul sektörünün bugünü ve geleceği', ‘Türkiye'de gayrimenkul yatırım fırsatları', ‘Türk gayrimenkul sektörüne Kuveyt'ten bakış' ve ‘Arap yatırımının Türkiye'deki geleceği' sektör temsilcileri ve uzmanları tarafından ele alınacak. Başta gayrimenkul müteahhitlik şirketleri olmak üzere, GYO, mimar, danışmanlık, bilişim, AVM, perakende, otel, bankacılık gibi alanlarda çok geniş bir katılımcı profilini buluşturacak olan Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'ne, Türkiye'den ve Kuveyt'ten bine yakın ziyaretçi kabul edilecek.

Eylül 17-18 tarihlerinde iki gün boyunca düzenlenecek Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013'ün her iki ülke arasında öneli iş bağlantılarının gerçekleşmesine zemin hazırlayacağını kaydeden Ilgar, “Bu zirve sayesinde; dünya petrol rezervinin yüzde 10'una sahip Kuveyt'in gayrimenkul yatırımlarında en çok tercih ettiği ikinci ülke olan Türkiye'nin gayrimenkul potansiyelini anlatabileceğiz” dedi. Kuveyt'in, Mayıs 2012 tarihinde çıkan Mütekabiliyet Yasası'ndan sonra Türkiye'den en fazla gayrimenkul alan körfez ülkesi olduğunu da hatırlatan Ilgar “Kuveyt zirvesi ile ilgili ön taleplere baktığımızda gayet olumlu bir tablo ile karşılaşmaktayız. Gayrimenkul sektörünün temsilcileri artık tüm dünyayı dolaşarak, vizyonlarını genişletmektedirler. Kuveyt ismini duyan tüm profesyoneller tarafından katılım adına olumlu dönüşleri alıyoruz” açıklamasında bulundu.

“Türkiye yatırım merkezine dönüştü”

Mart 2013 tarihinde gerçekleşen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Mipim'de de yer aldıklarını ifade eden INREMA Pazarlama Müdürü Mustafa Kılıç ise “Son birkaç yılda ekonominin güvenli bölgeleri sayılan ülkelerdeki sıkıntılar, yatırımcı pozisyonundaki petrol zengini ülkeleri yeni yatırım ve yaşam bölgeleri arayışına yönlendiriyor. Türkiye'nin bu süreçteki sosyo-ekonomik performansı, petrol zengini ülkeler başta olmak üzere diğer Müslüman ülkeler açısından da bir yatırım merkezine dönüştürdü” diye konuştu.

Dünya İnşaat

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkan Sönmez Quasar İstanbul'u anlatıyor
  • 18.12.2013 13:34

Türkan Sönmez Quasar İstanbul'u anlatıyor

Viatrans Meydanbey Satış ve Pazarlama Müdürü Türkan Sönmez, Kuveyt Gayrimenkul F ...

Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah fuarı değerlendiriyor
  • 18.12.2013 13:27

Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah fuarı değerlendiriyor

Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah, Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'nin detaylarını anla ...

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'nden kareler
  • 18.12.2013 13:24

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'nden kareler

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi yoğun ilgi gördü. Fuarın açılışından kareler emlaktas ...

Murat Tamer Kuveyt Gayrimenkul Zirvesini anlatıyor
  • 17.12.2013 09:16

Murat Tamer Kuveyt Gayrimenkul Zirvesini anlatıyor

Türkiye Kuveyt Büyükelçisi Murat Tamer emlaktasondakika.com'a Kuveyt Gayrimenkul ...

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi anlatılıyor
  • 28.11.2013 17:03

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi anlatılıyor

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'nin detaylı olarak anlatıldığı toplantının tamamı eml ...

INREMA Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'ni tanıttı!
  • 01.08.2013 09:03

INREMA Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'ni tanıttı!

Türkiye’de ve uluslararası alanda gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ...