maritbet girişmaritbet
Krizden en az Ataşehir etkilendi!

Krizden en az Ataşehir etkilendi!

Arthur & Miller ofisleri, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “Yaza merhaba” partisi ile hem eğlendi hem de global krizin etkilerini ve geleceğe yönelik planlarını değerlendirdi. Buna göre krizden en az etkilenen bölge Ataşehir oldu.


Markalı Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur & Miller Real Estate ofisleri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yaza Merhaba” partisinde bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde Polenezköy'de düzenlenen etkinlikte, Arthur&Miller ofisleri, hem yılın ilk yarısını değerlendirdi, hem de 2010 yılı içindeki hedeflerini birbirleriyle paylaştı. Ofislerin ortak görüşü ise, krizin etkilerinin yavaş yavaş atıldığı ve gayrimenkul piyasalarının artık toparlanma sürecine girdiği yönündeydi.

 
Markalı Gayrimenkul Sektörü'nde VIP hizmet vizyonu ve sahip olduğu franchise modeli ile fark yaratarak büyümeyi hedefleyen Arthur&Miller Real Estate, bu yılki geleneksel yaza merhaba buluşmasını Polenezköy'de gerçekleştirdi. Arthur&Miller Real Estate ofislerinin aileleriyle birlikte katıldığı barbekü partisinde, gayrimenkul danışmanları ve ofis yöneticileri, bir taraftan eğlenirken, diğer taraftan da durum değerlendirmesi yaptı. Global krizin etkilerini ve yılın ilk yarısını değerlendiren ofisler, 2010 yılı içindeki iş planlarını da birbirleriyle paylaştı.
 
Ortak karar, krizin etkilerinin dağılmaya başladığı yönünde!
 
Polenezköy'de düzenlenen etkinliğe katılan Arthur&Miller ofislerinin, sektör değerlendirmesine ilişkin ortak görüşü, durgunluğun yerini yavaş yavaş hareketliliğe bıraktığı yönündeydi. Arthur&Miller Batı Ataşehir Ofisi, bölgelerinin gayrimenkul yatırımları konusunda bir cazibe merkezi olması avantajıyla, global krizden çok fazla etkilenmediklerini söylerken, Mimaroba ofisi, bölgelerinde fiyatların gayet makul olmasına karşın, yılın ilk çeyreğinin durgun geçtiğini, ancak son bir aydır, gözle görülür bir hareketlenme olduğunu ifade etti. Arthur&Miller Yeşilköy ofisi ise, yılık ilk aylarının satılık talebi yönünden oldukça hareketli başladığının altını çizerken, kendi bölgelerinde; geçen yıl ağırlıklı olarak nakitte duran yatırımcı alıcıların 2010 başından itibaren gelmeye başlayan gayrimenkul alım taleplerinin yanı sıra, kredi faizlerindeki olumlu durum sonucu orta gelirlilerin de konut sahibi olma arzusunun piyasayı hareketlendirdiğini söyledi.
 
Çok sayıda markalı konut projesi, tüketicinin karar vermesini zorlaştırıyor
 
Arthur&Miller Gayrettepe ofisinin değerlendirmesi ise, birbiri ardına gelen yeni konut projesi lansmanları ve rekabetçi fiyatların, tüketiciyi şaşkına çevirdiği yönünde. Kredi desteği olmadan alım yapamayacak tüketici kitlesinin karar vermekte zorlandığını söyleyen Gayrettepe ofisi, parası olan yatırımcıların ise doğru lokasyon ve fiyat dengesini kurduğunda hızlı işlem yapabildiğini söylerken, özellikle ticari kesimde firmaların nakit akışını rahatlatmak için ellerindeki taşınmazları satma eğiliminde olduklarının altını çiziyor.
 
Arthur & Miller Real Estate, her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen yaza merhaba buluşmalarını gelecek yıl daha kalabalık ofis sayısıyla gerçekleştirmeyi hedefliyor. Firma, 2010 yılında İstanbul'un yanı sıra Ankara, İzmir ve Antalya ile turistik kesimleri içine alan sahil bölgelerinde yeni franchise ofisleri açmayı planlıyor.
 

Arthur&Miller iletişim bilgileri

Web: www.arthur-miller.us

Tel: 0 212 351 17 17

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz