maritbet girişmaritbet
Kristalşehir, Kuveytliler’e huzurlu konutu anlattı

Kristalşehir, Kuveytliler’e huzurlu konutu anlattı

Inrema tarafından düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda yer alan projelerden Kristalşehir, Körfezli yatırımcılara huzurlu konutu anlattı

Inrema tarafından düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda yer alan projelerden Kristalşehir, Körfezli yatırımcılara huzurlu konutu anlattı. İnsanın hayatta en huzurlu olması gereken yerin evi olduğu gerçeğinden hareketle fuara katılan Kristalşehir, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. İhlas İnşaat Grubu olarak Türkiye'de inşaat sektöründe 90'lardan başlayan bir tecrübeye sahip oldukların dile getiren Kristalşehir İş Geliştirme Müdürü Hasan Büyükçelik, tecrübeye ve geniş imkanlara sahip olduklarının altını çizdi. İhlas Holding'in yaptığı konut sayısının 20 bini aştığını belirten Büyükçelik özetle şöyle konuştu: “İhlas Holding'in gerçekleştirdiği projelerden Bizimevler serisi büyük önem taşıyor. Diğer önemli proje de Beylikdüzü'ndeki Kristalşehir projesi. Yani İhlas Holding İnşaat Grubu, Türkiye'deki sayılı müteahhit şirketlerden biri. Bizimevler serisini Emlak Konut GYO ile ortak yaparken Kristalşehir'de tek başına hızla yoluna devam ediyor. Bunlara ilave olarak İhlas Holding İnşaat Grubu Gaziosmanpaşa'da 1000 dönüm arsa üzerine 3.5 milyar dolarlık bir kentsel dönüşüm projesini de gerçekleştirmek üzere anlaşmaya vardı. Bu projenin de kısa sürede hayata geçirilmesi planlanıyor. Bunlar İstanbul'da Türkiye'de kazanmış olduğu marka değerinin birer işareti olarak görülebilir.” 

Kuveyt'teki fuara İhlas Holding projelerini en iyi şekilde temsil etmek ve Kristalşehir'de yer alan 5 bine yakın bağımsız bölümü anlatmak için katıldıklarına vurgu yapan Büyükçelik sözlerine şöyle devam etti:
Şu anda Körfez ülkelerinden Türkiye'ye gelen teveccühün projelerimiz bazında karşılığını yakalamak istiyoruz. İnsanlara kaliteli hizmet sunmak, projenin içerisinde bütün sosyal imkanları barındırdığımız için bunları burada tanıtmak istiyoruz. Kuveytlilere ve Körfez ülkeleri insanların çok teşekkür ediyoruz.

Video haber için tıklayın

Fuardan memnun döndü
Dönüşte görüşlerine başvurduğumuz Büyükçelik hedeflerine ulaştıklarını ve Körfezli yatırımcılar ile sıcak temas sağladıklarını belirtti. Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda, "Türkiye'de kalite nasıl olur"u anlatmak için katıldıklarının altını çizen Büyükçelik şöyle konuştu:

Bu maksadımız kısmen gerçekleşmiş oldu. İhlas Holding İnşaat Grubu'nun inşa etmiş olduğu projelerin aile hayatına münasip, huzurlu projeler olduğunu gören Kuveytliler, Kristalşehir projemize yoğun ilgi gösterdi. Kuveyt seyahatimizi uzatmak zorunda kaldık. Gerek münferiden alım yapmak isteyen, gerekse toplu alım talebinde bulunanlarla görüşmelere devam ediyoruz. Artık körfez ülkeleri ve genel anlamda orta doğuda, İhlas Holding kalitesi konuşulacaktır. Tanıtım çalışmalarımızı, ortaklıklarımızı hızla arttırmaya devam edeceğiz.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hasan Büyükçelik Kuveyt'te İhlas projelerini anlattı
  • 18.12.2013 13:22

Hasan Büyükçelik Kuveyt'te İhlas projelerini anlattı

Kristalşehir İş Geliştirme Müdürü Hasan Büyükçelik, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda ...

Kuveytliler Gayrimenkul Fuarı'na yoğun ilgi gösterdi
  • 17.12.2013 17:22

Kuveytliler Gayrimenkul Fuarı'na yoğun ilgi gösterdi

Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Çalık'ın standını z ...

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı tanıtım filmi yayında
  • 28.11.2013 10:45

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı tanıtım filmi yayında

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nın dikkat çeken tanıtım filmi emlaktasondakika.com far ...

Kristalşehir Beylikdüzü'nde yıldız gibi parlıyor!
  • 24.05.2012 15:39

Kristalşehir Beylikdüzü'nde yıldız gibi parlıyor!

İhlas İnşaat Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği Kristalşehir ile Türkiye'nin en büy ...

Kristalşehir projesini havadan izleyin
  • 07.03.2012 18:33

Kristalşehir projesini havadan izleyin

İhlas İnşaat'ın engin tecrübesi ile Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'nin kes ...

Metrobüs, Kristal Şehir satışlarını hızlandırdı!
  • 26.01.2012 18:05

Metrobüs, Kristal Şehir satışlarını hızlandırdı!

Beylikdüzü metrobüs hattının bir ay içinde açılacak olması, Kristalşehir’de satı ...