maritbet girişmaritbet
Kredi kartıyla satış yapılan Konut Fuarı kapılarını açtı

Kredi kartıyla satış yapılan Konut Fuarı kapılarını açtı

JNR Fuarcılık tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen A Plus Gayrimenkul Fuarı, dün Fulya Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı

 

JNR Fuarcılık tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen A Plus Gayrimenkul Fuarı, dün Fulya Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. 80 lüks projenin konut alıcı ve yatırımcılarıyla buluştuğu fuar, kredi kartıyla konut satışının yapılmasıyla dikkat çekerken, Teknik Yapı Samandıra'daki yeni projesi Evora'yı, Ofton İnşaat da Elysium Residence Taksim projesini ilk kez görücüye çıkardı. Fuar merkezini inşa eden Aşçıoğlu ise Ali Sami Yen projesinin konseptini belirlemek için fuarda konut alıcılarının nabzını tuttu.

Zeynep Özal'ın organizasyon desteği verdiği JNR Fuarcılık tarafından bu yıl 3'üncü kez düzenlenen A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı, Aşçıoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Fulya Fuar ve Kongre Merkezi'nde dün kapılarını açtı. 24 Ekim akşamına kadar sürecek olan fuarda aralarında Ağaoğlu, Önay Grup, Teknik Yapı, Canan Yapı, Dap Yapı, Ofton İnşaat, Doğa Gayrimenkul, Fiyapı'nın da bulunduğu 26 firma, lüks 80 projesini sergileme fırsatı yakaladı. Amerika, İngiltere ve Dubai'den yatırımcı firmaların da ziyaret etmesi beklenen fuarın lüks konut alıcıları için getirdiği en büyük yenilikse, kredi kartıyla satışların ilk kez gerçekleştiriliyor olması... Bu kapsamda alıcılar, kredi kartı limitlerinin yettiği ölçüde tutarı diledikleri gibi kredilendirilebiliyor. Firmalara yeni projelerini tanıtma imkanı da veren fuarda Teknik Yapı da Samandıra'da yeni başladığı Evora projesini tanıttı. Şirket, yeni projesinin yüzde 25'ini, yani ilk 100 dairesini fuara özel fiyatlarla satışa çıkarırken, fuar ziyaretçilerine 777 TL'den başlayan daire peşinatlarını hem kredi kartıyla ödeyebilme imkanı hem de yüzde 5 oranında indirim sağlayacak.

Sabah 8'de ilk satış yapıldı

Samandıra'da 20 dönüm arazide Fenerbahçe Samandıra tesislerinin hemen yanında ve E-6 otoyolunun kenarında yükselecek olan Evora, 432 daireden oluşuyor. Son 3 yıldan beri arazileri satın alarak proje geliştirdiklerini, bu yıl satışına başladıkları 5. proje olacak Evora'nın da bunlardan biri olduğunu söyleyen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, “Fuarın bu ilk gününde ilk müşterimiz sabah 8'de geldi, genç bir çifte satışı gerçekleştirdik. Bu projeden 90 milyon TL satış hasılatı bekliyoruz” dedi.

505 TL taksitle

Yaklaşık 30 ayda tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Evora projesinin 4 bloktan oluştuğunu söyleyen Durbakayım, “Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 seçeneğin sunulduğu projede 35-46 metrekarelik stüdyolar, 54- 60 metrekarelik 1+1'ler, 92-95 m≤ 2+1'ler, 120-147 metrekarelik 3+1'ler yer alıyor. Projede stüdyo daireler 77 bin 700 TL, 1+1 tipi daireler 120 bin 200 TL, 2+1 tipi daireler 193 bin 900 TL ve 3+1 tipi daireler 244 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora'da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de mevcut. Kira öder gibi taksit ödemek isteyenler ise 120 aya kadar değişen seçeneklerde, belirleyecekleri peşinata göre 505 TL'den başlayan taksit avantajlarını tercih edebiliyor. Durbakayım, yılda 1.500 konut ürettiklerini, gelecek yıllarda bu kapasiteyi artıracaklarını sözlerine ekledi.

Ofton, Elysium Residence Taksim projesini ilk kez görücüye çıkardı

Taksim'de Elysium Residence projesine imza atan Ofton İnşaat, bu projeye 200 metre mesafede planladığı Elysium Residence Taksim projesini ilk kez A plus Gayrimenkul Fuarı'nda maketiyle sergiledi. Böylece Taksim'deki ikinci lüks konut projesine imza atan şirket, bu projede de Elysium Residence projesiyle getirdiği “dubleks 1+1” konseptini sürdürüyor. 91 daireden oluşan proje, 54-95 metrekarelik 1+1, 72-156 metrekarelik 1+1 dubleks ve 171-193 metrekarelik 2+1 dublekslerden oluşuyor. Projede fiyatlar ise 195 bin ile 565 bin dolar arasında değişiyor. Önümüzdeki hafta satışlarının başlaması planlanan projeye, tanıtımı yapılmamasına rağmen şimdiden 120 kişi isim yazdırmış. Hafriyat aşamasında olan projenin 18 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz