maritbet girişmaritbet
Koru Florya TOKİ'nin Temmuz ayı hasılat şampiyonu oldu!

Koru Florya TOKİ'nin Temmuz ayı hasılat şampiyonu oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), arsa karşlığı hasılat paylaşımı yöntemi ile gerçekleştirdiği 31 projeden temmuz ayında 4 projede satış gerçekleştirdi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), arsa karşlığı hasılat paylaşımı yöntemi ile gerçekleştirdiği 31 projeden temmuz ayında 4 projede satış gerçekleştirdi. Toplamda 11 konut 1 ofis ve 1 dükkan satan TOKİ, 12 milyon 560 bin 737 liralık bir hasılat rakamına imza attı. 

TOKİ'nin Temmuz ayı satışlarının birincisi İstanbul Şenlik Mahallesi'nde Aydınlı-Metal Yapı Konut ve Vizon Life Konsorsiyumu ile gerçekleştirilen Koru Florya oldu. Koru Florya, 4 konut satışı ile 6 milyon 590 bin 721 liralık hasılat elde etti.
 
Koru Florya'yı takip eden ikinci proje yine Florya Şenlik Mahallesi'nde Erfa İnşaat-Eroğlu Yapı ortaklığı ile gerçekleştirilen Ekşinar Konakları oldu. Ekşinar'da 2 konut satılırken 2 milyon 440 bin 847 liralık bir ciro bedeli TOKİ'nin kasalarına girdi.
 
Ayın 3'üncüsü ise, 1 ofis ve 1 dükkan satan Nex Level projesi oldu. Ankara Karakusunlar Mahallesi'nde Pasifik Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen proje Temmuz ayında 2 milyon 323 bin 441 liralık bir gelire imza attı.
 
Ayın 4'üncüsü ise, Çanakkale Kepez'de Makro İnşaat-Torkam İnşaat ortaklığı ile gerçeklşetirilen Konakkale Bosphorus oldu. Projede 5 konut satan TOKİ, 1 milyon 205 bin 726 liralık bir gelir elde etti.
 
TOKİ, 2012 yılının ilk 7 ayında 165 konut  ve 44 işyeri satarak 347 milyon 831 bin 207 liralık bir hasılar elde etti.
 
 
Hüseyin Belibağlı - Perihan Çarkacı / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi
  • 27.02.2026 15:39

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi

TOKİ tarafından İstanbul Ataşehir Şerifali Çiftliği 1. Etap'ta yapımına başlanan ...

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi
  • 26.02.2026 15:22

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi

Kocaeli’nin deprem riski taşıyan, gecekondu yoğunluklu en eski yerleşimlerinden ...

TOKİ İzmir Selçuk'ta 543 sosyal konut teslim ediliyor
  • 13.02.2026 17:11

TOKİ İzmir Selçuk'ta 543 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ tarafından İzmir Selçuk Zafer Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sosyal konutl ...

TOKİ’den 6 Şubat yıldönümüne özel paylaşım
  • 06.02.2026 17:18

TOKİ’den 6 Şubat yıldönümüne özel paylaşım

TOKİ, 6 Şubat depremlerinin yıldönümü vesilesiyle sosyal medya hesaplarından "Tü ...

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor
  • 29.01.2026 14:06

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ, İzmir Seferihisar Camiikebir Mahallesi'nde tamamladığı konutları teslimata ...