maritbet girişmaritbet
Konutun duayenleri nerelerde ikamet ediyor?

Konutun duayenleri nerelerde ikamet ediyor?

Ekonomist Dergisi inşaat sektöründe ilk kez, konut ve gayrımenkul sahasına yön veren, aralarında duayen isimlerin de olduğu 54 isme ulaşarak, konut ve semt tercihlerini ortaya koydu

 

Mortgage Market, inşaat sektöründe ilk kez, konut ve gayrımenkul sahasına yön veren, aralarında duayen isimlerin de olduğu 54 isme ulaşarak, konut ve semt tercihlerini ortaya koydu. İnşaatın duayen ismi Enka Onursal Başkanı Şarık Tara, 1970'lerden bu yana oturduğu Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki konutunu, eniştesi, ortağı merhum Sadi Gülçelik ile birlikte yaptı. 10 yıl önce sözkonusu daireyi kızı Leyla Tara Suyabatmaz'a bırakarak aynı koruda üç katlı villaya taşındı. 35 yıllık Yeşilköylü, Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ise, 2013'te tercihini başka bölgelerde iki yeni konuttan yana kullanacak. Yaşar Aşçıoğlu ve Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı da kendi yaptığı evlerde oturuyor.
 
ALİ AĞAOĞLU YALIDA
 
İnşaat sektörünün oyuncularının ilk tercihi de yalıda oturmak. Ali Ağaoğlu, yalıda oturmayı tercih ediyor. Anadolu Yakası'ndaki Vaniköy'de bulunan yalı 4 katlı, bin metrekareden oluşuyor. Ağaoğlu, helikopter veya deniz yolu ile işe gitmeyi tercih ettiğinden, denizi ve müstakil olmayı sevdiğinden yalıyı tercih ettiğini söylüyor. Ağaoğlu, Trabzon/Of'ta da 6 milyon dolar değerinde bir yöresel ev yaptırdı.  Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ailesi ile Beykoz'daki yalısında ikamet ediyor. Aziz Torun, iki yıl önce satın aldığı Kandilli'deki Clifton Yalısı'nı yenilemekle meşgul. Uğraş bitene kadar da Çengelköy'deki villasında oturuyor.  Eczacıbaşı Holding Başkanı Bülent Eczacıbaşı da 1989'dan bu yana Yeniköy'deki 4 bin 250 metrekare alan üzerine kurulu Hollandalılar Yalısı'nda ikamet ediyor.
 
Ekonomist
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

"İstanbul Millet Bahçesi'ni 2019'da açarız"
  • 14.11.2018 13:10

"İstanbul Millet Bahçesi'ni 2019'da açarız"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "Atatürk Havalimanı 14 milyon metrekare, buray ...

Avni Çelik, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ne katıldı!
  • 17.04.2018 18:09

Avni Çelik, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ne katıldı!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, DNA temalı 16. Gayrimenkul Zir ...