maritbet girişmaritbet
Konutta satış artıran reçeteler

Konutta satış artıran reçeteler

İnşaat sektörü yepyeni bir iş kolunu da ortaya çıkardı. Artık mimar ve mühendislerin yanı sıra proje danışmanları da inşaat sektörünün vazgeçilmezleri arasında yer alıyor

Kaynak: Selma Şenol / Bugün
 
İnşaat sektörü yepyeni bir iş kolunu da ortaya çıkardı. Artık mimar ve mühendislerin yanı sıra proje danışmanları da inşaat sektörünün vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. İş dünyasında niş bir alanı keşfeden sektörün duayenlerinden Ediz Giray'ın öncülüğünde proje yönetimi, inşaat, danışmanlık ve mühendislik konularında faaliyet göstermek üzere kurulan Avrupa PY, geliştirdiği formüllerle satışın reçetelerini hazırlıyor.

A Plus markası adı altında, toplu konut satışı ve pazarlamasında sundukları danışmanlık hizmetleriyle müşterilerine rekabet avantajı, operasyonel verimlilik, etkin iş modelleri ve katma değer sağladıklarını belirten Avrupa PY Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, "Özellikle son yıllarda tüetici artık her türlü detayı inceliyor, alternatifleri birbirleriyle karşılaştırıyor ve satış ofislerine sorularla geliyor, işte bu noktada devreye ortaya çıkardığınız ürünün detayları giriyor" dedi.
 
Planlama başta yapılmalı
Giray, son yıllarda Türkiye'de konut üretimindeki artışa dikkat çekerek "Doğru satışın formülünü bulanlar bu işten kazançlı çıkar.  Biz, verimli çalışma ve kaynak israfını önlemek adına yapılması gereken her şeyi projenin en başından itibaren planlıyoruz. Daha az bütçe ve hızlı bir satışla karı maksimize ediyoruz" diye konuştu. Giray sözlerini şöyle sürdürdü:


"Tüm bu sebepler sonucu oluşacak kaynak israfı A Plus Proje Yönetimi'nin vermiş olduğu hizmetlerle engelleniyor. Daha az bütçe daha hızlı bir satış süreci ile üretici firmanın karı maksimize ediliyor. Firmalar  günümüzde en az beton, demir kadar önemli bir yer tutan pazarlama bütçelerini minimize etmek istiyorlarsa muhakkak bu tip bir danışmalık hizmetini projenin en başından itibaren almak zorundadırlar. Ya bu hizmeti alarak konforlu ve efektif bir satış süreci oluşturacaksınız ya da bu hizmeti almadan devam edecek ve sonuçlarına katlanacaksınız"
 

Toplu konutta bugüne kadar 20 bin konut satışına imza attıklarını söyleyen Ediz Giray, Doğa Tepe, Real İstanbul, Doğa Park, Kartal Projesi, Spradon Bahçeşehir, Dreamcity, Bizimevler, İkebana, Avrupa Konutları Ispartakule, KentPlus Ataşehir, Elvan Çarşı, Mavişehir İzmir, Yıldızkent, Misstanbul, İdealistkent, Uphill Court ve My World'un danışmanlık verdikleri projelerden bazıları olduğunu söyledi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz