maritbet girişmaritbet
Konut ve ofis almak isteyenlerin adresi; Kartal

Konut ve ofis almak isteyenlerin adresi; Kartal

İstanbul’un yıldızı parlayan ilçelerinden Kartal’daki projeleri Emlaktasondakika.com olarak sizler için derledik.

Nüfusu 20 milyona yaklaşan İstanbul'da yıldızı parlayan bir ilçe olan Kartal, batıda Maltepe, kuzeyde Sancaktepe, kuzeydoğuda Sultanbeyli ve doğuda Pendik ilçeleriyle çevrili bir konumda yer alıyor.

Adalet Sarayı bölgedeki ofis projelerini artırdı

Anadolu Yakası'nın gözdesi Kartal bölgesi hem konut hem ticari yatırımların adresi olarak göze çarpıyor. Kartal, özellikle Ocak 2013'te hizmete giren İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nın sağladığı getiriden faydalanarak, son dönemdeki ofis projeleriyle Anadolu Yakası'nın dikkat çeken ofis bölgelerinden biri haline geldi. Dünyanın en büyük adalet sarayı İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nın açılmasıyla birlikte adalet sarayının çevresinde ve E-5 karayoluna yakın kısımlarda ofis projelerinin yoğunlaştığı biliniyor.

Metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlıyor

Bölgedeki konut projelerine bakıldığında 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin ağırlıklı olarak tercih edildiği görülüyor. Bazı projelerde az sayıda 3+1 daire tipleri de bulunuyor. Konut fiyatlarının ortalama 3.000 TL/metrekare ile 5.000 TL /metrekare bandında olduğu gözlendi.

Markalı konut projelerinin en çok olduğu bölgelerden Kartal'da inşa edilen projeleri Emlaktasondakika.com olarak sizler için araştırdık.

İşte Kartal projeleri;

Royal Garden Kartal

Royal Garden Kartal

Royal Grup imzasıyla Kartal'ın en değerli bölgesi Karlıktepe'de inşa edilen Royal Garden Kartal projesinin ön satış kampanyası 30 Ekim'e kadar uzatıldı. Eylül'de ön satışa çıkan proje büyük ilgi görünce Royal Grup. 30 Eylül olan kampanya bitimini 30 Ekim'e kadar uzattı.

Kartal'da inşa edilen projede yer alan tüm daireler yüzde 30 indirimli olarak satışa sunuluyor. İki blokta 374 daireden meydana gelen Royal Garden Kartal projesinde 2+1 dairelerin peşin fiyatı 335 bin lira olarak açıklandı.

Yüzde 80'inin yeşile ayrıldığı projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar uzanıyor. 78 metrekareden başlayıp 360 metrekareye kadar yükseliyor.

Adalet Sarayı'na 2 kilometre, İDO Kartal'a 3 kilometre, TEM bağlantı yoluna 3,5 kilometre uzaklıkta bulunan proje, kolay ulaşım akslarına yakınlığıyla kısa sürede Boğaziçi Köprüsü'ne ulaşım sağlıyor.

DKY Kartal

DKY Kartal

'Her şeyin bir tık fazlası' sloganı ile dikkatleri üzerine çeken DKY Kartal, bir DKY İnşaat projesidir. E5, TEM ve Sahil Yolu'nun kesişme noktasında yer alan proje her katta deniz ve Adalar manzarası sunuyor.

Tamamen açılıp kapanarak odaya dahil edilebilen balkonları ile 1 yerine 1,5 salon kavramını sektöre kazandıran DKY Kartal'ın yüzde 50'si gelen yoğun talep ile lansman tarihinden itibaren kısa süre içinde satılmıştı.

21 bin 600 metrekare arsa üzerine kurulan DKY Kartal'daki daireler 2+1,5, 3+1,5, 4+1,5, 5+1,5 ve 6+1,5 olarak adlandırılıyor.

Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde bulunan DKY Kartal lokasyon açısından da avantajlı konumda yer alıyor. D-100 ve Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde inşa edilen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22, FSM Köprüsü'ne 25 dakikalık mesafede yer alırken, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 19 kilometre, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre yakınlıkta olan eşsiz konumuyla kara, deniz ve hava ulaşımının tam ortasında bulunuyor.

Manzara Adalar

Manzara Adalar

İş GYO'nun manzarası en bol projesi Manzara Adalar'da her daim Adalar manzarasının keyfini çıkarmak mümkün.

Stüdyo dairelerden 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje 305 milyon dolarlık yatırım değerine sahip. 

Mimari tasarımını ünlü mimar Perkins Eastman'in üstlendiği Manzara Adalar projesinde 966 konut bulunuyor.

Adalar'ı evinize getiren projenin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, botanik havuzları, fitness center, spa, hobi odaları, çocuk kulübü, yürüyüş parkuru, spor kompleksi ve 7/24 özel güvenlik bulunuyor.

istmarina

İstmarina

Dap Yapı güvencesiyle Emlak Konut GYO Kartal arsası üzerine inşa edilen İstmarina projesi büyük ilgi gördü. 463 konut ve 258 ticari birimin yer aldığı istmarina projesinde; 500 yat kapasiteli mega marina, özel okul ve hastane, yüzme havuzları, marinaya giden özel tüp geçit gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor.

141 bin 896 metrekarelik inşaat alanına sahip proje, 31-39 katlı 5 blok halinde yükseliyor. İstmarina'da 1+0'lar 34 ile 133 metrekare, 1+1'ler 58 ile 134 metrekare, 2+1'ler 79 ile 355 metrekare, 3+1'ler 206 ile 258 metrekare, 4+1'ler 229 ile 344 metrekare, 5+1'ler ise 345 ile 654 metrekare arasında değişiyor.

istmarina ofis

İstmarina ofis

İstmarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında yer alacak. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan İstMarina Ofis, konutlarda olduğu gibi yatırımcısına büyük kazanç vaat ediyor.

İstmarina projesinin ofis bloğuna İstmarina Ofis adı verildi.100 bağımsız bölümün yer aldığı projede ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 75 metrekare arasında değişiyor.

AND Kartal

AND Kartal

Anadolu Gayrimenkul Yatırım güvencesiyle hayata geçirilen AND Kartal, 7 blokta 1.595 konut, 42 ofis ve 35 dükkandan meydana geliyor.

Kartal'da 46 bin 597 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen projenin 5 bin 280 metrekaresi ticari alanlara, 3 bin 200 metrekaresi ise ofislere ayrıldı.

550 açık, 852 metrekare kapalı yüzme havuzunun yer alacağı AND Kartal projesi geniş yeşil alanlara sahip olacak.

Tamamlandığında 5 bin 500 kişinin yaşayacağı Kartal AND Konut Projesinin 2018 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanlanıyor.

Tual Adalar

Dağ Mühendislik'in  Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal Yakacık'ta gerçekleştireceği proje, deniz ve adalar manzarasına sahip olacak.

Tual Adalar adı verilen proje, Rönesans Gayrimenkul'ün Sayfiye projesine komşu konumda yer alıyor. Ön talep aşamasındaki 700 konutluk Tual Adalar projesinin arsa alanı 48 bin 157 metrekare, inşaat alanı ise 49 bin 265 metrekare olarak belirlendi.

Gökdeniz Kartal

Gökdeniz Kartal

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin kaba inşaatı bitti.
7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip, bin metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alanı olan projenin tasarımı Ömer Çamoğlu imzası taşıyor.

26 konutlu 2 bloktan meydana gelen 204 konutluk Gökdeniz Kartal'ın sosyal kullanım alanları arasında; yarı olimpik ve çocuk havuzu, fitness, sauna, tenis, basketbol, cafe, TV salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi ve her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor.

Alanları 84 metrekare olan 1+1'ler 370 bin TL'den; alanları 93 ile 176 metrekare arasında değişen 2+1'ler 535 bin liradan, alanları 170 ile 178 metrekare arasında değişen 3+1'ler ise 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcıların karşısına çıkıyor.

Moment İstanbul

Moment İstanbul

AC Yapı'nın teslimini 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirmeyi planladığı Moment İstanbul projesi İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak kayıtlara geçti.

100 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Moment İstanbul'da toplam 731 adet ve 1+1'den 4+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor.

Estetik mimarisi ve sosyal donatılarıyla bölgenin yenilenen silüetine büyük katkıda bulunan projede fiyatlar 299 bin lira ile 1 milyon 439 bin lira arasında değişiyor.

Pega Kartal

Pega Kartal

Ege Yapı Group tarafından inşa edilen Pega Kartal projesinde 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor. Bünyamin Derman imzalı proje 32 katlı rezidans bloğu, 5 katlı ofis bloğu olarak inşa ediliyor.

Kadıköy–Kartal Metro Hattı'na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yükselen Pega Kartal projesi D–100 Karayolu'nun hemen yanı başında, Kartal Sahil Yolu'na 5 dakikalık mesafede uzaklıkta yer alıyor.

Pega Kartal'ın içerisinde; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna, Türk hamamı, fitness center, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, restoran ve kafe sıralanıyor.

Sky Blue

Sky Blue

28 katlı tek bloktan ve 87 konuttan meydana gelen Sky Blue İstanbul'da 1+1'den 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor.

Royal Group tarafından hayata geçirilen Sky Blue İstanbul projesinde; 1+1 daireler brüt 75, net 42 metrekare, 2+1 daireler brüt 145, net 90 metrekare, 3+1 daireler brüt 195, net 124 metrekare olarak tasarlandı.

İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Kartal'da inşa edilen projenin inşaat alanı 33 bin metrekare, satılabilir inşaat alanı ise 15 bin metrekare olarak açıklandı.

Dumankaya Horizon

Dumankaya Horizon

Dumankaya imzalı hemen teslim proje Dumankaya Horizon'da 178 konut bulunuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projenin içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, market, sauna ve restoran sıralanıyor.

Projenin A bloğunda 13 ticari birim ile 109 daire, B bloğunda ise 22 ticari birim ile 34 ticari ofis bulunuyor. Denize sıfır konumdaki Dumankaya Horizon projesinde 109 adet daire yer alıyor.

Rönesans Sayfiye

Rönesans Sayfiye

Rönesans Konut'un inşa ettiği Rönesans Sayfiye, Kartal Yakacık bölgesinde 3 blok halinde yükseliyor. TEM ve E-5'e 5 dakika mesafede konumlanan proje, Adalar'ın karşısında, Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alıyor.

Alanları 68 ile 186 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Rönesans Sayfiye, özel mimarisi sayesinde ister ilk katta, ister son katta oturun Büyükada, Kınalı, Sedef Adası, Burgaz ve Heybeliada perdelerinizi araladığınız anda karşınızda yer alıyor.

Çukurova Balkon

Çukurova Balkon

Çukurova Gayrimenkul'ün iştiraki Çukurova Kent Yapı'nın Kartal Soğanlık'ta hayata geçirdiği Çukurova Balkon, 2 blokta 245 konuttan oluşuyor.

Projedeki 1+1'ler 240 bin TL'den, 2+1'ler 392 bin TL'den, 3+1'ler 568 bin TL'den, 4+1'ler ise 775 bin TL'den satışa sunuluyor.

Yüzde 85'i yeşil alan olan Çukurova Balkon'un sosyal donatıları arasında; açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanının yanı sıra, hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları ve kapalı otopark bulunuyor.

Marmara Kule

Marmara Kule

Gizpa İnşaat ile Yasin Işık İnşaat ortaklığında inşa edilen Marmara Kule, 6 bin 500 metrekare arsa üzerine kuruldu.

33 katlı tek kulede 246 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Marmara Kule, metro durağının hemen önünde yer alması, kara ve raylı sistemle rahat ulaşıma sahip olması ve hava-denizyoluna da yakın olması açısından avantajlı bir lokasyona sahip.

NND 100 Tower

NND 100 Tower

Nanda Yapı tarafından yükselen NND 100 Tower projesinin mimari tasarımı Çamoğlu Mimarlık'a ait. 200 konutluk projede 1+1, 2+1, 3+1 ile penthouse daireler yer alıyor.

NND 100 Tower projesinin içerisinde; residence hizmeti, spa, sauna, masaj odası, açık yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk kulübü ve oyun odaları, lobby ve concierge hizmeti, fitness center, rekreasyon alanı ve 24 saat güvenlik mevcut.

Loft Dragos

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında hayata geçirilen Loft Dragos projesi 100 konut ve 350 metrekarelik bir ticari birimden oluşuyor.

1+1 dairelerin 74 metrekare, 2+1 dairelerin 109 ile 123 metrekare, 3+1 dairelerin ise 150 metrekare olarak tasarlandığı Loft Dragos, 55 metre boyunda, 18 katlı kuleden meydana geliyor.

2016 yılının Kasım ayında sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen projede 2+1 daireler 508 bin lira, 3+1 daireler ise 684 bin liradan alıcıların karşısına çıkıyor.

Metsan Nexus

Metsan Nexus

Metsan İnşaat'ın karma projesi Metsan Nexus, deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel kuleden meydana geliyor.

E-5'in üzerinde yer alan proje, E6 karayoluna yakınlığı ve altında bulunan metrosu ile ön plana çıkıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik İdo İskelesi ve hızlı tren hattı ile bölgedeki ulaşım olanakları her geçen gün artıyor.

Nisan 2016'da teslim edilmesi planlanan Metsan Nexus projesinde 1+1'ler 755 bin liradan, 2+1'ler 1 milyon 405 bin liradan, 3+1'ler ise 2 milyon 500 bin liradan başlıyor.

Mesa Sahil 223

Mesa Mesken Sanayii imzalı Mesa Sahill 223 projesi 16 katlı tek blokta 54 daireden oluşuyor. Her katta 3 daire olmak üzere 34 adet 3+1, 17 adet 2+1 ve 3 adet tek katlı bahçe dairesi bulunuyor. Projede 2+1 daireler brüt 124 ile 130 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 162 ile 163 metrekare olarak belirlendi.

Mesa Sahil 224

Mesa Sahill 224 projesi 15 katlı tek blokta 35 daireden meydana geliyor. Her katta 2 daire bulunan projede 32 adet daire 3+1 tipinde tasarlandı. Ayrıca 3 adet tek katlı bahçe dairesi de bulunan projede 2+1 bahçe daireleri brüt 115 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 171 ila 196 metrekare olarak tasarlandı.

Ayşe Özlem Kuruca/Emlaktasondakika.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!
  • 02.06.2016 17:37

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Pastel projesine Ataşehir, Kadık ...

Royal Garden Kartal tanıtım filmi yayında
  • 04.09.2015 14:06

Royal Garden Kartal tanıtım filmi yayında

Royal Grup tarafından Kartal'da inşa edilen Royal Garden Kartal, 2 blokta 380 da ...

Zer Kartal'da 120 aya kadar alternatif ödeme seçenekleri
  • 23.08.2017 10:25

Zer Kartal'da 120 aya kadar alternatif ödeme seçenekleri

Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat adi ortaklığı ile Kartal’da hayat bulan Zer Kart ...

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi başladı
  • 25.04.2017 17:08

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi başladı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ev sahipliğinde, Kartal’a Yatırım ...