maritbet girişmaritbet
Kent Konut’tan Yuvam Akarca’da 720 konut! 68 bin liraya!

Kent Konut’tan Yuvam Akarca’da 720 konut! 68 bin liraya!

Kent Konut A.Ş, İzmit Yuvam Akarca mahallesinde 720 konut yapılacağını açıkladı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyenin iştiraklerinden Kent Konut A.Ş'nin Yuvam Akarca mahallesinde 720 konut yaptıracağını söyledi.

Karaosmanoğlu, konutların yapılacağı Yuvam Akarca mahallesinde düzenlediği basın toplantısında, Kocaeli'nin gelişip dönüştüğünü ve Türkiye'nin öncü kenti haline geldiğini ifade etti.

Her gün yeni açılışlar ve temel atma törenlerinin yapıldığını ifade eden Karaosmanoğlu, "Belediyenin iştiraklerinden Kent Konut A.Ş Yuvam Akarca mahallesinde 720 konut yaptıracak. Yeni yaptırılacak olan Yıldız Konutları ile kentteki konut açığının giderilecek" dedi.

Müteahhit mantığı ile hareket etmeden konut ürettiklerini anlatan Karaosmanoğlu, toplu konutların yapılacağı yerde okul, sağlık ocağı ve ibadethane gibi ihtiyaçların da karşılanacağını belirtti.

Kent Konut A.Ş Genel Müdürü Metin Kalafat da 20 dönüm alanda toplam 720 konutun yaptırılacağı Yıldız Konutları'nda 72, 112, 126, 134, 144, 130, 161 ve 187 metrekare daireler bulunacağını bildirdi.
Daire fiyatlarının 68 bin ile 207 bin TL arasında değişeceğini söyleyen Kalafat, konutların 600 günde tamamlanmasının planlandığını belirtti.
Kalafat, konutların 5 farklı ödeme seçeneği bulunduğunu, 1 yıl taksit ödemesiz kredi seçeneği ya da yüzde 0,74'den başlayan faiz oranları gibi seçenekler de sunuluduğunu anlattı.
Site içerisinde açık ve kapalı otopark, basketbol sahası, fitness ve aerobik salonu, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, dinlenme alanları ve seyir teraslarının da yer alacağını ifade eden Kalafat, konutların seçilerek satın alınabileceğini kaydetti.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz