maritbet girişmaritbet
İzocam Yapı 2012 ve ISK Sodex 2012'ye katılıyor!

İzocam Yapı 2012 ve ISK Sodex 2012'ye katılıyor!

İzocam bu yıl gerçekleştirilen Yapı 2012 Fuarı ve ISK Sodex 2012’de sergi konseptli standı ile farkını ortaya koyacak

İzocam bu yıl gerçekleştirilen Yapı 2012 Fuarı ve ISK Sodex 2012'de sergi konseptli standı ile farkını ortaya koyacak. İzocam ve İFSAK işbirliğinde hayata geçirilen, çok sayıda ünlü ismin eserlerinin de yer aldığı Enerji'k Bakış projesi Yapı 2012 İstanbul Fuarı ve ISK Sodex 2012'de yer alan İzocam standlarında sergilenecek.

İzocam aynı zamanda, bu yıl on ikincisi gerçekleşen Üniversite Öğrencileri

Yalıtım Yarışması'nda ilk üç dereceyi paylaşan proje sahiplerine de ödüllerini 

Yapı 2012 İstanbul Fuarı'ndaki standında düzenlenen törenleverecek.

Türk Yalıtım Sektörü'nün lider markası İzocam, her yıl gerçekleştirilen Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı'nda bu yıl “Enerji'k Bakış” projesi ile yer alacak. İzocam'ın 2-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen fuarlar için özel olarak hazırladığı sergi konseptli standda Enerji'k Bakış projesinin eserlerini fuar ziyaretçileri ile buluşturacak. İzocam'ın enerji verimliliği sağlayan yalıtım ürünleri de “Enerji'k Bakış” eserleri ile birlikte sergilenecek.   

Ana teması farklı meslek gruplarından kişilerin bakış açısı ile enerjiye sanatsal yaklaşmak olan serginin çıkış noktası, geleceğe enerji konusunda ışık tutulması, çocukların, gençlerin ve bireylerin dikkatinin farklı bakış açısıyla enerji verimliliğine çekilmesi... Eserleriyle projeye katkıda bulunanlar fotoğraf, edebi metin (öykü, düz yazı, anı, şiir vb), kısa film, karikatür, animasyon film ve bestedallarındaki eserleriyle yaratıcılıklarını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz yıl ilk olarak İstanbul'da sanatseverler ile buluşan proje, diğer illerde de sergilenmeye devam ediyor.

Geleneksel hale gelen Üniversite Öğrencileri Yalıtım Yarışması'nda ilk üç dereceyi paylaşan proje sahipleri ödüllerini Yapı Fuarı'ndaki İzocam standında 4 Mayıs Cuma günü düzenlenen törenle İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut'un elinden alacak. Derece alan proje sahipleri, 22-25 Mayıs tarihleri arasında Slovakya'nın başkenti Bratislava kentinde düzenlenecek uluslararası etapta ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

İzocam, Yapı Fuarı'nda, standı ve etkinlikleri ile farklılaşırken kalitesi ve güvencesiyle dikkat çeken ürünlerini de sektör temsilcileri ile buluşturacak. Camyünü, Taşyünü, Foamboard (Ekstrüde Polistiren), İzopor (Ekspande Polistiren), İzocam Asma Tavan Sistemleri, Terratherm-manto Sıvalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri, Taşyünü Çatı-Cephe Panelleri, İzocam Tekiz Çatı-Cephe Sistemleri, Poliüretan Çatı-Cephe Panelleri ve Trapez Levhalardan oluşan ayrıntılı bilgiler fuarda ziyaretçilere aktarılacak.

İzocam'ın en yeni ürünleri İzoplan ve Roofmix Çatı Sistemleri, Yapı Fuarı'nda ilk kez sergilenecek. İzocam'ın 2012 yılında Multiplan işbirliğinde geliştirdiği su yalıtımı sağlayan yeni ürünü İzoplan PVC Çatı, İzoplan TPO Çatı, İzoplan PVC Temel ve çatı yalıtımı konusunda İzocam Tekiz Trapez, Isover Vario İklimsel Membran, İzocam Taşyünü Teras Çatı Levhası ile İzocam İzoplan PVC/TPO Çatı ürünlerinden müteşekkil bütünleşik çözümler sunan Roofmix Çatı Sistemleri hakkında fuara katılan ziyaretçiler bilgilendirilecek.

İzocam, Yapı Fuarı'nda çevre dostu özellikler ekleyerek geliştirdiği Foamboard ürününü de sergileyecek. Foamboard'un yeni geliştirilmiş hali, içinde zararlı gazlar barındırmadığı için ozon tabakasına zarar vermiyor ve 150 mm'lik kalınlığı ile azami enerji tasarrufu sağlıyor.

İzocam, ISK SODEX 2012 Fuarı'na da aynı şekilde sergi konseptli standı ile katılarak, Enerji'k Bakış eserlerini bu fuara da taşıyacak.

Enerji'k Bakış ile standına enerji verimliliği ve yalıtımın önemini yansıtacak olan İzocam, ISK Sodex 2012 Fuarı'nda sanayi ve bina tesisatlarında kullanılan yalıtım ürünlerini sergileyecek. Çeşitli ekipmanlarda ısı ve ses yalıtımı, yangın güvenliği, yoğuşma kontrolu ihtiyaçlarını karşılayacak Camyünü(Klima Şiltesi, Klima Levhası, Prefabrik Klima Kanalı, Prefabrik Boru, Akustik, İğnelenmiş Camyünü), Taşyünü(Sanayi Şiltesi, Sanayi Levhası, Prefabrik Boru), Elastomerik Kauçuk Köpük(İzocam Armaflex Boru ve Levha) ve Polietilen Köpük(İzocam PEflex Boru ve Levha) esaslı İzocam Teknik Yalıtım ürünleri, İzocam Tekiz Soğuk Depo Paneli,  İzocam Vana Ceketive güneş enerji sistemlerinde kullanılmak üzere geliştirilen, SPF onaylı İzocam Solar Camyünü ve Taşyünü Ürün Grubu'nu ziyaretçilerle buluşturacak.

İzocam'ın profesyonel mimar ve mühendis teknik kadrosu, Uluslararası Yapı 2012 İstanbul ve ISK SODEX 2012 Fuarları boyunca her iki standında ziyaretçilere yalıtım konusunda bilgiler aktaracak.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzocam, afet bölgelerindeki çadırkentlere yalıtım malzemesi desteğine başladı
  • 15.02.2023 10:02

İzocam, afet bölgelerindeki çadırkentlere yalıtım malzemesi desteğine başladı

Ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketine yönelik bir baş sağlığı mesajı yayınl ...

Soğuk kış aylarında su sayaçları ve borular İzocam'a emanet!
  • 04.02.2023 10:13

Soğuk kış aylarında su sayaçları ve borular İzocam'a emanet!

Kara kış kapıya dayandı, İzocam su sayaçları ve borular için uyardı.  Hem s ...

İzocam'dan mineral yün üretiminde yüzde 80'e varan geri dönüşüm!
  • 31.12.2022 09:50

İzocam'dan mineral yün üretiminde yüzde 80'e varan geri dönüşüm!

Mineral yünlerin üretiminde yüzde 80’e kadar geri dönüştürülmüş malzeme kullanan ...

İzocam karbon ayak izini azaltmak için neler yaptı?
  • 20.12.2022 09:59

İzocam karbon ayak izini azaltmak için neler yaptı?

Türkiye’nin dünyaca ünlü yalıtım markası İzocam, yapımında geri dönüşümlü malzem ...

İzocam’a bir ödül de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan!
  • 22.10.2022 13:03

İzocam’a bir ödül de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan!

İhracattaki ve iş güvenliğindeki başarılarını ödüllerle taçlandıran İzocam'a bir ...

Bina yalıtımında sık sorulan 9 soru ve yanıtları!
  • 18.05.2022 11:08

Bina yalıtımında sık sorulan 9 soru ve yanıtları!

Lider marka İzocam, tüketicilerin doğru bilgiye ulaşmaları amacıyla, bina yalıtı ...