maritbet girişmaritbet
İzmir dönüşüm zirvesini emlaktasondakika.com canlı yayınlayacak

İzmir dönüşüm zirvesini emlaktasondakika.com canlı yayınlayacak

Emlak haberciliği sektörüne yaptıklarıyla damga vuran emlaktasondakika.com'un son bombası canlı yayın aracı oldu

Türkiye'nin 3. büyükşehri İzmir bugünlerde önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Türk ekonomisinin lokomotifi inşaat ve gayrimenkul sektörünün son 10 yıldaki başarılı gelişiminin değerlendirileeceği buluşmada daha iyi ne yapılabilir sorusuna da cevap aranacak. Milliyet Gazetesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi 3 Haziran 2014 günü başlıyor. Zirve, gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün bir numarası emlaktasondakika.com'un son bombası canlı yayın aracıyla ekranlara gelecek.

Yayın sponsoru

Alanında bir numara olan emlaktasondakika.com, sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 3 Haziran'da İzmir'de başlayacak olan Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nin yayın sponsorlarından biri de emlaktasondakika.com oldu.

Farkını yine ortaya koydu

Gayrimenkul ve emlak haberciliği alanının bir numarası emlaktasondakika.com sektöründe ilklerin altına imzasını atmaya devam ediyor. Yaptığı önemli transferlerle adından uzunca bir süredir söz ettiren emlaktasondakika.com; özel buluşmaları, basın toplantıları ve ihalelerden gerçekleştirdiği canlı yayınlarla birlikte özel röportajları ve etkinlik takvimi gibi dikkat çeken dinamikleriyle farkını ortaya koyuyor. Son olarak canlı yayın aracı yatırımı yaparak bu sektörün neden bir numarası olduğunu bir kez daha kanıtlayan emlaktasondakika.com, İzmir'deki Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'ni de canlı olarak takipçileri ve sektör liderleriyle buluşturacak.

Canlı yayın aracımız İzmir'de

Kentsel dönüşüm hakkında

Birçok şehirde tüm hızıyla devam eden kentsel dönüşüm kapsamında 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi hedefleniyor. Tamamı 400 milyar dolara mal olması beklenen kentsel dönüşüm projesi, Türkiye tarihinin en önemli projelerinden birisi olarak göze çarpıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği dönüşüm projesi kapsamında İzmir'deki konutların yüzde 60'ı yenilenecek. Yaklaşık 10 milyar liralık yatırım alması beklenen kentte 4 bin 731 hektarlık alan yenileme programında yer almakta. 

Sektörün devlerini buluşturacak

Birçok önemli panelin düzenleneceği İzmir entsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açılış konuşmalarıyla başlayacak. Zirvede ayrıca Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özgümüş, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay ve Soyak CEO'su Emre Çamlıbel gibi birçok isim İzmir'deki fırsatları ve şehrin kentsel dönüşümünü tartışacak. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İzmir'de yapılan deprem konutlarını 26 Kasım'da teslim edeceğiz"
  • 23.11.2021 10:10

"İzmir'de yapılan deprem konutlarını 26 Kasım'da teslim edeceğiz"

Konuşmasına, kendisini dinleyenleri selamlayarak başlayan Erdoğan, Cuma günü İzm ...

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!
  • 30.01.2019 16:17

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!

Emlaktasondakika.com ve Güncel Proje Bilgileri işbirliğinde hayata geçirilen Pro ...

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!
  • 26.09.2018 12:54

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Evora İzmir basına tanıtıldı
  • 25.09.2018 15:38

Evora İzmir basına tanıtıldı

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...