maritbet girişmaritbet
İşte Saba Tümer'in evi!

İşte Saba Tümer'in evi!

Ünlü sunucu Saba Tümer, yeni yıla yeni taşındığı evinde girecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Saba Tümer, yeni yıla yeni taşındığı evinde girecek olmanın heyecanını yaşıyor. Modern ve klasik tarzın çok güzel bir şekilde harmanlandığı evin duvarlarında şimdi Tümer'in çok bilindik kahkahaları çınlıyor.

Canlı yayın stresinden uzak, sükunetli bir sığınak onunki... Tam da olmasını arzu ettiği gibi... “Böyle bir manzaraya sahip, şöminesi olan bir eve geçme hayalim vardı uzun zamandır. Evin resimlerini geçen yıl InStyle Home'da görüp çok beğenmiştim. Yazıdan sahibinin taşınacağını öğrenince takibe almıştım” diye anlatmaya başlıyor evi keşfetme hikayesini Saba Tümer.

Baharda taşınmış site içinde yer alan bu apartman dairesine... İki oda, iki banyo, mutfak ve salondan oluşan ev 140 m2.

Tümer; “İşten eve dönünce kendimi, içinde huzurlu ve rahat hissettiğim bir ev istemiştim” diye anlatan ev sahibesi, evin tüm dekorasyonunu dekoratör Merzuka Dubrule'e emanet etmiş. Hem kız kardeşinin hem de burada ondan önce oturan ev sahibinin evlerini tasarlamış Dubrule: “Merzuka'nın evleri bana güzel bir referans oldu. Tarzı hoşuma gitmişti. Ben açıkçası dekorasyona çok kafa yoran biri olmadım hiç. Televizyonumun karşısında ayağımı uzatabileceğim rahat bir kanepe, iyi bir sehpa yeter bana...” diyor.

Instyle Home

Yorum Yaz