maritbet girişmaritbet
İstanbul’da Remax korteji

İstanbul’da Remax korteji

İstanbul’daki RE/MAX ofislerinde görev yapan 500’e yakın gayrimenkul profesyoneli, her yıl tekrarlanan Geleneksel RE/MAX Korteji ve Tekne Gezisi’nde buluştu



İstanbul'daki RE/MAX ofislerinde görev yapan 500'e yakın gayrimenkul profesyoneli, her yıl tekrarlanan Geleneksel RE/MAX Korteji ve Tekne Gezisi'nde buluştu. 2010'u Paylaşım Yılı ilan eden RE/MAX Türkiye'nin İstanbul yapılanmasını oluşturan beyaz, mavi ve kırmızı bölge ofisleri, özenle süslenmiş ve RE/MAX görselleri giydirilmiş birbirinden ilginç araçlarıyla Caddebostan, Beykent ve Levent'te toplanarak, Boğaz'dan Kuruçeşme'ye doğru harekete geçtiler ve kentte görkemli bir gövde gösterisi yaptılar. 3 farklı kortej halinde, yol boyunca İstanbullular'ın meraklı bakışları ve kimi zaman tezahüratlarıyla Kuruçeşme'ye ulaşan RE/MAX'liler, burada kendileri için özel hazırlanmış tekneleriyle denize açıldılar.

RE/MAX Türkiye, bu etkinlikle sadece İstanbul'daki gayrimenkul profesyonellerini bir araya getirerek, renkli bir sosyal paylaşım fırsatı yaratmakla kalmadı. Aynı zamanda, ofislerin ve gayrimenkul danışmanlarının, yeni iş ve işbirliği fırsatlarını arttırmak için, birbirlerini ve faaliyetlerini daha yakından tanımalarına da olanak sağladı. Sahildeki, Kuruçeşme Trafik Vakfı Otoparkı önünde demir atan RE/MAX teknesinde, RE/MAX'liler kendilerine özel olarak ayrılmış masalarda portföylerini, ekiplerini ve çalışmalarını tanıtan broşür ve ilanlarını sergilediler.
 
Gün boyunca sürpriz ödül ve hediyelerin dağıtıldığı organizasyonda, arabasını en yaratıcı şekilde süsleyen RE/MAX TAN Ofis'i kristal araba ödülüne layık görüldü.
  • Etiketler:

Yorum Yaz