maritbet girişmaritbet
İstanbul’da konut fiyatları çok yükselecek!

İstanbul’da konut fiyatları çok yükselecek!

Konut kralı olarak bilinen Ali Ağaoğlu İstanbul emlak piyasasıyla ilgili çok iddialı açıklamalarda bulundu


Ataşehir'de 2 bin 100 konuttan oluşan son projesi My Towerland'de 1+1 daire fiyatları 369 bin liradan başlıyor, 4+1 dairelerde 1 milyon 729 bin TL'ye ulaşıyor. Projede kullanılacak enerjinin tamamı Ağaoğlu'nun Mersin Mut'taki rüzgar santralinden karşılanacak ve kullanıcılar yüzde 20 daha düşük fatura ödeyecek.

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir'de yaptığı My Towerland projesinin tanıtımında konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu başkanı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'in özel bir bölge olduğunu, finans merkezi olarak ilan edilmesi ile de bölgeye ilginin çok daha fazla arttığını söyledi.

My Towerland'da 1+1 dairelerin fiyatlarının 369 bin liradan, 4+1 konutlardaysa fiyatın 1 milyon 729 bin liraya kadar ulaştığını belirten Ali Ağaoğlu, bir gazetecinin bu fiyatlar pahalı değil mi sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ataşehir çok değerli bir bölge. Sadece bizim arazinin metrekare maliyeti 1500 lira. Biz de üzerine inşaat maliyetlerini ekleyip metrekaresini ortalama 4 bin liradan satıyoruz. Bence bu fiyatlar pahalı değil, tamamen fırsat fiyatı. Çok geçmeden Ataşehir'de metrekare fiyatları 7 bin 500 liralara çıkacak. O nedenle hiç pahalı diye bakmayın.”

Ağaoğlu, İstanbul'daki konut fiyatları ile ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı:
"Bence kesinlikle fiyatlarda köpük filan yok. Bazıları fiyatlar şişti diyor ama öyle değil. Özellikle nitelikli konutlarda büyük fırsatlar var. Eğer İstanbul hedeflendiği gibi dünya şehri olacaksa bu fiyatların kaça katladığını göreceksiniz. Ben tahmin ediyorum ama söylemem. Sonra çok atıyorsun dersiniz..."
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz