maritbet girişmaritbet
İnşaatta hızla yükselen Demiray ailesinin hikâyesi dizi oldu!

İnşaatta hızla yükselen Demiray ailesinin hikâyesi dizi oldu!

atv'nin inşaat sektöründe hızla yükselen Demiray ailesinin hikâyesini konu alan "Kızım Nerede?" adlı yeni dizisi, ekranlardaki lüks kavramını değiştirecek

atv ekranında cuma günü başlayacak "Kızım Nerede?" dizisinin ilginç hikâyesi izleyicileri ekrana bağlayacak. Başrollerinde Ece Uslu, Burak Hakkı, Hüseyin Avni Danyal, Tolga Savacı ve Yonca Cevher'in rol aldığı dizide gerçek hayatta her gün karşılaşılan kaçırılma konusuna değinilecek.

Çekimleri Selimpaşa ile Kilyos'ta gerçekleştirilen dizide varlıklı bir ailenin yaşadığı dram gözler önüne serilecek. Dizi, inşaat sektöründe hızla yükselen Demiray ailesinin hikâyesini konu alıyor. Örnek bir aile olan Demiray'ların trajedisi, büyük kızları Zeynep'in bir gece aniden kaybolmasıyla başlıyor. Babasının doğum gününde kaybolan Zeynep'in kim tarafından kaçırıldığının araştırıldığı süreçte "İnsan ailesine bile güvenemiyorsa kime güvenecek" sorusuna yanıt aranacak. Dizi, ekranlardaki lüks kavramını da değiştirecek. Venedik'i anımsatan sular üzerinde inşa edilmiş sitelerde yaşayan zengin bir aile ve onların entrikalarla örülü yaşamı bu dizide olacak.

Yardımcı oyuncu sayısı bini geçti
 Zeynep karakterini canlandıracak oyuncu 600 genç kız arasından seçildi.
 Tanıtım filmi 5 günde çekildi ve çekimlerde 15 ayrı mekân kullanıldı.
 Yardımcı oyuncu sayısı binin üzerinde… nBir sahne için Zeytinburnu- Aksaray sahil yolundaki transit yol kapatıldı. 50 araç kiralanarak özel çekim yapıldı.
 Şişli Belediyesi binasının çatısında gerçekleştirilen çekimler için özel efekt düzenekleri hazırlandı.
  • Etiketler:

Yorum Yaz