maritbet girişmaritbet
İnşaat firmalarına Konutmarket’ten önemli uyarı!

İnşaat firmalarına Konutmarket’ten önemli uyarı!

Konut sektörü hızla gelişiyor, her geçen gün sayısız projeler hayata geçiyor. Bu noktada doğru yerde, doğru projeyi yapmak ve müşteriye uygun koşullarla sunmak önem kazanıyor. Peki, konut satışı için sadece bunlar yeterli mi?

Ülkemizde konut sektörü hızla gelişiyor, her geçen gün sayısız projeler hayata geçiyor. Bu noktada doğru yerde, doğru projeyi yapmak ve müşteriye uygun koşullarla sunmak önem kazanıyor. Peki, konut satışı için sadece bunlar yeterli mi? Bu sorunun yanıtı “evet” olsaydı, tamamlanmasının üzerinden aylar, yıllar geçmesine rağmen hala satılamayan projeler olmazdı…

İşte bu noktada profesyonel satış teknikleri devreye giriyor. Konut pazarlamasına yepyeni bir anlayış getiren KonutMarket, projeye özel hazırlanan pazarlama stratejileri ve özel satış teknikleri ile bir projenin en önemli unsuru olan satışı başarıyla gerçekleştiriyor.

Talebin üzerinde arzın gerçekleştiği konut sektöründe, projelere arsa temininden başlayarak, nasıl yapılması gerektiği, projeye göre satış sistemi ile konutların tesliminden sonra yaşamın mutlu ve huzurlu devam ettirildiği döneme kadar hizmet sunan KonutMarket, projenin tüm ihtiyaçlarını tek bir organizasyonda toplayarak “anahtar teslimi” hizmet veriyor.

Herkes yapar ama önemli olan satmak” misyonuyla 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren bir çok projenin satış ve pazarlamasına hizmet veren KonutMarket'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yener, inşaat firmalarına projelerini uzmanına teslim etmeleri konusunda öneride bulundu.

Yener, konut projelerinde satış-pazarlama elemanı olarak çalışan ya da çalışmak isteyenlere uzmanlaşmaları için şimdi de NLP (Nöro Linguistik Programlama)ile “uygulamalı konut projeleri satış-pazarlama elemanı eğitimleri” vererek sektöre hizmet ediyor.

Eğitim sonunda katılımcılara uluslararası standartta sertifika verdiklerini belirten Yener, inşaat firmalarına “İster elemanınıza eğitim aldırın, ister eğitim almış eleman alın.” diyor.

Konut market iletişim bilgileri

Web: http://www.konutmarket.com/

Tel: 0212 661 7 661

  • Etiketler:

Yorum Yaz