maritbet girişmaritbet
Hüseyin Belibağlı, Mimar Murat Kader’i ağırladı!

Hüseyin Belibağlı, Mimar Murat Kader’i ağırladı!

Sektörde ilk canlı yayını gerçekleştirerek çığır açan emlaktasondakika.com, önemli projelere imza atan Mimar Murat Kader’i ağırladı

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul haberciliği portalı emlaktasondakika.com, gündemi belirleyen yayıncılık anlayışını yeni haberlerinde de devam ettiriyor. Sektörde ilk canlı yayını gerçekleştirerek çığır açan emlaktasondakika.com, önemli projelere imza atan Mimar Murat Kader'i ağırlayacak. Yayın, 14 Şubat 2013 tarihinde Murat Kader'in Etiler'deki ofisinden saat 15.00'te gerçekleştirdi.

Emaar Square, Tema Park, Vadistanbul, Spine Tower, Katar Doha Trade Center, Maslak Eclipse, Bursa Durmazlar Smart Mix, Kale Kilit Hotel, Ice To wer, Arluxia, Arista Bomonti, Papirus Plaza, Ataköy Marina Hotel, Bellevue Interiors ve Tanzanya Arusha Master Planı'ın da aralarında bulunduğu 100'den fazla mimari projeye imza atan İki Design Group, Murat Kader ve Sema Eser Özsaruhan tarafından 1995 yılında kuruldu. Geliştirdiği konseptler ve mix use alanlar ile İstanbul'un mimari gelişiminde önemli bir yere sahip olan Murat Kader, emlaktasondakika.com ekranında Haber Koordinatörü Hüseyin Belibağlı'nın sorularını cevapladı. 
 
İstanbul'daki emlak sektörünün sorunları, kentsel dönüşüm, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sektör üzerindeki etkileri, Kader'in imza attığı son projeleri olan Vadistanbul ve Eclipse Maslak ile gündeme ilişkin diğer konular, canlı yayında Murat Kader ve Hüseyin Belibağlı tarafından yere alındı.
 
Murat Kader kimdir?
3 Mayıs 1970 Bolu doğumludur. 1987 yılında Bolu Atatürk Lisesi'nden mezun olup aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünde öğrenimine başlamıştır.1991 yılında lisans eğitimini tamamlamış, 1994 yılında ise University of Pennsylvania'da yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Mimarlık öğrenimi sırasında ; Behruz Çinici Mimarlık Bürosu'nda, Avusturya Viyana'da Marshalek&Laughclater Mimarlık Bürosu'nda ve Boston'da Arch. Standford Wilk Bürosu'nda mimar olarak çalışmıştır. Halen 1995 yılında Sema Eser Özsaruhan ile kurdukları İki Design Group kapsamında yurtiçi ve yurtdışında mimari tasarım ve uygulama çalışmalarını sürdürmektedir. Kader evli ve bir çocuk babasıdır.
 
Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Bu bölgenin gelişiminin önü çok açık'
  • 19.09.2017 15:23

'Bu bölgenin gelişiminin önü çok açık'

Vadikoru projesinin mimarı ve İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimarı Murat ...

Murat Kader, Tema İstanbul'u anlatıyor!
  • 07.08.2015 16:45

Murat Kader, Tema İstanbul'u anlatıyor!

İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader, Tema İstanbul projesinin hikayesini ...

Murat Kader'in gözüyle Piyalepaşa İstanbul!
  • 10.03.2015 22:16

Murat Kader'in gözüyle Piyalepaşa İstanbul!

Piyalepaşa İstanbul'un mimarı Murat Kader, projeyle birlikte bölgenin kaderinin ...

O projenin patronundan çok özel açıklamalar!
  • 18.09.2014 16:31

O projenin patronundan çok özel açıklamalar!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, Monet Kartal projesinin detaylarını e ...

Murat Kader 'Kentsel dönüşüm projelerini tasarlayacağız'
  • 13.09.2014 16:02

Murat Kader 'Kentsel dönüşüm projelerini tasarlayacağız'

CNR Emlak Fuarı 2014'te karşılaştığımız 2 Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader ...

Murat Kader, Spine Tower'la MIPIM'de ödül aldı
  • 14.03.2014 09:11

Murat Kader, Spine Tower'la MIPIM'de ödül aldı

İki Design kurucu ortağı Murat Kader, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPI ...