Hilmi Işıkören Kıbrıs'ta hayatı zenginleştirmenin motive edici yollarını anlatacak!

Hilmi Işıkören Kıbrıs'ta hayatı zenginleştirmenin motive edici yollarını anlatacak!

Türkiye’nin önde gelen pazarlama, satış ve marka danışmanı Hilmi Işıkören Kıbrıs’lı iş adamlarıyla buluşuyor. 25 yıllık profesyonel kariyerinde birçok başarıya imza atan Işıkören, “Hayatınızı zenginleştirmenin motive edici yolları” adlı semineriyle Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyeleriyle 06.03.2013 tarihinde bir araya gelecek

Uluslararası emlak markalarında üst düzey yöneticilik görevinin yanı sıra 15 yıldır yüzlerce emlak profesyonelini eğiten bu anlamda da sektörün tek ismi Hilmi Işıkören çeşitli kurum ve üniversitelerde başlattığı iş ve hayata dair motivasyon seminerlerine bir yenisini daha ekliyor.

Yarın saat 18:00'da Lefkoşa'daki Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla buluşacak olan Işıkören, “Hepimizin ihtiyacı bilginin özü ve motivasyon'dur. En kolay ve basit haliyle motive olarak ulaşmak isteriz bilginin özüne. Hazırlıklarımı bu yönde yaptım ve yarın değerli Kıbrıs'lı sanayicilerle, motive edici başarı öykümü ve iş hayatında başarının yolları paylaşacağım. ” diye açıklama yaptı.Halka açık olarak gerçekleştirilecek söyleşinin sonunda soru cevap bölümü yer alıyor.
 
Hilmi Işıkören:
 
1988 yılında Marmara Üniversitesinden mezun olduktan sonra franchising sistemini öğrenmek amacıyla Amerika'ya giden Hilmi Işıkören, döndüğünde gıda sektöründeki bir dünya markasının Türkiye merkezinde franchise direktörü olarak profesyonel yaşantısına başladı. Türkiye'nin ilk teknoloji marketinin markalaşma ve yaygınlaşma çalışmalarının içinde yer alarak markayı 3 yıl içerisinde 100 mağazayla ülkenin en yaygın zinciri haline getirdi. 1997 yılında emlak sektörüne RE/MAX Türkiye'nin Franchise Direktörü olarak girdi. 2001-2005 yılları arasında Century 21 Türkiye'nin ve 2005-2010 yılları arasında ise Realty World Türkiye'nin Genel Müdürlüklerini yapan Hilmi Işıkören, 2010 Kasım ayında kendi danışmanlık şirketini kurdu. Işıkören Danışmanlık şirketi farklılaşarak başarıya ulaşmak isteyen şirketlere özel yepyeni çözümler sunuyor.Hilmi Işıkören aynı zamanda çeşitli web sitelerinde köşe yazarlığı, İstanbul Emlak Danışmanları Odasında eğitmenlik ve çeşitli sektörlerden firmalar için motivasyon konuşmaları yapmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye ile Azerbaycan arasında enerji verimliliği iş birliği
  • 16.09.2026 16:06

Türkiye ile Azerbaycan arasında enerji verimliliği iş birliği

Türkiye ile Azerbaycan arasında binalarda enerji verimliliği alanında teknik iş ...

İnegöl'de yeni deneyim merkezi tasarım ve üretimi buluşturuyor
  • 04.09.2026 15:06

İnegöl'de yeni deneyim merkezi tasarım ve üretimi buluşturuyor

Kastamonu Entegre, Türkiye mobilya sektörünün önemli üretim merkezlerinden İnegö ...

Arsa yatırımında yeni dönem
  • 03.09.2026 15:21

Arsa yatırımında yeni dönem

Türkiye'de arsa ve arazi yatırımları, gayrimenkul piyasasının önemli yatırım alt ...

TÜRKÇİMENTO: ETS, yeşil dönüşümü hızlandıracak
  • 03.09.2026 11:54

TÜRKÇİMENTO: ETS, yeşil dönüşümü hızlandıracak

Türk çimento sektörünün çatı kuruluşu TÜRKÇİMENTO, Emisyon Ticaret Sistemi (ETS) ...

ETİ Alüminyum alüminyumu %15 hafifletecek
  • 02.09.2026 15:46

ETİ Alüminyum alüminyumu %15 hafifletecek

Türkiye’de madenden son ürüne kadar üretim yapabilen tek entegre alüminyum üreti ...

Urfa’nın karagülünden Londra’nın lüksüne: Bir marka hikayesi ve çıkarılacak dersler
  • 26.08.2026 18:07

Urfa’nın karagülünden Londra’nın lüksüne: Bir marka hikayesi ve çıkarılacak dersler

Orhan Eriman, Penhaligon’s markasının "Halfeti Leather" adlı parfümünden yola çı ...