Hilmi Işıkören Kıbrıs'ta hayatı zenginleştirmenin motive edici yollarını anlatacak!

Hilmi Işıkören Kıbrıs'ta hayatı zenginleştirmenin motive edici yollarını anlatacak!

Türkiye’nin önde gelen pazarlama, satış ve marka danışmanı Hilmi Işıkören Kıbrıs’lı iş adamlarıyla buluşuyor. 25 yıllık profesyonel kariyerinde birçok başarıya imza atan Işıkören, “Hayatınızı zenginleştirmenin motive edici yolları” adlı semineriyle Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyeleriyle 06.03.2013 tarihinde bir araya gelecek

Uluslararası emlak markalarında üst düzey yöneticilik görevinin yanı sıra 15 yıldır yüzlerce emlak profesyonelini eğiten bu anlamda da sektörün tek ismi Hilmi Işıkören çeşitli kurum ve üniversitelerde başlattığı iş ve hayata dair motivasyon seminerlerine bir yenisini daha ekliyor.

Yarın saat 18:00'da Lefkoşa'daki Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla buluşacak olan Işıkören, “Hepimizin ihtiyacı bilginin özü ve motivasyon'dur. En kolay ve basit haliyle motive olarak ulaşmak isteriz bilginin özüne. Hazırlıklarımı bu yönde yaptım ve yarın değerli Kıbrıs'lı sanayicilerle, motive edici başarı öykümü ve iş hayatında başarının yolları paylaşacağım. ” diye açıklama yaptı.Halka açık olarak gerçekleştirilecek söyleşinin sonunda soru cevap bölümü yer alıyor.
 
Hilmi Işıkören:
 
1988 yılında Marmara Üniversitesinden mezun olduktan sonra franchising sistemini öğrenmek amacıyla Amerika'ya giden Hilmi Işıkören, döndüğünde gıda sektöründeki bir dünya markasının Türkiye merkezinde franchise direktörü olarak profesyonel yaşantısına başladı. Türkiye'nin ilk teknoloji marketinin markalaşma ve yaygınlaşma çalışmalarının içinde yer alarak markayı 3 yıl içerisinde 100 mağazayla ülkenin en yaygın zinciri haline getirdi. 1997 yılında emlak sektörüne RE/MAX Türkiye'nin Franchise Direktörü olarak girdi. 2001-2005 yılları arasında Century 21 Türkiye'nin ve 2005-2010 yılları arasında ise Realty World Türkiye'nin Genel Müdürlüklerini yapan Hilmi Işıkören, 2010 Kasım ayında kendi danışmanlık şirketini kurdu. Işıkören Danışmanlık şirketi farklılaşarak başarıya ulaşmak isteyen şirketlere özel yepyeni çözümler sunuyor.Hilmi Işıkören aynı zamanda çeşitli web sitelerinde köşe yazarlığı, İstanbul Emlak Danışmanları Odasında eğitmenlik ve çeşitli sektörlerden firmalar için motivasyon konuşmaları yapmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

COP31'de iklimin sesi ‘İklim’ oldu
  • 02.11.2026 10:38

COP31'de iklimin sesi ‘İklim’ oldu

Antalya’da 9-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek COP31 etkinlikleri i ...

Polat Gayrimenkul’ün Seven Pearl projesinde satışlar devam ediyor
  • 23.10.2026 10:15

Polat Gayrimenkul’ün Seven Pearl projesinde satışlar devam ediyor

Türkiye ve Avrupa’da gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Polat Gayrimenkul’ ...

Rusya basınından asrın inşa seferberliğine övgü
  • 20.10.2026 11:43

Rusya basınından asrın inşa seferberliğine övgü

Türkiye’nin Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin hemen ardından baş ...

Eylül ayında 142 bin 390 konut şatışı gerçekleşti
  • 16.10.2026 10:15

Eylül ayında 142 bin 390 konut şatışı gerçekleşti

Türkiye genelinde Eylül ayında ilk el konut satışları 51 bin 519, ikinci el konu ...

2 milyon 378 bin yapının dönüşümü tamamlandı
  • 13.10.2026 11:23

2 milyon 378 bin yapının dönüşümü tamamlandı

Bakan Kurum, Türkiye geneli ve İstanbul’daki kentsel dönüşüm rakamları hakkında ...

Karadeniz Holding ve Siemens'den iş birliği için ilk imza
  • 12.10.2026 14:31

Karadeniz Holding ve Siemens'den iş birliği için ilk imza

Karadeniz Holding ve Siemens Türkiye, akıllı altyapılar, elektrifikasyon ve otom ...