maritbet girişmaritbet
HemenKiralik.com iş seyahatinizi ev konforunda sunuyor

HemenKiralik.com iş seyahatinizi ev konforunda sunuyor

HemenKiralik.com işi gereği sık seyahat edenlerin konaklama ve toplantı ihtiyaçlarını karşılayacak konforlu ve hesaplı daire ilanlarına ev sahipliği yapıyor

61 ülkede günlük, haftalık ya da aylık olmak üzere esnek sürelerde ev kiralamak isteyenlerle ev sahiplerini buluşturan internet platformu HemenKiralik.com, işi gereği sık seyahat eden ve otel konaklaması seçeneğinden sıkılan profesyonellere yönelik esnek süreli kiralanabilen evde konaklama seçeneğini sunuyor. Tüm dünyadaki profesyoneller tarafından hızla benimsenen günlük ev kiralama anlayışı Türkiye'nin üç büyük ili İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra Gaziantep ve Kayseri gibi iş potansiyelinin son yıllarda giderek arttığı illerde de yaygınlaşıyor. HemenKiralik.com'da sayısı binlere varan ve iş seyahati konaklamasına son derece uygun olan stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler ve rezidanslar bir gecelik otel konaklamasından çok daha konforlu ve hesaplı bir alternatif sunuyor.

İstanbul'un merkezinde işten de spordan da geri kalmayın
HemenKiralik.com'da iş amaçlı olarak İstanbul'a gelen profesyoneller için en uygun seçeneklerden biri, Taksim Meydanı'na ve Beyoğlu'nun eğlence mekânlarına dakikalar uzaklığında konuşlanmış daire sunuluyor. 24 saat sıcak su, mutfak gereçleri, klima, kombi, buzdolabı, LCD televizyon, uydu yayınları gibi özelliklerinin yanı sıra, daire çalışanların işlerini kesintisiz yapabilmeleri için Wi-Fi internet bağlantısına da ev sahipliği yapıyor. Dairenin en önemli avantajlarından biri, misafirlerine spor salonunu ücretsiz kullanma ayrıcalığı tanıması. Dairenin gecelik konaklama bedeli ise 114 TL.

Başkent'te kendinizi evinizde hissedin
Ankara'ya seyahat eden profesyoneller içinse HemenKiralik.com'da 5 yıldızlı otelin konforunu evin sıcaklığı ve rahatlığı ile birleştiren bir dairenin ilanı yer alıyor. Evin en önemli avantajlarından biri de, misafirine ücretsiz havaalanı transferi ayrıcalığını sunması. Çamaşır ve yemek gibi ihtiyaçlar için tüm araçları bünyesinde barındıran daire Ankara'nın en gözde ilçelerinden Çankaya'da bulunuyor. Mimarlar tarafından özel olarak tasarlanan salon takımı, her kullanımda tamamen temizlikten geçirilen odalar ve bir evde olması gereken tüm şartlar dairenin çekici özellikleri arasında yer alıyor. Dairenin gecelik konaklama bedeli ise 150 TL.

Alsancak'ta ultra lüks konaklama
İzmir'e seyahat eden profesyoneller içinse HemenKiralik.com'da Kıbrıs Şehitleri girişine 20 metre mesafede 1+1 bir daire sunuluyor. Sınırsız Wi-Fi internet, LCD TV, DVD oynatıcı gibi profesyonellerin hayatını kolaylaştıran özelliklerinin yanında mutfak ve banyo gereçlerinin tümünü bünyesinde barındıran daire İzmir'in incisi Kordon'a da yürüyüş mesafesinde. Bu lüks dairenin gecelik konaklama bedeli ise yalnızca 138 TL.

 

Yorum Yaz