maritbet girişmaritbet
Helmann kentsel dönüşüm projelerine de odaklanacak!

Helmann kentsel dönüşüm projelerine de odaklanacak!

Helmann, konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde yakaladığı başarıların ardından kentsel dönüşüm projelerini radarına aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul alanında geliştirdiği çevreci ve kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gören şirket, faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor.

Ankara ve Antalya başta olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde gayrimenkul projeleri hayata geçiren, doğaya ve insana saygılı konut üretmeyi öncelik olarak benimseyen şirket, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kaliteli ve çevreci projeleriyle sektör ortalamasının çok üzerinde müşteri memnuniyeti yakalayan şirket, bu başarısını farklı alanlarda göstermek için harekete geçti. Helmann, bugüne kadar konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde gösterdiği başarıyı kentsel dönüşüm projelerine de yansıtmak için düğmeye bastı.

- "Türkiye'de ve yurt dışında yüksek katma değerli projeler üzerinde çalışıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, 22 yıldır profesyonel bir ekiple Türkiye'nin farklı illerinde ve Almanya'da konut, ticari gayrimenkul ve arsa projeleri geliştirdiklerini belirterek, turizm alanları ve otel yapımı konusunda da faaliyetlerinin bulunduğunu bildirdi.

Profesyonel ekipleri ve var olan kaynakları sayesinde en yüksek katma değere ulaşmak için Türkiye'de ve yurt dışında çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Özgün, şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda yoğunlaştığımız arsa üretimi ve parselasyon uygulamaları konusunda kurumsal ve kazançlı projeler üretiyoruz. Geçen yıl kurduğumuz gayrimenkul yatırım fonu ile profesyonel gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen tüm bireysel ve kurumsal yatırımcılara hitap ediyor, yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz alanları son olarak kentsel dönüşüm projeleriyle genişletmeye karar verdik. Konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde yakaladığımız başarılarla kentsel dönüşüm projelerine de odaklanacağız. Türkiye'nin kentsel dönüşüme, kentsel dönüşüm için de nitelikli projeler geliştiren üreticilere ihtiyacı var. Biz de bu nedenle kentsel dönüşümü radarımıza aldık. Önceki yıllarda tarafımıza gelen dönüşüm taleplerine mesafeli yaklaşıyorduk. Son dönemde bu talebin artması da kararımızda etkili oldu."

  • Etiketler:

Yorum Yaz