maritbet girişmaritbet
Hedef 6 milyon turist!

Hedef 6 milyon turist!

Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ, Trump'la çok iyi anlaştıklarını, çok farklı projeler için çalıştıklarını anlattı.

 

Trump markasıyla ABD'den 6 milyon turist getirecekler Dünya çapında bir marka...

Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ, Trump'la çok iyi anlaştıklarını, çok farklı projeler için çalıştıklarını anlattı.

etti: "Kendisi dünyanın tanıdığı bir markayı ve bir kültürü temsil ediyor. Turizm yepyeni ve ivme verecek yatırımlara imza atabiliriz. Mesela Istan bui'da, Bodrum'da, Akdeniz'de Donald  markasıyla otellere imza atan ABD'li emlak kralı Donald Trump'ın gönlünde eski İstanbul ve özellikle Beyoğlu var. Mecidiyeköy'deki ikiz kuleye adını veren Trump, "Bizim farkımızı yaşayıp göreceksiniz" derken, Doğan Grubu, Trump markasıyla açılacak otellerle Türkiye'ye ABD'den 6 milyon turist getirmeyi hedefliyor Trump Tovvers'ın belki de en önemli farkını 9 bin metrekarelik bir alana yayılan Minimal, yani çocuklara özel kat oluşturuyor. Çocuklara özel tasarlanan katın en büyük favorisi ise Disney Tiyatrosu. Bu tiyatro için ABD'den The Walt Disney Company'den özel uzmanlar ve hatta psikologlar gelmiş ve yerel ekibin yetiştirilmesi, hazırlanması sağlanmış. Yaîçındağ ile firmanın Türkiye yöneticisi Sinan Ceylan'ın anlattıklarına göre tiyatroda ' oynanacak oyunlarda "Miki" ile "Mini" karakterini canlandıracak iki çocuğun belirlenmesi, yapılan 6 bin başvuru değerlendirilerek gerçekleştirilmiş. Henüz, Miki ile Mini'nin kim olacağı açıklanmıyor. İsimler, ilk kez 23 Nisan'da gerçekleştirilecek gösterilerde belli olacak.

ABD'li emlak kralı Donald Trump, Anadolu Yakasında Kandilli'deki özel davette kendisiyle konuşmak için yanına gittiğimde gün batımında Boğaziçi'nin eşsiz güzelliğini seyrediyordu.

İstanbul güzel Tanışma faslının ardından "Manzara şahane değil mi?" dedi. Başımla" onaylayıp soru sorma şansımı kullandım.

"Mecidiyeköy'de adınızı taşıyan ikiz kule ile alışveriş merkezi (AVM) açıldı. İş ortağınız Doğan Ailesi ile Avrupa Yakasında mesela Beyoğlu veya oraya yalan bölgelerde başka kule mail yapmayı planlıyor musunuz?" Trump, eski İstanbul'u çok beğendiğini, Trump Towers Mall'ın bulunduğu bölgeyi çok değiştireceğini söyledi ve şöyle konuştu: "Doğan Ailesi ile İstanbul'da bir değil, birçok proje gerçekleştirebiliriz. Belki Beyoğlu da olabilir, eski İstanbul'un farklı bölgelerinde de olabilir. Boğaz'da oteller de yapabiliriz." Farkı göreceksiniz İstanbul dışında "Ankara ve İzmir'de de Donald Trump markasını görebilecek miyiz?" diye sordum.

"Şimdilik bunu kendi adıma söylemek zor" cevabını verdi. Ardından, Mecidiyeköy'de birçok AVM olduğunu, Trump Towers Mall'un tüketiciye ne gibi farklılıklar sunacağını anlatmasını istedim. Trump, çok net ve kısa "Bunu orada yaşayarak görebilirsiniz" dedi.

İstanbul'da patronluğu Yalçındağ'a devretti İstanbul'a eşi ve kızı İvanka Trump'la gelen Donald Trump'ın Doğan Ailesi ile çok iyi anlaştığını da gözlemledik. Yaîçındağ, Trump'un İstanbul'da uçaktan iner inmez, kendisine "Mehmet Ali, burada patronum sensin" dediğini anlatırken, bu patronluğun özünde 400 milyon dolara çıkan Trump Tovvers Mall'un tüm harcamasını Doğan Holding'in üstlendiğini, Trump'ın ise 15 milyon dolara sadece adını verdiğini hatırlatmak gerekiyor.

Perihan ÇAKIROĞLU/İSTANBUL

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi satışa çıktı!
  • 06.03.2022 09:31

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi satışa çıktı!

Donald Trump'ın Palm Beach'teki lüks evi 10 milyon dolarlık bir fiyat artış ...

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolar!
  • 09.10.2021 09:45

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolar!

Trump, 25 yılda ilk kez Forbes'un ABD'de "En Zengin 400" listesinde yer almadı. ...

Donald Trump işte bu evde yaşıyor!
  • 17.06.2015 12:19

Donald Trump işte bu evde yaşıyor!

Donald ve Melania Trump çifti, New York 5. Cadde'deki baştan başa altın kaplamay ...

Başbakan Trump Towers açılışındaydı!
  • 20.04.2012 17:29

Başbakan Trump Towers açılışındaydı!

Başbakan Erdoğan, yoğun mesaisinin arasında ABD’li gayrimenkul devi Donald Trump ...

Ünlülerin evleri Trump Towers'da
  • 19.11.2011 14:30

Ünlülerin evleri Trump Towers'da

Türkiye'nin 12 ünlü yüzü 12 mimarla biraraya geldi ve ortaya birbirinden güzel 1 ...

Donald Trump'ın eski köşkü!
  • 17.03.2015 11:15

Donald Trump'ın eski köşkü!

Dünyaca ünlü emlakçı Donald Trump'ın bir köşkü andıran eski evi satıldı. İşte o ...