maritbet girişmaritbet
HannaHome Yapı Fuarı’nda yeni koleksiyonu tanıttı!

HannaHome Yapı Fuarı’nda yeni koleksiyonu tanıttı!

Dekorasyonda ilk adres sloganı ile yola çıkan HannaHome seçkin dünya markalarını ev ve yaşam konseptine yönelik bir tarzda tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor

‘Dekorasyonda ilk adres' sloganı ile yola çıkan HannaHome seçkin dünya markalarını ev ve yaşam konseptine yönelik bir tarzda tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren büyük ve önemli fuarlardan biri olan Yapı Fuarı kapsamında HannaHome, sahip olduğu dünyaca ünlü markalara ait yeni koleksiyonları ve bünyesine kattığı Meister markasına ait ürünleri sektörün profesyonelleri ve tüketiciler ile buluşturdu.

Duvar kağıdında trendleri belirleyen, dünya markası Rasch'ın Türkiye'deki tek temsilcisi olan HannaHome, geçtiğimiz ay ünlü moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu ile hayata geçirilen özel koleksiyonun tanıtımı ile Yapı Fuarı'nın odak noktası oldu. Fuarın ikinci günü HannaHome standında gerçekleştirilen kokteyle katılan tasarımcı Gamze Saraçoğlu ziyaretçilerle bire bir ilgilendi ve koleksiyonla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Rasch markasının dünyada tasarım alanında ün yapmış diğer bir isim olan Barbara Becker ile hayata geçirdiği zarif ve çekici desenlere sahip yeni 2014 koleksiyonu ile modern, klasik ve yarı klasik desenlerin olduğu diğer yeni koleksiyonları da ilk defa Yapı Fuarı'nda meraklıları ile buluştu.
 
Duvar kağıdı alanında Rasch markasına ek olarak farklı renkleri, zengin desenlerle buluşturan ve bu çerçevede geniş bir ürün yelpazesi sunan Design ID ile evlerde mükemmel alanlar yaratmak için fikir ve ilham kaynağı olan, farklı duvar kağıdı seçenekleri ile kalite ve çeşitliliği bir arada sunan Norwall markalarına ait koleksiyonların da tanıtımı yapıldı.
 
Meister Parke HannaHome çatısı altında
 
Sektörde emin adımlarla ve fark yaratarak ilerleyen HannaHome, çatısı altında bulunan seçkin markaları Rasch, Rasch Textile, Design ID, Schulte Raume ve Condor Carpets'a ek olarak, bünyesine yeni kattığı alanında 73 yıllık köklü bir geçmişe sahip Meister'e ait 200'ün üzerinde lamine çeşidini de ilk kez bu fuarda sergiledi. Alanında lider marka Meister, Türkiye'de artık HannaHome hizmet kalitesi ve güvencesi ile temsil edilecek.
 
Birlikte çalıştıkları markaların üst düzey yöneticileri ile fuar alanını gezen HannaHome yönetici ortağı ve CEO'su Oğuzhan Özden, ‘Sektörümüzün en büyük ve başarılı organizasyonlarından olan Yapı Fuar'ında yeni koleksiyonlarımız ve markalarımız ile bulunmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Yapı Fuarı sektörün önemli temsilcileri ile bir araya gelmek için sağlıklı bir platform sunuyor. Bizler de HannaHome olarak güçlenen yapımız ve yeniliklerimiz ile bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyoruz' şeklinde konuştu.
 
Farklı dekorasyon, stil ve estetik anlayışına sahip dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını tüketicisiyle buluşturan HannaHome, tüm dünyada kabul gören alanlarında uzman markaları bünyesine katarak, tüketicileri farklı konsept ve ürünlerle tanıştırarak dekorasyon sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya ve yaşam alanlarımıza dokunmaya devam ediyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor
  • 18.02.2022 15:32

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez olan halılar, mutfaktan salona, holden çocuk od ...

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!
  • 18.02.2022 11:53

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!

Basit değişiklikler ve eklemeler ile evinizin dekorunu ufak dokunuşlar yapabilir ...

Sıradışı kırlent tasarımları!
  • 12.02.2022 14:03

Sıradışı kırlent tasarımları!

Kırlent kullanımı ile evinizin dekorunda çok farklı bir algı geliştirebilirsiniz ...