maritbet girişmaritbet
GYODER'in yeni başkanı Işık Gökkaya oldu

GYODER'in yeni başkanı Işık Gökkaya oldu

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in düzenlenen 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda 2011–2012 dönemi Yönetim Kurulu seçildi. Derneğin yeni başkanı Işık Gökkaya oldu

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in 27 Ocak, Perşembe günü GYODER merkezinde düzenlenen 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 2011–2012 dönemi Yönetim Kurulu seçildi. Derneğin yeni başkanı Işık Gökkaya oldu.
 
27 Ocak, Perşembe günü GYODER merkezinde düzenlenen 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 2011 -2012 dönemi Yönetim Kurulu seçildi. 2009–2010 döneminde başkanlık yapan Turgay Tanes'in ardından 2011–2012 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya oldu. Özlem Gökçe Derneğin Başkan Yardımcısı, Feyzullah Yetgin ise yeni dönem saymanı seçildi. GYODER'in yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Işık Gökkaya (Y&Y GYO), Feyzullah Yetgin (Çalık Gayrimenkul), Uğur Dumankaya (Dumankaya), Cansel Turgut Yazıcı (Eva Gayrimenkul Değerleme), Özlem Gökçe (Extensa), Korkut Ün (TSKB GYO), Mehmet Erktin (Tekfen), Cemal Onaran (Garanti Mortgage), Orhan Gündüz (Akfen GYO), Hakan Eren (Kiler GYO), M. Emre Çamlıbel (Soyak).
 
Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in yeni başkanı Işık Gökkaya, “Gayrimenkul sektörünün tüm alt segmentlerini kapsayan yeni ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturduk. Bugüne kadar GYODER olarak;  düzenlediğimiz konferanslar, eğitim programları, GYODER'in markası haline gelen Gayrimenkul Zirveleri,  bu yıl 3. kez gerçekleştirilecek olan ve Gayrimenkul Zirvesi ile gayrimenkul fuarını birarada sunan ISTANBUL REstate, Gelişen Kentler Zirveleri ve çeyrek ve yıllık dönemlerde yayınladığımız raporlar ile gayrimenkul sektörüne değer katmaya çalıştık. Önümüzdeki dönemde mevcut projelerimizi başarıyla devam ettirmeyi ve gayrimenkul sektörüne yeni etkinlikler kazandırmayı hedefliyoruz.“dedi.
 
11. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, 2011 yılına 300'e yaklaşan üye sayısıyla daha da güçlü giren GYODER'in üyeleri gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri, inşaat, proje geliştirme şirketleri, finansman, değerleme, yönetim, danışmanlık ve aracılık, perakende, ipotek ve gayrimenkul finansmanı şirketlerinden oluşuyor.
 
 
Işık Gökkaya Kimdir?

Işık Gökkaya, 1962 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara'da Tevfik Fikret Lisesi'ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Stratejik Yöneticilik programını tamamlamıştır.
 
1986 yılında Dokap Yapı Elemanları A.Ş.'de Pazarlama Departmanı'nda işe başlayan Gökkaya, 1987'de Dokap Yapı Elemanları A.Ş.'de Satın Alma Şefi olmuştur. 1989'da Mint Mühendislik'de Yönetici Ortak olarak görev yapmıştır. 1993 yılında İhlas bünyesine katılmış ve İhlas Bilgi İşlem ve Ticaret A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır. 1998'de ise İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurucu ortakları arasında yer almış ve 2006 sonuna kadar Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Gökkaya, bu süre içinde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin kurucu üyeliğini yapmış, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve "Urban Land Institute - Türkiye Bölümü" yönetim kurullarında Başkan Yardımcısı ve üye olarak görev almıştır. 2006 yılından itibaren Forum İstanbul 2023 Yönetim Kurulu Üyesi olan Gökkaya, halen bu görevine devam etmektedir.
 
2006 sonunda İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. el değiştirmiş ve ismi Y&Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olmuştur. Yeni yapılanmada Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Gökkaya, halen bu görevini sürdürmektedir. Işık Gökkaya, GYODER'in 2002 yılı ve 2009–2010 dönemi Yönetim Kurulunda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır. İyi derecede Fransızca bilen Gökkaya, evli ve iki çocuk babasıdır.  

  • Etiketler:

Yorum Yaz