maritbet girişmaritbet
Güvenlik sistemi talepleri arttı!

Güvenlik sistemi talepleri arttı!

Son haftalarda yazlık yerlerdeki hırsızlık olayları çoğaldı. Yazlık evler de dahil olmak üzere sayısız eve hırsız girdi ya da hırsızlık girişiminde bulunuldu. Durum böyle olunca, elektronik güvenlik sistemlerine olan talep Ege ve Akdeniz başta olmak üzere tüm yazlık bölgelerde artış gösterdi. Ülkemizin lider elektronik güvenlik sistemleri firması Pronet’in Genel Müdürü Metin Kastro, “Güvenlik sistemleriyle korunan evlere hırsızlık girişimi olsa bile ya alarm çalınca hırsızlar mekanı terk ediyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, yazlık bölgelerdeki hırsızlık sayısında önemli artış yaşanıyor. Pek çok ev sahibinin başından geçen hırsızlık olaylarına her gün gazete ve TV'lerde, internetteki blog ve portallarda rastlamak mümkün. Yazlık bölgelerdeki hırsızlık olaylarında yaşanan bu yükseliş, elektronik güvenlik sistemlerine olan talebi de önemli oranda artırmış durumda. Genel olarak bakıldığında, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere ülkemizin tüm yazlık bölgelerinde elektronik güvenlik sistemi talebi Haziran ayından itibaren artmaya başlıyor.

 

Türkiye'de güvenlik sektöründe pazar lideri konumunda bulunan Pronet'in Genel Müdürü Metin Kastro, tüm yazlık yerlerden sipariş aldıklarını ama özellikle Bodrum bölgesinde önemli bir talep yoğunluğu yaşandığını söylüyor: “Bodrumda konum itibariyle evler çok geniş bir araziye yayılmış durumda. Bu da tabii ki güvenlik ihtiyacını beraberinde getiriyor. Elektronik güvenlik sistemleri en başta caydırıcı bir etkiye sahip ve bu nedenle de hırsızları uzak tutuyor. Hırsızlık girişimi yaşansa bile, çalan siren ya hırsızları kaçırıyor ya da yalnızca birkaç dakika içinde gelen polis hırsızları hemen yakalıyor. Bu da Pronet Güvenlik Paketi'nin can ve mal güvenliğini koruma anlamındaki önemini ortaya koyuyor.”

 

Pronet, evler için abonelik sistemiyle 5 korumalı Pronet Güvenlik Paketi sunuyor. 365 gün, 24 saat hizmet veren ve Pronet 5 korumalı Güvenlik Paketi dahilinde sunulan Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi'nin sunduğu Alarm Haber Alma Merkezi hizmeti, aboneler için güvenlik unsurunu en üst seviyeye taşıyor. Herhangi bir olumsuz durumda mekandaki güvenlik sistemi, Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi'ne sinyal gönderiyor. 7 gün 24 saat hizmet veren Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi ise daha önce sistem sahibinden aldığı talimata göre, sistem sahibini, güvenlik güçlerini veya her ikisini birden arıyor ve kısa bir süre içerisinde olaya müdahale edilmesini sağlıyor.

Elektronik güvenlik sisteminin bir başka avantajı ise, sisteme tercihe göre gaz ve duman dedektörleri eklenebilmesi ve bu sayede, gaz kaçağı ve yangın tehlikeleri de tespit edilip gerekli yönlendirmeler yapılabiliyor olması. Böylece yalnızca hırsızlığa karşı değil, hayati tehlike arz eden farklı durumlara karşı da ev ya da iş yerlerini Pronet Güvenlik Paketi ile güvenli bir hale getirmek mümkün oluyor. Ambulans ihtiyacı da bu unsurlar içerisinde yer alıyor. Bu kapsam da kullanıcılar açısından elektronik güvenlik sistemlerini daha da çekici hale getiriyor. Böylece can ve mal güvenliği Pronet Güvenlik Paketi sayesinde koruma altına alınıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz