maritbet girişmaritbet
GENÇ, INTERMOB fuarında

GENÇ, INTERMOB fuarında

Ahşap boya ve vernik markalarından GENÇ, 15 -19 Ekim 2011'de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek INTERMOB 14. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na katılacak.

Türkiye dışında dünyada 42 ayrı ülkede satılan Genç markası 5 gün boyunca yer alacağı fuarda yeni ürünlerini ve inovatif teknolojilerini tanıtacak.

İnsan ve çevre sağlığına duyarlı, kokusuz ve nefes alma özellikleriyle EN 71.3 Avrupa standartlarına uygun “Su bazlı mobilya boya ve vernik” ürünleri üreten Genç, 15 Ekim Cumartesi 2011 tarihinde başlayacak ve 19 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek olan 14. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi (INTERMOB) Fuarı'na katılmaya hazırlanıyor.

GENÇ'in sentetik esaslı ürünlere göre çizilme ve aşınmaya karşı daha dirençli olup ahşabın doğal görüntüsünü bozmayan Su Bazlı Parke Verniği, küf ve mantar oluşumuna karşı dirençli olup, UV ışınlarına karşı koruyucu dış mekan ahşaplar için Su Bazlı Emprenye ve Su Bazlı Son Kat Verniği, insan sağlığına zararlı maddeler içermediği ve kokusuz olduğu için özellikle bebek ve çocuk odası mobilyalarında tercih edilen EN 71.3 Avrupa standartı sertifikasına sahip Su Bazlı Mobilya Boyası, dekoratif amaçlı, çizilmeye karşı dirençli, neme ve suya karşı dayanıklı olup hızlı kuruma özelliğine sahip Su Bazlı Cam Boyası, INTERMOB'da ziyaretçilerle buluşacak.

Poliüretan, selülozik, akrilik, sentetik, su bazlı ve UV sistem olmak üzere birçok kategoride vernik ve boya üretimi haricinde tiner, alkid ve polyester üretimi de gerçekleştiren Genç, UV Kürlenmeli Vernik Sistemleriyle de iddialı. Mükemmel doldurma gücü, yüksek şeffaflık ve çok iyi yapışma gibi özellikleriyle ön plana çıkan UV Kürlenmeli Vernik Sistemleri grubu, yüksek parlaklık derecesi ile de dikkat çekiyor. Kullanıma hazır olan ürün grubu, sprey ile kolay uygulanma avantajı da sunuyor. UV Kürlenmeli Vernik Sistemleri, mobilya üreticilerine düşük yatırım maliyeti ve yüksek üretim hızı ile büyük avantajlar da sağlıyor.

“Hedef dünya markası olmak”

Kayalar Kimya CEO'su Ersin Kayalar, INTERMOB'da yer almaktan mutlu olduklarını, sektörle ilgili her türlü etkinlik ve organizasyonda yer almanın markalarına değer kazandırdığını belirterek, “Türkiye'deki mobilya sanayi her gecen gün bilinçlenerek, yeni teknoloji ve marka yatırımları yaparak büyümeye devam ediyor. Sektör, bugün bulunan markaları ve bu markaların sunduğu modern tasarımlar ve yarattığı çözümler ile gelecekte, marka olmuş birçok Avrupa ülkesini geçecek duruma gelecektir” dedi.

Ersin Kayalar, Türkiye mobilya boya ve vernik pazarında yaklaşık yüzde 20'nin üzerinde paya sahip olduklarını belirterek, “İlk günden bu yana ödün vermediğimiz dürüstlük, kararlılık, yenilikçi ilkeler doğrultusunda genç ve dinamik ekibimizle sektöre en yeni teknolojileri ve ürünleri sunmaya devam ediyoruz. Açık ve kapalı alanları ile toplam 32 bin metrekare alana sahip tesislerimizde Genç markamız ile ürettiğimiz mobilya boyası ve verniği bugün 42 ülkeye ihraç ediyoruz. Her biri kendi alanında uzman 300 çalışan ile birlikte hedefimiz dünya markası olmak” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erbil inşaat fuarına katılan Türk firmaları, iki ülke arasındaki ticarete katkı sağlıyor
  • 16.11.2023 11:45

Erbil inşaat fuarına katılan Türk firmaları, iki ülke arasındaki ticarete katkı sağlıyor

Erbil'de bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na Silopi ...

Togg Sedan görücüye çıktı!
  • 06.01.2022 12:17

Togg Sedan görücüye çıktı!

ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES),  ...

Bakan Kurum'dan gençlere müjde!
  • 27.03.2021 09:51

Bakan Kurum'dan gençlere müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ...

Ankara Uluslararası Fuar Alanı inşaatı devam ediyor
  • 04.07.2019 15:01

Ankara Uluslararası Fuar Alanı inşaatı devam ediyor

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türk ...

Asansör İstanbul, 17'nci buluşmasına hazırlanıyor
  • 18.09.2020 10:00

Asansör İstanbul, 17'nci buluşmasına hazırlanıyor

Uluslararası Asansör İstanbul’un 17'nci buluşmasına, yurt dışı katılımların yanı ...