maritbet girişmaritbet
Gayrimenkul sektöründe dijital Reklam fark oluşturuyor!

Gayrimenkul sektöründe dijital Reklam fark oluşturuyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO)Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner, emlak sektöründe doğrusosyal medya kullanımının rekabette önemli avantaj sağladığınısöyledi.

GHO Life Gayrimenkul toplantısalonunda, 'Sosyal medya reklamcılığında merak edilenler'başlıklı bir sunum gerçekleştiren Öner, gayrimenkul sektöründefarklı ihtiyaçlara göre doğru hedef kitlenin seçilmesininbelirleyici olduğuna dikkat çekti.

Sosyal medya reklamlarının karşıtarafta merak uyandırması gerektiğini dile getiren Caner Öner,“Pazarlama faaliyetleri içinde sosyal medya yönetimi vereklamlarının önemli bir yeri var. Sosyal medya reklamlarıişletmelerin hedeflerine ulaşmasında yardımcı oluyor. Bu nedenlebütçe ve eforun doğru yere yönlendirilmesi gerekiyor. Geçtiğimizgünlerde bin kişiyle yapılan bir araştırmada son 4 yıl içindegayrimenkul yatırımında kullanılan araçlar incelenmiş. Bukişilerin yüzde 61'i ilan portallarını, yüzde 18'i ise dijitalreklamları kullanmış. Gayrimenkul sektöründe dijital medya artıkolmazsa olmazlar arasına girdi” diye konuştu.

Dijital strateji oluşturulmalı

Gayrimenkul sektöründe sosyalmedyanın, emlak profesyonellerinin müşterilerle bağlantıkurması, mülklerini sergilemesi ve markalarını oluşturması içinbir platform sağlamada önemli rol oynadığını hatırlatan Öner,sözlerini şöyle sürdürdü: “Gayrimenkul sektöründe sosyalmedyanın etkin kullanımı belli bir strateji çerçevesindetutarlılık ve hedef kitlenin ihtiyaç ve beklentilerini anlamayıgerektirmektedir. Bu platformları kullanırken sektördüzenlemelerine ve etik standartlara uymak da çok önemli. Sosyalmedya reklamlarının stratejisi, gayrimenkul pazarlama, markalaşmave itibar yönetimi, hedefli reklamcılık, topluluk oluşturma,eğitici içerik, müşteri hizmetleri, canlı yayın ve görselturlar, kullanıcı analizi gibi başlıklar altındabelirlenmelidir. Sonuca ulaşmak ve hedef kitleyi daraltmak içindoğru demografik seçimleri yapmalı ve bütçeyi de doğrukullanmalıyız”

Yeni ofislerle hizmet alanımızı genişleteceğiz

GHO Genel Müdürü Özkan Yalazada, 2024 yılı planlamaları kapsamında hizmet kalitesini artırmave kurumsallaşma adına kurum içi eğitimleri yoğun olaraksürdüreceklerini dile getirdi.

GHO olarak güçlendirdikleri hizmet altyapısıyla 2024 yılında yeni ofislerle büyümeyihedeflediklerini kaydeden Yalaza, “Ege Bölgesi ağırlıklı olmaküzere; yeni ofislerle hizmet ağımızı güçlendireceğiz.İzmir'de Foça, Dikili, Buca, Güzelbahçe ayrıca, Muğla Merkez,Marmaris ve Antalya'da ofisler açmak için görüşmelerimizsürüyor. Bunun için önümüzdeki ay yeni bir franchisedirektörünü görevlendireceğiz. Bu konuda bize gelen talepleri dedeğerlendiriyoruz. Barınma ihtiyacı ötelenebilecek bir konudeğil. Talepler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aralık ayında 7bin 131 tapu işlemi yapılmış. Şu anda herkes seçimi bekliyor.Bir yandan inşaat ve işçilik maliyetleri de artmaya devam ediyor.Bu nedenle fiyatlar henüz artmamışken, imkanı olanlar konut alımıyapmak için önemli bir avantaja sahipler” ifadesini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz