maritbet girişmaritbet
François Gagnon: Türk girişimcisinin çalışkanlığına hayranım!

François Gagnon: Türk girişimcisinin çalışkanlığına hayranım!

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, fuarda verdiği seminerde başarısını dünya çapında kanıtlamış markalara yatırım yapmayı önerdi. Türk girişimcilerin çalışkanlığını ve disiplinini hayranlıkla izlediğini belirten Gagnon, bayilik alırken ana markanın iyi incelenmesi gerektiğini söyledi

İlk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilen Bayim Olur Musun Fuarı'na bu yıl ERA Türkiye damgasını vurdu. ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, fuarda verdiği seminerde başarısını dünya çapında kanıtlamış markalara yatırım yapmayı önerdi. Türk girişimcilerin çalışkanlığını ve disiplinini hayranlıkla izlediğini belirten Gagnon, bayilik alırken ana markanın iyi incelenmesi gerektiğini söyledi.  

Türkiye'nin en büyük franchising ve bayilik fuarı “Bayim Olur Musun?”a bu yıl ERA Türkiye damgasını vurdu. Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği fuar, ilk kez bir gayrimenkul markasının ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. 

Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye, fuardaki standında, az sermaye ile kazandıran ve prestijli bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkânlarını anlatırken, fuar boyunca özel kampanyalar, seminerler ve etkinliklerle girişimcilere ışık tuttu. Fuar boyunca ERA danışmanlarından detaylı bilgi alan yatırımcılar, ERA Türkiye'nin Girişimci Destek Paketlerine büyük ilgi gösterdi.

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon'dan Türkiye'ye övgü

Fuar nedeniyle Türkiye'ye gelen ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, “Gayrimenkulde Markalaşmak ve Global Vizyon” konulu bir seminer verdi.  Franchising sistemi hakkında bilgi veren ve yatırımcıların marka seçerken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatan Gagnon, yeni açılan şirketlerin yüzde 60'ının destek göremedikleri için kapandığının altını çizerek, başarısını ve sistemini dünya çapında kanıtlamış markalara yatırım yapmayı önerdi. 

Türk girişimcilerin çalışkanlığını ve disiplinini hayranlıkla izlediğini belirten Gagnon, “Bayilik alırken ana markanın iyi incelenmesi gerekir. Ana marka ilk andan itibaren teknoloji, eğitim, hukuki ve mali desteklerle yeni açılan ofisin yanında yer almalıdır. Ofisin kuruluşundan itibaren aşama aşama iş planı ve modeli sunabilmelidir. ERA'nın dünya çapındaki tüm ofisleri aynı portföy ağına bağlıdır ve Türkiye'deki ERA ofislerinin emin adımlarla büyümesinden de büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Fuarın başarısına dikkat çeken ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise Türkiye'de emlak sektörünün hızlı bir büyüme gösterdiğini, fuar boyunca bu sektörde ofis açmak isteyen girişimcilerden yoğun bir talep aldıklarını belirterek, “Kentsel dönüşüm çalışmaları nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmetlerini daha da önemli bir hale getirmiştir. Ayrıca Emlak müşavirliği ve gayrimenkul sertifikası gibi alanlarda da yasal düzenlemelerin tamamlanması, sektörün ivmesine önemli katkı sağlayacaktır. Tüm bu gelişmeler, sektörümüzde nitelikli hizmet arzının önemini artırmaktadır. Kendi alanında dünyanın en önemli markalarından biri olan ERA, ülkemizde bu sektörde Franchising modeli ile gelişimini sürdürürken, hizmet kalitesinde ve sektörün ekonomiye katkılarında da artış sağlama azmi içerisindedir” dedi.

www.eraturkiye.com
 [email protected]     
 444 9 372

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TGM Trend Gayrimenkul, CNR EXPO'da laptop hediye etti
  • 13.10.2017 10:03

TGM Trend Gayrimenkul, CNR EXPO'da laptop hediye etti

TGM Trend Gayrimenkul CNR EXPO’da kapılarını açan Bayim Olur Musun Fuarı’nda yen ...

ERA Türkiye’den yüzde 100 başarı sözü!
  • 15.10.2015 16:36

ERA Türkiye’den yüzde 100 başarı sözü!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda yerini alacak olan E ...

Demir İnşaat ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor
  • 10.10.2015 12:24

Demir İnşaat ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor

Demir İnşaat, bu yıl 15 – 18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Bayim Olur musu ...

ERA Türkiye, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi
  • 29.10.2014 13:18

ERA Türkiye, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi

ERA Türkiye, yurt çapındaki brokerlarıyla İstanbul’da bir araya geldi ...

Türk gayrimenkul sektörü Avrupa’ya göre daha hızlı büyüyor!
  • 24.10.2014 10:19

Türk gayrimenkul sektörü Avrupa’ya göre daha hızlı büyüyor!

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, Türk gayrimenkul sektörünün Avrupa’daki birç ...

Bayim Olur Musun? ana sponsoru Coldwell Banker’e ilgi yoğundu
  • 18.09.2014 14:55

Bayim Olur Musun? ana sponsoru Coldwell Banker’e ilgi yoğundu

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere, sağladıkları en yenilikçi, profesyonel, ...