maritbet girişmaritbet
Four Seasons Hotel Sultanahmet Türkiye'nin en iyi oteli seçildi

Four Seasons Hotel Sultanahmet Türkiye'nin en iyi oteli seçildi

Four Seasons Hotel Sultanahmet, seyahat ve otel değerlendirme sitesi Trip Advisor'ın kullanıcı oyları ile belirlediği “2014 Travelers' Choice” ödüllerinde “Türkiye'nin en iyi oteli” seçildi

Four Seasons Hotel Sultanahmet, dünya sıralamasında 13. Avrupa'da ise 3. oldu. Dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Trip Advisor, kullanıcılarının oylarıyla belirlediği en iyi otelleri açıkladı. “2014 Travelers' Choice” ödüllerinin “Dünyadaki En İyi 25 Otel” sıralamasında Türkiye'den yalnızca Four Seasons Hotel Sultanahmet yer aldı. “Türkiye'nin En İyi Oteli” ünvanına layık görülen otel, dünyada 13. olurken Avrupa'da ise 3. sırada yer aldı. “Dünyadaki En İyi 25 Otel” listesindeki üç Four Seasons Hotels & Resorts içinde yer alan  Four Seasons Hotel Sultanahmet, Trip Advisor kullanıcıları tarafından "Meşgul ve kalabalık bir şehirde adeta bir vaha. Servis ve odalar harika. Sadece bu otelde kalmak için bile İstanbul'a yine gelirim" gibi yorumlar alıyor. Trip Advisor Travelers' Choice Ödülleri ile dünyanın en iyi otelleri, seyahat eden gerçek kişilerin güvenilir tavsiyeleri doğrultusunda belirleniyor. Trip Advisor Travelers' Choice Ödülleri, web sitesine üye olan uluslararası düzeyde milyonlarca kullanıcının son 12 ay içinde yaptığı değerlendirmelerle sonuçlanıyor. Trip Advisor, ayrıca rezervasyon araçlarına doğrudan bağlantılar içeren zengin seyahat seçenekleri ve planlama özellikleri sunuyor. 

Trip Advisor markalı siteler, aylık 60 milyonu aşan tekil ziyaretçi, 44 milyon pazarlama yapılabilir üye ve 125 milyonu aşan yorum ve görüşle dünyanın en büyük seyahat topluluğunu oluşturuyor.

 

Yorum Yaz