maritbet girişmaritbet
Fiyapı, Richa için Jennifer Lopez ile görüşüyor

Fiyapı, Richa için Jennifer Lopez ile görüşüyor

Fiyapı'nın lüks konut projelerinde kullanacağı Richa markasının ve ilk projenin tanıtımı için Türkiye'ye bir dünya starı getireceklerini söyleyen İnan, ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile görüşmelerin başlatıldığını açıkladı

Fiyapı'nın patronu Uludağ'da otel alıyor

Gayrimenkul sektörüne hızlı bir giriş yapan Fiyapı, turizmde de marka olma stratejisi benimsedi. Dikili'deki Garipada'yı alan ve ilk otel yatırımını burada yapacağını duyuran Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, gözünü şimdi de Uludağ'a çevirdi.
Türkiye'nin kış turizmi cenneti olan Uludağ'da bir otel almak üzere olduğunu duyunca görüştüğümüz İnan, "İnşaatı daha önce başlayan ama şu anda beklemede olan bir proje için görüşüyoruz.
Satın alma niyetindeyiz" dedi. Otelin 500 yatak kapasiteli olduğunu belirten İnan, satın alma gerçekleşirse, kapasiteyi 300 yatağa düşüreceklerini ve projeyi Richa konseptine dönüştüreceklerini söyledi.


1 MİLYAR $ YATIRACAK

İnan, Richa'nın 'lüks' projelerde kullandıkları konsept markaları olduğunu hatırlatarak, "Almanya'da gerçekleştireceğimizi açıkladığımız projede de aynı markayla bir otelimiz olacak. Garipada'da da bir otel yapacağız. Fi Turizm adlı bir şirket kurduk" dedi.
Turizmde yatırımlara devam etmeyi planladıklarını ifade eden İnan, şöyle konuştu: "Artık turizm sektörüne de yöneldiğimiz yeni bir stratejimiz var.
Asıl istediğimiz, arsa alıp otel yapmak ve işletmek. Bu nedenle, turizmin en gözde lokasyonu olan Antalya'da da bir arsa almak için görüşmelerimiz var.
Yatırımlarımızı oraya da taşımak istiyoruz. Antalya dışında, tabii ki İstanbul'da da mutlaka bir otelimiz olacak. Bu amaçla İstanbul'da da arsalar almaya niyetliyiz. Turizm sektörüne 3 yıl içinde 1 milyar dolara yakın yatırım yapmayı planlıyoruz."

Fİ AİR'İ KURUP HAVACI DA OLDU

Yalnız turizmde değil, havacılıkta da faaliyet göstereceklerini kaydeden inan, "Fi Air adlı bir şirket kurarak sektöre adım attık. F inşaat ile de uygun fiyatlı konut yapacağız" dedi.


Richa'nın tanıtımı için Lopez ile görüşülüyor

Fiyapı'nın lüks konut projelerinde kullanacağı Richa markasının ve ilk projenin tanıtımı için Türkiye'ye bir dünya starı getireceklerini söyleyen İnan, ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile görüşmelerin başlatıldığını açıkladı. İnan, "Richa'nın bir tanıtım yemeği ve etkinliği olacak. Bu gece için 500 özel insanı davet edeceğiz ve VIP bir organizasyon yapacağız.
Düşündüğümüz ilk isim Jennifer Lopez oldu. Tarih konusunda anlaşabilirsek, fiyatta da anlaşırız. Biz tarihi ona göre ayarlamaya çalıştığımız için şu anda net değil. Görüşmeler olumlu devam ediyor ama olmazsa da mutlaka başka bir dünya starı gelecek" dedi.
 

İlk adresi Ankara

Richa markalı projelerin ilki Ankara'da yapılacak. Şimdilik konsept tasarımları oluşturulan projeleri Mimar Emre Arolat tasarlayacak.

Kaynak: Menekşe ATASELiM / Habertürk

  • Etiketler:

Yorum Yaz