maritbet girişmaritbet
Fiyapı İnönü Stadı resmileşiyor

Fiyapı İnönü Stadı resmileşiyor

BJK İnönü Stadı'nın isim sponsorluğu konusunda Beşiktaş Kulübü ile Fiyapı A.Ş. arasında 14 Ekim Perşembe günü imza töreni yapılacağı bildirildi

 

BJK İnönü Stadı'nın isim sponsorluğu konusunda Beşiktaş Kulübü ile Fiyapı A.Ş. arasında 14 Ekim Perşembe günü imza töreni yapılacağı bildirildi.
 
Beşiktaş Kulübünden alınan bilgiye göre, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın katılacağı imza töreni, perşembe günü saat 11.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak.
 
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) geçtiğimiz günlerde gönderdiği yazıda, şirket ile Fi-Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan sözleşme ile BJK İnönü Stadı'nın isminin 1 Ekim 2010-15 Eylül 2012 tarihleri arasında ''Fi-Yapı İnönü Stadı'' olarak kullanılmasına karar verildiğini bildirmişti. Açıklamada, Fi-Yapı'nın bu reklam anlaşması kapsamında, şirkete 1 Ekim 2010-30 Eylül 2011 dönemi için toplam 3 milyon 500 bin lira artı KDV, 1 Ekim 2011-15 Eylül 2012 dönemi için ise toplam 3 milyon dolar artı KDV tutarında ödeme yapmasının kararlaştırıldığı kaydedilmişti.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz