maritbet girişmaritbet
Ferhat Bakgör: Konuttaki satışlar müşteri nazarında güven sağlar!

Ferhat Bakgör: Konuttaki satışlar müşteri nazarında güven sağlar!

Prestij Park’a imza atan Bak Yapı’nın Başkan Yardımcısı Bakgör, “Başarı tesadüf değil. Konutta hüsranın altında müşterinin ihmali de var” dedi

Güvene odaklı pazarların başında gelen gayrimenkul sektöründe firma geçmişi sağlam, ruhsatı garantili projelerde satış sorunu yaşanmıyor. Pek çok konut projesinin, yaşanan imar sorunlarından dolayı inşaat ve satış sorunu yaşadığı Esenyurt'ta Prestij Park'ta satış rekoru kıran Bak Yapı'ya göre “Gayrimenkulde başarı tesadüf değil.”

Taraf'a konuşan Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Ferhat Bakgör, Bak Yapı markasının altında 20 yıllık bir tecrübenin yattığını anlattı. Bakgör “Müşteriler eğer geçmişte başarılı işlere imza atmış, güven telkin eden firmaları seçebilirse, yine aldığı konutu araştırarak bilinçli alırsa, işini şansa bırakmazsa kaybeden tarafta yer almaz” dedi.

Halk arasında, “Eşeğini sağlam kazığa bağlamak” tabiri olduğunu hatırlatan Bakgör, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Örneğin biz kendi adımıza daha inşaat başlamadan tapu ve ruhsat sorunlarını çözerek müşteriye o güveni verdik. Üstüne bankalardan kredi yolunu açtık ki, bankalar her projeye bu güvenceyi vermiyor. Zaten Bak Yapı'nın geçmişine bakarsanız, Prestij Park belki İstanbul'daki ilk projemiz ama biz yeni bir firma değiliz. 20 yıllık bir firma olarak, Bursa'da binlerce konutu zamanında ve kalitesiyle inşa edip teslim etmenin sağlam adımlarıyla bu şehre geldik. Nitekim Prestij Park'taki satış sonuçları bizim doğru yolda olduğumuzun en önemli delili oldu” diye konuştu.

Konut alırken mutlaka ruhsat ve kat irtifak tapusunu görmeleri, ayrıca bankaların kredi desteği sunduğu projeleri tercih etmeleri önerisinde bulunan Ferhat Bakgör, “Prestij Park konutlarında yaşamaya karar verenler, aslında kat irtifak tapusu ile sorunsuz bir geleceği garantiye alıyor” dedi.

“Bölgeye prestij kattık”

Prestij Park sayesinde son zamanlarda imajı zedelenen Esenyurt'un imajını düzelttiklerini savunan Bakgör, “Prestij Park ile yakaladığımız başarı, Esenyurt'un zedelenen imajının yeniden kazanılmasında önemli bir işlev gördü. Bu başarı, ulaşım avantajlarına sahip, İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı olan Esenyurt'un prestijine prestij katacaktır” diye konuştu.

Herkes fedakârlık yapacak

Esenyurt'taki imar sorunları hakkında şu anda konuşmanın bir anlamı olmadığını vurgulayan Ferhat Bakgör, inşaat ve satışı duran projelerde sektörün selameti açısından herkesin fedakârlık yaparak sorunu çözebileceğini savundu. Bakgör, “İki belediye arasındaki anlaşmazlıktan baş gösterdiği anlaşılan bu sorunda, proje geliştiren firmalar gerekirse projesini traşlayarak, kârından fedakarlık yapacak. Müşteri, firma eğer başka yerdeki projesinden daire takası öneriyorsa “sıfırdan iyidir” anlayışıyla uzlaşma masasına oturacak, belediye traşlama yapmak istemeyen firmadan bunun yerine ilave arsa yatırımı yaparak bağışlamasını istiyorsa firma da bunu kabul edecek. Yoksa, sıkıntı herkesi etkileyecek, çözüme yanaşmayanları ise daha da fazla etkileyecek” dedi.

Yıldıray Gökkaya/Taraf

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!
  • 29.11.2021 16:33

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!

Megakent İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. Fiyapı'nın Esenyurt'da inşa et ...

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!
  • 29.11.2021 16:25

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle İnnovia 2 projesindeki bir ...

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!
  • 29.11.2021 16:14

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Esenyurt-Haramidere bölgesi ...

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi
  • 27.04.2019 11:49

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi

Esenyurt'ta yolda ve bir binada oluşan çatlaklar nedeniyle tehlike altında olan ...

Prestij Optimum projesinin tanıtım filmi yayında
  • 13.07.2016 17:48

Prestij Optimum projesinin tanıtım filmi yayında

Bak Yapı'nın yeni projesi Prestij Optimum Bursa'da hayata geçiriliyor. Ayrıca pr ...

Makromtek görücüye çıktı
  • 24.03.2012 11:19

Makromtek görücüye çıktı

Makrom Yapı yeni projesi Makromtek'in lansmanıyla beraber 40. yılda gerçekleştir ...