maritbet girişmaritbet
Fatih Erdoğan: Next Level, Ankara'nın sembolü olacak!

Fatih Erdoğan: Next Level, Ankara'nın sembolü olacak!

Babası Rize'de çok ortaklı çay fabrikası kurduktan sonra bu fabrikada pazarlamacı olan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Ankara'nın ilk karma kullanımlı projesi olan Next Level ile inşaat sektöründe adını duyurdu

 

Rize Güneysu'da 1977 yılında doğan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, idealist bir mühendis olarak üniversiteden mezun olduktan sonra babasına destek olmak için hayallerini ertelediğini anlattı. "1985 yılında çay sektörünün özel teşebbüse açılması ile Ankara'da olan babam memlekete dönerek çok ortaklı çay fabrikasını kurdu" diyen Erdoğan, bundan sonraki süreci şöyle dile getirdi: "Bu fabrika zaman içinde bizim ağırlıkta olduğumuz bir ortaklık şekline dönüştü. 1997'ye kadar ailenin tek işi olan çay sektöründe farklı arayışlara girdik. 1990lı yılların sonunda Ankara'da çayın Türkiye satışım sağlamak adına Orpaş Gıda isminde gıda şirketi kuruldu. Ben 2000 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra ciddi bir aşkla mühendis olmayı planlarken babam 'Aile işlerinde yardıma ihtiyacımız var' dedi ve ben pazarlamacı oldum. Zor bir dönemdi benim için. Bakkal market dolaşıp Çay satarak ideallerimden vazgeçtim. Sonra işler bana teslim edildi ve şirketin başına geçtim." 
 
"Mühendislik özlemim daha da arttı" 
Mühendislik özlemi hâlâ içinde olduğu ve farklılık aradığı için gayrimenkul işine girdiklerini söyleyen Erdoğan, bu sektöre gayrimenkulü geliştirme yönünde başladıklarım aktardı. Bunun için önce taahhüt işi yaptıklarım belirten Fatih Erdoğan, daha sonra Pasifik İnşaat'ı kurarak Kocaeli'de üç konut projesi tamamladıklarım ifade etti. Erdoğan, "Ankara'ya değer katacak, özel bir proje gerçekleştirmek istiyorduk. Next Level'ın arsa ihalesini gördüğümüzde beklediğimiz fırsatın karşımıza çıktığım gördük. Arsanın ihalesi için çok iyi hazırlandık ve ihaleyi kazandık. Ankara'nın en değerli lokasyonu olan Konya yolu ve Eskişehir yolunun kesişiminde, rüya gibi bir arsada Next Level projemizi hayata geçirdik" diye konuştu. Erdoğan, 2013'te tamamlanmasını planladıkları projenin, rezidans ve ofislerinde satışlarının başladığım, alışveriş merkezininse kiralama aşamasında olduğunu kaydetti. Proje için yaklaşık 500 milyon TL yatırım yapıldığını anlatan Erdoğan, bunun gayrimenkul piyasasında devrim yaratacak bir proje olduğuna işaret etti. 
 
"PROJEMİZ, ANKARA'NIN SEMBOLÜ OLACAK" 
Ankara'nın ilk karma kullanımlı projesi olan Next Level'da rezidans, ofis ve alışveriş merkezinin bir arada olduğunu belirten Fatih Erdoğan, projenin lokasyonu ve özellikleriyle Ankara'nın sembolü haline geleceği inancında olduğunu dile getirdi. Erdoğan, 2013 yılında tamamlanmasını planladıktan projenin, rezidans ve ofislerinde satışların başladığını, alışveriş merkezinin ise kiralama aşamasında olduğunu kaydetti. 
 
Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor
  • 07.12.2021 16:02

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor

Ankara'da gerçekleştirdiği çok sayıda projenin ardından İstanbul’a Next Level ma ...

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor
  • 07.12.2021 15:54

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka açılıyor

İstanbul’a Next Level markası ile iddialı bir giriş yapan Pasifik, gayrimenkul y ...

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı
  • 04.05.2016 17:41

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı

Pasifik İnşaat projesi olan Next Level Çayyolu, 429 konut ile 6 mağazadan meydan ...

NEXT LEVEL
  • 12.12.2011 13:38

NEXT LEVEL

Pasifik İnşaat Next Level projesini hayata geçiriyor. ...

Düzce Belediyesi'nden tarihi evlere restorasyon hamlesi!
  • 27.11.2020 08:28

Düzce Belediyesi'nden tarihi evlere restorasyon hamlesi!

Düzce Belediyesi, Konuralp Antik Tiyatro çevresindeki tescilli evlerin restore e ...