maritbet girişmaritbet
Evviva’da 'ev-otel'in günlük kirası 2 bin TL!

Evviva’da 'ev-otel'in günlük kirası 2 bin TL!

Bulut İnşaat, Esenyurt'ta yaptığı Evviva projesine 1+1 dairelerden oluşan ve bir otelin işleteceği ev-otel konseptini getiriyor. Grup, projenin işletmesi için Hilton Worldwide ile görüşüyor

Esenyurt'tailk etabını tamamladığı Evviva projesinin 2 bin konutluk ikinci etabına başlayan Bulut İnşaat, projenin devamında ev-otel konseptinde bir turizm yatırımı planlıyor. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, beş yıldızlı otel olarak işletilecek ancak yabancı yöneticiler ya da profesyonellere yıllık kiralanacak bir yatırım yapacaklarını açıkladı. Otelin günlük kiralamaya da açık olacağını söyleyen Bulut, günlük lüks oda kiralarının 2 bin TL ortalamasında olacağını kaydetti. Bulut, 'ev-otel'in işletmesi için Hilton Worldwide ile görüşme halinde olduklarını da kaydetti.

174 ODA OLACAK
Profesyonel yöneticilerin özellikle de yabancıların tercih edeceği bir model üzerinde çalıştıklarını kaydeden Bulut, havaalanı bölgesine yakın olmalarının da bir avantaj sağlayacağını belirtti. Oteldeki tüm odaların 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 rezidans dairelerinden oluşacağını söyleyen Bulut, aslında 250 odalı bir otel yapmayı düşündüklerini ancak ev-otel konseptinin ortaya çıkmasının ardından oda sayısını 174'e indirdiklerini kaydetti. Bulut, "Otel bir oda bir salondan oluşacak. Odalarda mutfak yer almayacak. 400 yataklı bir proje yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Hedef yabancı yöneticiler
Projeyiyabancı yöneticilerin istekleri doğrultusunda geliştirecekleri de kaydeden Bulut, "projemiz 27 kattan oluşacak, Mimari çalışması şu anda devam ediyor. Ancak mimari olarak ilgi çekecek bir yapı olacak" diye konuştu. Bulut, yıllık kira için ise işletmeci grupla fiyat üzerinde hala çalıştıklarını söyledi.

1+0'LAR 45 BİN 900 LİRADAN BAŞLIYOR
41 dönüm arazi üzerinde yapılan Evviva projesinin ikinci etabı 2 bin konuttan oluşuyor. 48 metrekareden başlayan 1+0 dairelerin fiyatları 45 bin 900 TL'den başlıyor. 1+0'dan teraslı 3+1'e kadar seçeneklerin bulunduğu projedeki vadeli fiyatlar ise 54 bin TL ile 22 bin 500 TL arasında değişiyor.

Kaynak: DİLEK TAŞ / Sabah

Beylikdüzü Evviva Evleri iletişim bilgileri

Web:www.evvivayasammerkezi.com
Web: www.bulutinsaatyapi.com
Web: www.evvivaevleri.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 853 27 91 - 93 

  • Etiketler:

Yorum Yaz