maritbet girişmaritbet
Evko-Meot, 1000 aileyi uygun fiyata ev sahibi yapacak

Evko-Meot, 1000 aileyi uygun fiyata ev sahibi yapacak

Ataşehir’de yaptığı konutlardan sonra Pendik Meridyen Evleri ile inşaat sektöründe iyi bir konuma yükselen Evko-Meot, önümüzdeki günlerde Gebze, Aydınlı ve Kozyatağı’nda yeni projelere başlıyor


 

İnşaat sektöründe proje, taahüt ve yap-sat alanında faaliyete gösteren Evko Mühendislik, İngiliz ortağı Meot Yapı ile yeni projelere başlıyor. Ataşehir'de yaptığı konutlardan sonra Pendik Gözdağı'nda 24.000 metrekare inşaat alanlı Meridyen Evleri'ni 12 ay gibi çok kısa bir sürede taahhüt ettiği tarihten önce bitirme aşamasına getirerek inşaat sektöründe iyi bir konuma yükselen Evko-Meot, önümüzdeki günlerde yeni projelerini hayata geçirmek için çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Yeni projelerinde her kesime hitap etmek isteyen Evko-Meot, Gebze, Aydınlı ve Kozyatağı bölgelerinde konut üretmek için çalışmalarını tamamlamak üzere. Toplam da bu yıl 1000 daireyi hedef alan Evko-Meot  bu projeler sayesinde uygun fiyattan ev sahibi olmak, aynı zaman da da iyi bir yatırım yapmak isteyenler için bir çok seçenek sunmaya hazırlanıyor.
 
Yatırımcıların tercihi
Evko-Meot, diğer taraftan da sektördeki yerini sağlamlaştıracak. Yeni projelerinde 45 bin liraya, deniz manzaralı ve havuzlu bir sitede ev sahibi olma imkanı sunacaklarını belirten Evko-Meot Genel Müdürü Kerem Zengin, “Biz uygun fiyata evler satarak, bugüne kadar ev sahibi olmak isteyip de olamamış, ya da emekli ikramiyesini değerlendirmek isteyip de uygun yer bulamayanların yanında yer aldık. Bundan sonra da bu alanda hizmet vermeye devam edeceğiz. Ancak şehrin merkezinde yüksek fiyatlı butik projelerimiz de olacak” dedi.
 
Yaptıkları projelerden çoğunlukla yeni evlenecek çiftlerin oturmak için, emekli olanların da yatırım için aldığını ifade eden Kerem Zengin, “İnşaata başlarken bizden ev alanlar. İnşaat bittikten sonra, yüzde 20 kazanç sağladılar. Bu da bir yıl gibi kısa bir sürede oldu. Ancak biz asıl kazacın yaşam başladığı zaman sağlanacağına inanıyoruz. Evlerimizin kalitesine ve konumuna güveniyoruz” diye konuştu.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz