maritbet girişmaritbet
Evke Yapı'dan Bursa'ya 3 iddialı proje!

Evke Yapı'dan Bursa'ya 3 iddialı proje!

Evke Yapı, Bursa'da Evke Medi Loft 1 ve 2, Evke Onyx Offices ile Evke Trade Tower'dan oluşan 3 iddialı projeye yoğunlaştı

Evke Yapı, Bursa'da 'Evke Medi Loft 1 ve 2', 'Evke Onyx Offices' ile 'Evke Trade Towerdan oluşan 3 iddialı projeye yoğunlaştı. 1999 yılında Mimar Murat Evke tarafından kurulan Evke Grup bünyesinde Evke Yapı, Evak Gıda, Evkal Danışmanlık ve El'ce Davet Tasarım firmaları yer alıyor. Grubun lokomotifi konumundaki Evke Yapı, dekorasyon ve taahhüt işlerinin yanı sıra son yıllarda birçok mimari projeye imza attı.

Evke Grup, son olarak sağlık sektörünün önemli bir ihtiyacım karşılayacak olan 'Evke Medi Loft 1 ve 2', iş dünyasına yönelik studio ofislerin yer aldığı 'Evke Onyx Offices' ile 'Evke Trade Tower' projeleri üzerinde çalışıyor. Evke Grup Genel Koordinatörü Murat Evke, Mudanya yolu Esentepe Kavşağı'nda inşa edilen ve 6 bin metrekare kapalı alana sahip Evke Medi Loft l'in, Sağlık Bakanlığı genelgelerine uygun alanlarda ve tüm ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandığını söyledi. Projenin özel, ergonomik ve engelli dostu 20 adet muayenehane ile 2 adet dükkandan oluştuğunu belirten Evke, en önemli özelliğinin her biri birbirinden farklı branşlarda 20 adet doktor muayenehanesini bünyesinde bulundurması olduğunu kaydetti. Projenin birinci etabını Haziran 2013'te teslim edeceklerini dile getiren Evke, benzer özelliklere sahip 8 bin metrekare kapalı alana sahip 16 muayenehane ve 4 dükkanın yer aldığı ikinci etabı da Aralık 2013'te tamamlayacaklarını vurguladı.

Evke, yine Mudanya yolu Esentepe mevkiinde inşa edilen ve 10 bin metrekare kapalı alan olarak planlanan studio ofislerin yer aldığı Evke -j Onyx projesinin şehrin önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çektiğini anlattı. Evke Onyx'te 9 katta toplam 28 adet ofis ile 7 dükkanın bulunduğu bilgisini veren Evke, ofislerin tamamında yer alan kat teraslarının projenin öne çıkan detaylarından biri olduğunu söyledi.

Evke Trade Tower'a ilk kazma 2013'te vurulacak

Ticaretin yeni merkezi olmaya aday Evke Trade Tower'ın Ankara yolu üzerinde eski hal kavşağında 17 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu ifade eden Evke, ofis kulesinin 23 kattan oluştuğunu ve farklı büyüklüklerde ofis planlamasına izin veren kat yapısı bulunduğunu kaydetti. Evke, "2013'ün ilk aylarında kazma vuracağımız Evke Trade Tower'da toplam 60 ofis yer alacak" dedi. Evke, 2012 yılı içerisinde hayata geçirdikleri Sertepe Concept, Erguvan Evleri, İnegöl Kapalı Yüzme Havuzu ve Herkes İçin Spor Merkezi projeleriyle mimari anlamda iddialı olduklarını da sözlerine ekledi.

Gülay Soydan Pehlevan/Dünya 

Yorum Yaz