maritbet girişmaritbet
Eviya Gayrimenkul'ün medya ilişkileri artık Ebru Duman ve Zelal Varul Er'den sorulacak!

Eviya Gayrimenkul'ün medya ilişkileri artık Ebru Duman ve Zelal Varul Er'den sorulacak!

Ege Boyu ile sektörde sağlam bir yer edinen Eviya Gayrimenkul’ün medya ilişkileri sorumluluğunu Team İletişim'den Ebru Duman ve Zelal Varul Er üstlendi

 

Türkiye gayrimenkul sektörü liderlerinden Sinpaş GYO'nun iştiraki olan ve ilk projesi Ege Boyu ile sektörde sağlam bir yer edinen Eviya Gayrimenkul'ün basınla iletişimi görevi Team İletişim'in içinde el değiştirdi. Gayrimenkul sektöründe köklü birikimi ile tanınan Ebru Duman, bundan sonra Eviya Gayrimenkul'un ve Genel Müdürü Seba Gacemer'in medya ilişkilerini Zelal Varul Er ile birlikte yürütecek.
 
 
EBRU DUMAN
İstanbul 1986 doğumlu olan Duman, 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo TV Yayımcılığı bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Sabah Gazetesi'nde medya dünyasına adım atan Duman, Below The Line'de Halkla İlişkiler, Başak Yapım'da Prodüksiyon sorumlusu olarak görev yaptı.
 
2006 yılında gezentilki.com sitesinde editörlük yapmaya başlayan Duman, bu çatı altında TRT ve Flash TV'te yayınlanan farklı departmanlara görevler üstlendi. Bir dönem Milliyet Gazetesi'nde emlak ve gayrimenkul editörlüğü de yapan Duman, 2011 yılında Team İletişim'e medya sorumlusu olarak geçti.
 
Team İletişim'e Yeni İnci İç Giyim ile başlayan Duman, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Grubu'nun iştiraki olan Eviya Gayrimenkul'un medya sorumluluğunu üstlendi.
 
 
ZELAL VARUL ER
1979 doğumlu olan Er, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Medya dünyasına 2001 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nde muhabir olarak adım atan Er, kariyerini halkla ilişkiler üzerine kurguladı. Diyalog Avrasya Dergisi, Greenactive PR, Team İletişim ve Danışmanlık, Communication Partner İletişim Danışmanlığı ve Marjinal Porter Novelli gibi kurumlar Er'in meslek hayatında kilometre taşları oldu. Er, Ekim 2012'den bu yana Team İletişim ve Danışmanlık'ta Medya İlişkileri Direktörü olarak görev yapıyor.
 
Arkadaşlarımıza bundan sonraki meslek yaşamlarında başarılar dileriz.
 
Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...