maritbet girişmaritbet
Ev almak isteyene bayram kampanyası!

Ev almak isteyene bayram kampanyası!

Ev sahibi olmak isteyenler için bayram kampanyaları tam gaz sürüyor.

Yeni projelerden konut edinmek isteyenlere bayram boyunca peşin indirimi, uzun vade, sıfır faiz ve taksit öteleme seçenekleri sunuluyor

Bayramda ev sahibi olmak isteyenleri pek çok kampanya bekliyor. Çoğu projede bayram boyunca açık olacak satış ofislerinde çeşitli ödeme seçeneklerinin sunulduğu paketler yer alıyor. Emlak Konut GYO'nun yüklenicileriyle birlikte 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlattığı 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeli satış kampanyası da tüm hızıyla devam ediyor. Firmalar hem Emlak Konut kampanyasıyla hem de bayrama özel seçeneklerle yeni avantajlar sunuyor. Bu kampanyalar içinde şirket bünyesinde düşürülen faiz oranlarından vade uzatmaya, indirimlerden ötelemeye kadar fırsatlar bulunuyor.

Yüzde 15 indirim

Teknik Yapı, Evora Denizli projesindeki Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği konutta ‘tarihi kampanya' fırsatlarına bayram boyunca da devam ediyor. Projede ayrıca kişiye özgü esnek ödeme planları da uygulanıyor. Dileyen ödemelere daire tesliminde başlıyor, dileyen ara ödemeli seçenekten faydalanabiliyor. Metropark ve Concord projelerinde ise 72 ay sıfır faiz avantajı sunan Teknik Yapı, ayrıca peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirim yapıyor.  

60 ay vadeyle 0 faiz imkânı 

Konut ve ticari üniteleriyle Sancaktepe'ye yeni bir soluk getiren Denge Yapı, ağustos ayı için başlattığı kampanyasını bayrama özel uzatma kararı aldı. Ağustos ayı içinde yapılan 60 ay vade ve sıfır faiz kampanyasıyla cazip fırsatlar sunduklarını belirten Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Ağustos ayı sonunda bitmesini planladığımız kampanyamızı bayrama özel uzatma kararı aldık. Ev sahibi olmak isteyen herkesin Denge Towers'la çifte bayram yaşamasını istedik” dedi. 

Teslime hazır 

Aşçıoğlu, Emlak Konut'un başlattığı dev kampanyaya destek vererek eylül ayında teslim edilecek olan Selenium Ataköy ve 2017 haziranda teslim edilecek olan Selenium Retro'dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor. Eylül ayı itibariyle teslim edilecek Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu ferah bir yaşam sunmayı hedefliyor. Ayrıca bölgede pek çok sosyal donatı fırsatıyla da dikkat çekiyor. 

‘Bayrama özel' 0.70 faiz olanağı

Fikirtepe'de Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul 216 Konutları projesinde, inşaat ve satış çalışmaları devam ediyor. Kurban Bayramı'na özel yüzde 0.70 faiz fırsatı ile sunulan projede metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor. Eylül ayı süresince devam edecek olan kampanyada şirket bünyesince vade farksız 36 ay taksit imkânı sunuluyor. 2 etap halinde yükselen İstanbul 216 Konutları, 80 milyon dolar yatırım değerine sahip. 

12 ay aidat yok

Ege Yapı, inşaatı tamamlanan ve hemen teslim avantajı sunan projelerine özel kampanya hazırladı. Emlak Konut GYO ve GYODER'in gerçekleştirdiği 0.70 faiz oranı ve 120 ay vade seçeneklerini içeren tarihi kampanyalara destek veren Ege Yapı, hazırladığı finansman modeli ve bir yıllık aidat hediyesi sunuyor. Ayrıca ‘hiç peşinatsız' 36 ay 0 faiz imkânının yanında, değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faizile de ev sahibi olma fırsatı veriliyor. 

Yüzde 1 KDV avantajına sahip 

“İş'in Ev Kolayı” sloganıyla tanıtılan Emporia İstanbul'da, homeoffice daireler 356 bin liradan başlayan lansman fiyatları, yüzde 1 KDV avantajı ve özel bayram kampanyası ile satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bayram öncesi AVM'lerde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor!
  • 14.07.2021 09:18

Bayram öncesi AVM'lerde ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor!

Aşılama oranının hızla yükselmesi ve bayram kampanyaları sebebiyle AVM'lerdeki z ...

Türkiye’de günlük ortalama 3 bin konut satılıyor!
  • 10.08.2021 10:55

Türkiye’de günlük ortalama 3 bin konut satılıyor!

2021 yılının ilk 6 aylık diliminde Türkiye'de 552 bin 810 konut satışı gerçekleş ...

Cengiz Enerji, Özbekistan'daki 2. enerji santrali için imza attı
  • 30.06.2021 17:12

Cengiz Enerji, Özbekistan'daki 2. enerji santrali için imza attı

Cengiz Enerji’nin Özbekistan’daki elektrik üretim kapasitesi 460 megavata çıkaca ...

Konut kampanyaları 2020'de yan sektörleri uçurdu
  • 07.09.2020 10:51

Konut kampanyaları 2020'de yan sektörleri uçurdu

Ev kredisi faizlerinin düşmesi ile inşaat sektörünün gelişmesi, konut ve iş yerl ...

Konut kampanyaları kredili satışları ateşledi!
  • 05.09.2020 09:34

Konut kampanyaları kredili satışları ateşledi!

Ekonominin lokomotifi konut sektörü, son dönemde gerçekleştirilen kampanyalarla ...

İzmir Bayraklı'da yan yatan bina onayın ardından yıkılacak
  • 07.07.2020 14:06

İzmir Bayraklı'da yan yatan bina onayın ardından yıkılacak

İzmir Bayraklı'da yan yattığı tespit edilerek şubat ayında tahliye edilen binanı ...