maritbet girişmaritbet
Et-inn’in DNA’sında Teknik Yapı var

Et-inn’in DNA’sında Teknik Yapı var

İnşaattaki kalitesini hizmet alanına da taşıyan Teknik Yapı, 42 milyon liralık yatırım yaparak restoran, fitness-spa ve otoparktan oluşan kompleksinin ilk birimi olan Et-inn Restoran’ı hizmete açtı

İnşaattaki kalitesini hizmet alanına da taşıyan Teknik Yapı, 42 milyon liralık yatırım yaparak restoran, fitness-spa ve otoparktan oluşan kompleksinin ilk birimi olan Et-inn Restoran'ı hizmete açtı.

İnsanın yiyecek, giyecek ve barınaktan oluşan üç temel ihtiyacından biri olan konut üretimini yaklaşık 37 yıldır gerçekleştiren Teknik Yapı, yiyecek konusunda da ilk adımını attı. Teknik Yapı, doğduğu, büyüdüğü ve marka olduğu Kadıköy'e elit restoran statüsü kapsamındaki Et-inn'i açtı.

Kadıköy Belediyesi'nin Atatürk Caddesi'ndeki 10 dönümlük arazi için 30 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle açtığı ihaleyi kazanan Teknik Yapı Holding, restoran, spor tesisi ve otoparktan oluşan üçlü bir hizmet konsepti gerçekleştirdi. Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Kadıköy'ün en gözde lokasyonlarından biri olan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdikleri 42 milyon liralık bir yatırımla, Teknik Yapı kalitesini hizmet alanına da taşıdıklarını açıkladı.  Umut Durbakayım, Et-inn'de kullanılan donatılardan müşterilere sunulan hizmete kadar her yerde Teknik Yapı kalitesinin DNA'sı olduğunu vurguladı.

İnşaat sektöründe yap- sat kavramının son 7 yılda değiştiğini ve satış sonrası servis ve hizmet odaklı projelerin standartlaştığını hatırlatan Umut Durbakayım, Teknik Yapı'nın hizmet sektöründen uzak olmadığını, holding bünyesindeki Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik şirketlerinin hizmet sektöründe faaliyet gösterdiğini vurguladı. Restoran işletmeciği de hizmet sektörünün önemli bir parçası olduğunu anlatan Durbakayım, “Bu sektörde de müşteri memnuniyeti yaratmak için gerekli olan kalite, hizmet ve üründen olaşan üçlü sacayağı var. İlk ikisi markamızla özdeşleşen kavramlar. Ürün konusunda ise Türkiye'nin ve İstanbul'un en seçkin ustalarını bir araya getirdik” açıklamasında bulundu.

Kişiye özel damak zevki yaratmayı amaçladıklarını açıklayan Umut Durbakayım “Daimi müşterilerin damak zevkine uygun standartlar yaratmaya çalışıyoruz” diyerek kişiye özel tatların oluşmasına önem verileceğini vurguladı.

“Kendi markamızı yaratmak istedik”

“Hazırı almak yerine kendi markamızı yaratmak istedik” diyen Umut Durbakayım, bunda Kadıköy seçiciliğinin etkili olduğunu ifade etti.Kadıköylülerin Cadde kültüründen kopamadığına vurgu yapan Durbakayım, E-5 karayolunun restorana gitmek veya spor yapmak isteyenler için bir sınır oluşturduğunu kaydetti ve şu açıklamada bulundu; “Bağdat Caddesi'nde yaşayan insanlar E-5'in üzerine çıkmakta biraz zorlanır. Bu nedenle uzun zamandır E-5'in altında uygun bir lokasyon arayışımız vardı. Önceliğimiz, Et-inn Restoran'ı bu konudaki seçiciliğini çok iyi bildiğimiz Kadıköylülere kendimizi kabul ettirmek olacak. Asıl amacımız ise Et-inn markasını oluşturarak başka bölgelere taşımak.”

Hizmet sektörüne yönelik 1-2 yıllık yatırım planları içerisinde Ataşehir'de kurulacak Finans Merkezi için ekspres tarzda bir restoran olduğunu belirten Durbakayım, aynı süreç içinde Uçaksavar ve Bağdat Caddesi'nde de yeni Et-inn restoranlar açmayı öngördüklerini açıkladı.

İlk 3 yıl için yıllık 15-18 milyon lira seviyesinde bir ciro hedefi belirlediklerini açıklayan Umut Durbakayım, “Amacımız kısa zamanda büyük karlar elde etmek değil. Bizim için süreklilik ön planda” şeklinde konuştu.

Keyifli vakit geçirmenin sırları

Et-inn'de sadece yemek ihtiyacının karşılanmadığını vurgulayan Umut Durbakayım, hem ailece hem de dostlarla birlikte keyifle vakit geçirmek için gerekli olan tüm sosyal donatılara sahip bir restoran oluşturduklarını ifade etti.  Özellikle çocuklu ailelerin düşünüldüğü Et-inn'de sadece kapalı alanda 250 metrekare oyun salonu yer alıyor. İki ayrı oda olarak tasarlanan oyun salonlarının ilki 0-6 yaş grubuna, ikincisi ise 6 yaş ve üzeri gruba hitap eden aktivasyonlara sahip. Mesela kızlar için karaoke bölümü yer alırken, erkekler için playstation oyunları bulunuyor. Çocuklarını her an görmek isteyen ebeveynler ise isterlerse özel masaların yanı başında yer alan ekranlardan oyun odalarını izleyebiliyor.

Bireysel buluşmaların yanı sıra kurumsal veya özel grupların yemekli toplantılarına da hazırlıklı olan Et-inn'de iki adet 50 ve 80 kişilik özel toplantı odaları yer alıyor.

Yaklaşık 10 bin metrekare arazi üzerine kurulu tüm tesiste Et-inn Restoran'ın büyüklüğü 5.000, fitness-spa olarak faaliyet gösterecek spor tesisinin büyüklüğü 5.500 metrekare olarak inşa edildi. Spor tesisinde açık ve kapalı olmak üzere iki yarı olimpik havuz yer alıyor. Toplam 19.757 metrekare olan toplam bina alanında ayrıca yaklaşık 500 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Yaklaşık 320 kişilik istihdam yarattı

Et-inn restorana yapılan yatırımın sadece bina ve dekor olarak düşünülmemesi gerektiğini söyleyen Umut Durbakayım, hizmet verecek personelin bu yatırımdaki önemine dikkat çekti. Sadece mutfakta 46 kişinin çalıştığını kaydeden Durbakayım, Et-inn'deki toplam personel sayısının 120 kişi olduğunu söylerken fitness-spa bölümünün hizmete girmesiyle bu rakamın 320 olacağını belirtti.

Teknik Yapı dostlarına özel indirim

Teknik Yapı'dan daire alanların öncelik hakkının Et-inn'de de süreceği bilgisini veren Umut Durbakayım,  Teknik Yapı'nın her projesinde olduğu gibi restoran ve spor tesislerinde jest yapılacağını ve Teknik Yapı dostlarına özel indirimler olacağını söyledi. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor
  • 25.09.2018 13:32

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ve Halk GYO Genel M ...

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"
  • 28.08.2018 15:32

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, tüm projelerinde T ...

Umut Durbakayım, Yücel Park Kartal'ı anlattı!
  • 19.04.2018 13:31

Umut Durbakayım, Yücel Park Kartal'ı anlattı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Kartal'daki Yücel ...

Teknik Yapı ve Halk GYO, Katar'da basınla buluştu
  • 17.01.2018 19:50

Teknik Yapı ve Halk GYO, Katar'da basınla buluştu

Emlak Konut GYO'dan kazandığı İzmir ihalesinde yollarını Halk GYO ile birleştire ...

Umut Durbakayım, Expo Turkey by Qatar'ı değerlendirdi
  • 17.01.2018 17:45

Umut Durbakayım, Expo Turkey by Qatar'ı değerlendirdi

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu yıl 2.'si düzen ...

Umut Durbakayım'dan Katar'da ESD'ye özel açıklamalar!
  • 20.04.2017 17:08

Umut Durbakayım'dan Katar'da ESD'ye özel açıklamalar!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Expo Turkey by Qat ...