maritbet girişmaritbet
Esenler Havaalanı Mahallesi'nde konutların fiyatı...

Esenler Havaalanı Mahallesi'nde konutların fiyatı...

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Havaalanı Mahallesi'nde konutların metrekare fiyatlarının 4 bin liraya ulaşacağını söyledi.

Turgutreis Mahallesi esnafıyla kahvaltılı programda buluşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Esenler lokasyon itibariyle altın değerinde bir ilçe. Esenler'de kazmayı vurduğunuz her yerden altın çıkıyor” dedi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçe esnafıyla kahvaltı programlarında buluşmaya devam ediyor. Son olarak Turgutreis Mahallesi esnafıyla bir araya gelen Göksu, esnafın sorunlarını dinledi, talep ve önerilerini aldı ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Kadiroğlu İnşaat'ta, AK Parti Belediye Meclis üyesi Dursun Ballı'nın ev sahipliğinde düzenlenen programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun yanı sıra; Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erhan Akgün, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, bazı Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı. 

Programın ev sahipliğini yapan AK Parti Belediye Meclis üyesi Dursun Ballı ile AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan'ın kısa birer selamlama konuşması yaptığı programda, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu belediye olarak ilçede yürüttükleri çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi. Merkezi Hükümet'in ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle sosyal, kültürel ve fiziksel alanda yaptıkları çalışmalarla Esenler'in birinci derecede sorunlarını bitirdiklerini söyleyen Göksu, Turgutreis Mahallesi'nde yürüttükleri çalışmalardan söz etti. Mahallenin elektrik hatlarını yer altına aldıklarını kaydeden Göksu, kentsel dönüşüm konutlarını teslim ettiklerini ve katlı otopark çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

ESENLER ALTIN DEĞERİNDE
Esenler'de kamusal alanda büyük yatırımlar yaptıklarını ve bu büyük değişimin devam edeceğini dile getiren Göksu, “Esenler lokasyon itibariyle altın değerinde bir ilçe. Esenler'de kazmayı vurduğunuz her yerden altın çıkıyor” diye konuştu. İlçede büyük bir hızla yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarından da söz eden Göksu, “Havaalanı Mahallesi'nde çıkaracağımız konutların metrekaresi en az 4 bin lira olacak. Kentsel dönüşümle şehre ekonomik değer kazandırdık” dedi. “Göreve geldiğimizde ya Esenler'in şartlarına teslim olacaktık ya da Esenler'in şartlarını teslim alacaktık” diyen Göksu, “Biz Allah'a hamd olsun, büyük bir gayret ve aşkla bu muammayı ortadan kaldırdık” şeklinde konuştu. Siyasetçilerin cesur olmaları gerektiğini vurgulayan Göksu, “Esenler bize emanet edilmiş bir şehirdir ve biz bu emanete sahip çıkmalıyız” dedi.

“Bir şehirde esnaf, o şehrin kanaat önderidir, yönlendiricisidir” diyen Göksu, Turgutreis Mahallesi'nin değişimi ve dönüşümü için esnafa her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Esenler'in geleceğinin inşası için esnaftan destek ve dua da isteyen Göksu, programın sonunda esnafın sorularını cevapladı, talep ve önerilerini aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek tarihi bir başarıya imza attık"
  • 20.08.2022 09:54

"İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek tarihi bir başarıya imza attık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugüne kadar İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek ger ...

Esenler'de 60 bin konutluk dönüşüm başlıyor!
  • 17.08.2022 09:43

Esenler'de 60 bin konutluk dönüşüm başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin en büyük ...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı iptal edildi
  • 12.07.2021 17:03

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı iptal edildi

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB'nin satışa çıkardığı Me ...

Esenler'de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!
  • 08.10.2020 15:35

Esenler'de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 ...

Göksu: 'Kentsel dönüşüm, Esenler'in gündeminde'
  • 23.02.2018 16:06

Göksu: 'Kentsel dönüşüm, Esenler'in gündeminde'

Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göks ...