maritbet girişmaritbet
Ertuğrul Günay: İnönü Stadı'nı taşıyın!

Ertuğrul Günay: İnönü Stadı'nı taşıyın!

İnönü Stadı'nın başka yere taşınmasını isteyen Bakan Ertuğrul Günay: Beşiktaş semtinde kalmanız gerekmez. Sevildiğiniz yerlerde size tesisler temin edebiliriz

 

İnönü Stadı'nın başka yere taşınmasını isteyen Bakan Ertuğrul Günay: Beşiktaş semtinde kalmanız gerekmez. Sevildiğiniz yerlerde size tesisler temin edebiliriz.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve siyahbeyazlı yöneticileri makamında ağırladı. Cem Bilge, Tamer Kıran ve Ahmet Nur Cebi'nin dışında bütün yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kabulde konuşan Günay, Türkiye sporu için zor bir yıl geçirildiğini belirterek, "Yeni yasal düzenlemelere rağmen bazı sevimsiz gelişmeler oldu" dedi. Sohbet sırasında Bakan Günay, Orman'a "Bütün Türkiye'de yaygınsınız, sadece Beşiktaş semtinden ibaret değilsiniz değil mi?" diye sordu. Başkan Fikret Orman'dan 'evet' yanıtı alan Bakan Günay'ın, "O yüzden mutlaka Beşiktaş semtinde kalmanız gerekmez. Sizin Türkiye'de çok daha sevildiğiniz yerler var. Sevildiğiniz yerlerde de size yeni mekanlar, tesisler temin edebiliriz" karşılığını vermesi üzerine ortamda buz gibi bir hava esti. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, ziyarette Bakan Ertuğrul Günay'a 52 numaralı ve isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması ile gümüş kaplama kartal heykeli etti. 
 
DEMİRÖREN'E TOZ KONDURMADI 
 
Ziyaretin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Orman, Beşiktaş İnönü Stadı'nın durumuyla ilgili bir değerlendirme olup olmadığına ilişkin soruya, "Genel itibariyle bir nezaket ziyaretiydi. Sayın bakanımızla çok iyi ilişkilerimiz var. İnönü Stadı, bir tek Beşiktaş'ın değil, Türk sporuna hizmet edecek bir yer. Ortak endişelerimiz vardı ama asgari müşterekte aynı fikirdeyiz" yanıtını verdi. Yeni sezon çalışmalarıyla ilgili icraat yapmadan konuşmayacaklarını söyleyen Orman, Yıldırım Demirören için ise "TFF Başkanı bizim eski başkanımız. 8 sene Beşiktaş kulübünde başkanlık yaptı. Benden onunla alakalı herhangi bir olumsuz fikir duymazsınız" ifadesini kullandı. 
 
GÜL'E 38 NUMARALI BEŞİKTAŞ FORMASI HEDİYE EDİLDİ
 
Ankara'ya çıkarma yapan Beşiktaş yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'dan sonra, sırasıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nu ziyaret etti. Orman, Kayserili olan Gül'e 38 numaralı Beşiktaş formasının yanı sıra kartal heykeli hediye etti.
 
ABDULLAH GÜL: YERİNDE KALSIN
 
Beşiktaş yönetimi Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı ziyareti sonrası Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya geldi. Ziyaretin oldukça samimi bir havada geçtiği ifade edilirken, Gül'ün yeni İnönü Stadı'nın eski yerinde yapılması konusunda görüş belirttiği ve Beşiktaş yönetiminin projesine tam destek verdiği öğrenildi. Aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olan Gül, siyahbeyazlı idarecilerden yeni sezon planlamaları ile ilgili bilgi de aldı. 
 
Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul'da metroları yaz aylarında açmaya başlayacağız"
  • 18.04.2022 16:29

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul'da metroları yaz aylarında açmaya başlayacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul'da yaz ayları itibarı ...

Kartal’da yıkılan binaların yerine yeni yapılan binaların yapımı tamamlandı
  • 25.12.2019 11:11

Kartal’da yıkılan binaların yerine yeni yapılan binaların yapımı tamamlandı

Kartal’da çöken Yeşilyurt apartmanı ile çökme riski taşımaları sebebiyle yıkılan ...

Kartal’da yıkılan binaların yerine inşa edilen binalarda sona gelindi
  • 24.08.2019 11:51

Kartal’da yıkılan binaların yerine inşa edilen binalarda sona gelindi

Kartal’da 6 Şubat tarihinde çöken bina ve çevresindeki yıkılan binaların yerine ...

Aydos orman yangını havadan görüntülendi
  • 11.07.2019 10:09

Aydos orman yangını havadan görüntülendi

Kartal Aydos’ta ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nede ...

Gebze-Halkalı banliyö tren hattı hizmete girdi
  • 12.03.2019 16:21

Gebze-Halkalı banliyö tren hattı hizmete girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze-Halkalı banliyö tren hatlarının açılış ...

'Kentsel dönüşüme milletçe sahip çıkmamız lazım'
  • 09.02.2019 15:24

'Kentsel dönüşüme milletçe sahip çıkmamız lazım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da çöken binanın enkazından kurtarıla ...