maritbet girişmaritbet
ERA Türkiye, Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde sektör açtırdı

ERA Türkiye, Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde sektör açtırdı

ERA, franchise ofisleri ile girişimci sayısını artırırken müşteri memnuniyetini de yükseltmeyi hedefliyor

ERA Türkiye, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Uluslararası Araştırma ŞirketiKA Araştırma  ortak girişimi ile düzenlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması'na ‘Gayrimenkul Danışmanlığı' sektörünün eklenmesine sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu müşteri memnuniyetinin önemine değinerek “ERA Türkiye olarak ERA'nın uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerini franchise ağımıza katılan tüm yatırımcılarımıza aktarıyoruz, bu sorumluluğumuzun bilinci ile franchise'larımızın memnuniyetini garanti altına alıyoruz” dedi. Her 3 aylık dönemde Türkiye çapında gerçekleştirilenTürkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME), otomotivden gıdaya, sigortadan finansa kadar, birçok farklı sektördeki müşterilerin memnuniyet derecelerini ölçümlüyor.İlk senesinde bu endekse dahil olarak “Gayrimenkul Danışmanlığı”sektörünün eklenmesine öncülük eden ERA TürkiyeKalDer tarafından katkılarından dolayıödüllendirildi.

Hedef 200 franchise

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ‘Müşteri Memnuniyetinde Mükemmelliği Paylaşmak' çalıştayı kapsamındagayrimenkul danışmanlığının ankete dahil edilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Can Ekşioğlu; “Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri ERA Türkiye olarak sektörün ihtiyacı olan güven ve hizmet konularında etkin bir yaklaşım sergilemek için müşteri memnuniyetinin son derece önemli olduğunu düşünmekteyiz. Bu seneki ankette bu sektörün değerlendirilmesi için katkıda bulunmaktan dolayı mutluyuz.ERA Türkiye olarak ERA'nın uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerini franchise ağına katılan tüm yatırımcılarımıza aktarıyor, destek paketlerimizle sürdürelebilir kazanç modelleri sunuyor, franchise'larımızın memnuniyetini garanti altına alıyoruz. Sektörde büyüme planımız doğrultusunda, üç yıl sonundafranchise sayımızı 200'e çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
ERA Türkiye, Mükemmellik Modeli'nin Türk kuruluşları tarafından etkili kullanımı ve başarılı uygulamaların özendirilmesi amacıyla hayata geçirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması'na ‘Gayrimenkul Danışmanlığı' sektörünün eklenmesine sağladığı katkıdan dolayı ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu,plaketini KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A.Hamdi Doğan'dan aldı.

Kısaca ERA Türkiye hakkında:

ERA, 1971 yılında ABD'de kurulmuş Türkiye'nin içerisinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu aksının en başarılı markası olarak dünya çapında yatırımcıların kazancını artıran gayrimenkul ürünleri ile hizmetlerinin gelişmesine öncülük etmekte ve pazarın kurallarını ortaya koymaktadır. ERA bugün dünyada 3.000'i aşkın ofisi, 38.000'den fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanı ile 35 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markasıdır. ERA'nın geliştirdiği ürün ve servisler, tüm dünyada başarıyla uygulanmakta, gayrimenkul sektörüne örnek oluşturmaktadır.  ERA Türkiye, 2012 yılında gayrimenkul sektöründe deneyimli işadamı Can Ekşioğlu tarafından sektöre farklı bir bakış açısı ve heyecan getirmek amacıyla faaliyetlerine başlamıştır. İstanbul, İzmir, Ankara ve Aydın olmak üzere 4 şehirdeki 22 ofisiyle faaliyet gösteren ERA Türkiye, gayrimenkul sektörünün hizmet kalitesini ve sektörün itibarını yükseltmek, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını artırmak, ERA'nın dünyada ve Avrupa'daki başarısını global bir marka olarak Türkiye'ye gururla taşımayı amaçlamaktadır. ERA Türkiye'nin hedefi, önümüzdeki üç yıl içinde sektördeki üç büyük oyuncudan biri haline gelmektir.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut satışları 2016'da artacak!
  • 20.01.2016 15:32

Konut satışları 2016'da artacak!

ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk halkı ve Ortadoğulu ülke vat ...

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'
  • 02.03.2015 15:09

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, kentsel dönüşümde başta Fikirtepe olmak ...

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!
  • 16.02.2015 10:27

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ikinci el konut satışlarının, sıfırdan ...

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'
  • 12.09.2014 15:34

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, CNR Emlak Fuarı 2014'te mikrofonumuza f ...

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı
  • 05.12.2013 20:19

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Emlak 2013 Fuarı'nda emlaktasond ...

ERA, Türkiye gayrimenkul sektörüne adım attı!
  • 05.12.2012 17:34

ERA, Türkiye gayrimenkul sektörüne adım attı!

ERA, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı yapacak. Şirketin basın toplantısından ...