maritbet girişmaritbet
ERA Türkiye 30 franchise ofise ulaştı!

ERA Türkiye 30 franchise ofise ulaştı!

Ofislerle toplam franchise sayısını 30’a çıkaran ERA Türkiye, 2014 sonunda 40 ofise çıkmayı hedefliyor

Türk gayrimenkul danışmanlığı sektöründe, eğitim ve sürekli destek prensibiyle farkındalık sağlayan ERA Türkiye büyümeye devam ediyor. İkisi İstanbul'da, biri İzmir'de ve biri de Muğla Bodrum'da olmak üzere 4 franchise ofisi hizmete sokan şirketin toplam ofis sayısı 30'a ulaştı. Yılsonu hedefi ise 40 franchise ofise ulaşmak.

Ev satmak yetmez, danışmanlık kelimesinin içi dolu olmalı

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün, Türk konut sektörünün gelişimine paralel olarak büyüdüğünü söyleyen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, danışmanlık kelimesinin geniş bir anlamı olduğunu söyledi. Baygan, şöyle konuştu: “ Bugün Türk konut sektörünün artık dünyada bilinen ve tanınan bir gerçek olduğunu biliyoruz. Türk gayrimenkul danışmanlığı sektörü de büyük bir gelişim sürecinde. Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir husus var. Sadece ev satmakla gayrimenkul danışmanı olmazsınız. Olsanız da, kısa vadeli olur. Gayrimenkul danışmanlığı, bilgi birikimi ve tecrübe isteyen ve kendinizi sürekli yenilemeniz gereken bir meslek dalı. Biz, franchise ofislerimize ERA Akademi ile sürekli destek veriyoruz. Sadece tabela vaat eden bir franchise sistemi değiliz. Biz, sadece ev ya da ofis satan bir şirket değil, paydaşlarımızı ve yatırımcılarımızı aynı zamanda yönlendiren bir yapıyız. Aksinin olması mümkün değil, çünkü arkamızda küresel anlamda sektörün en büyük oyuncularından Global bir marka olarak ERA var. Bu tecrübeyi kendi sektörümüzde avantaja dönüştürüyoruz.”

Yılsonu hedefi 40 franchise ofis

ERA Türkiye'nin planlı bir şekilde büyüdüğünü söyleyen Baygan, “ Bu son 3 ofisimizle toplam sayımız 30 oldu. Devam eden görüşmelerimiz ve müzakere süreçlerimiz var. Kasım ve Aralık'ta yapacağımız yeni anlaşmalarla ofis sayımızı 2014 itibarıyla 40'a çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

ERA Türkiye'nin son üyeleri

ERA Türkiye, ikisi İstanbul'da, biri İzmir'de olmak üzere 3 franchise ofisi hizmete soktu. İstanbul Ataşehir bölgesinde faaliyet gösterecek olan ERA Damla Ofisi brokerı Oğuz Kömürlü,   uzun yıllar bilişim ve telekomünikasyon sektörlerinde çok uluslu firmalara danışmanlık hizmeti verdi. Profesyonel deneyimlerini Ataşehir bölgesinin başarılı ofislerinde gayrimenkul danışmanlığı ve Brokerlık yaparak sektöre aktarmayı sürdürüyor. İstanbul Maltepe'de hizmete giren ERA Armada ise Ümit Davaz ve Ülkü Aşçı tarafından yönetilecek. Yabancıya konut satışında Türkiye'nin en hareketli bölgelerinden biri olan İzmir'de ise ERA Arca hizmete girdi. Mavişehir bölgesinde açılan yeni ofisin brokerı Caner Ataca.  Dünya çapında Turizm merkezi haline gelen Bodrum ofisinin brokerı M.Erçin Sandalcı ise mimarlık görevinin ardında 2009-2014 yılları arasında Akbük belediye Başkanlığı'da yaptı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut satışları 2016'da artacak!
  • 20.01.2016 15:32

Konut satışları 2016'da artacak!

ERA Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk halkı ve Ortadoğulu ülke vat ...

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'
  • 02.03.2015 15:09

Mustafa Baygan 'İstanbul, dönüşümde bir numara'

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, kentsel dönüşümde başta Fikirtepe olmak ...

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!
  • 16.02.2015 10:27

Mustafa Baygan, ikinci el konut sektörünü anlatıyor!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ikinci el konut satışlarının, sıfırdan ...

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'
  • 12.09.2014 15:34

Mustafa Baygan 'Yabancı ağırlık bir fuar oluyor'

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, CNR Emlak Fuarı 2014'te mikrofonumuza f ...

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı
  • 05.12.2013 20:19

ERA Türkiye 4 şehirde 22 ofise ulaştı

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Emlak 2013 Fuarı'nda emlaktasond ...

ERA, Türkiye gayrimenkul sektörüne adım attı!
  • 05.12.2012 17:34

ERA, Türkiye gayrimenkul sektörüne adım attı!

ERA, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı yapacak. Şirketin basın toplantısından ...