maritbet girişmaritbet
Endüstrinin kalbi bu fuarda atacak

Endüstrinin kalbi bu fuarda atacak

2010 yılından bu yana büyüme göstererek 4 milyar dolar iş hacmini hedefleyen “OTOMASYON”, 70 ayrı sektörün çözüm ortağı “ELEKTRİK-ELEKTRONİK”, 50 Milyar dolarlık iş hacmine sahip “LOJİSTİK” ve makine sektörünün itici gücü “HİDROLİK & PNÖMATİK” sektörleri WIN 2. Faz’ da buluşuyor

2010 yılından bu yana büyüme göstererek 4 milyar dolar iş hacmini hedefleyen “OTOMASYON”, 70 ayrı sektörün çözüm ortağı “ELEKTRİK-ELEKTRONİK”, 50 Milyar dolarlık iş hacmine sahip “LOJİSTİK” ve makine sektörünün itici gücü “HİDROLİK & PNÖMATİK” sektörleri  WIN 2. Faz' da buluşuyor 

WIN Fuarları, 2. Fazı'nda, “Endüstriyel Otomasyon”, “Elektrik - Elektronik” , “Hidrolik & Pnömatik” ve “İç Lojistik” sektörlerini buluşturacak.

Fuar, 29 Mart-01 Nisan 2012 tarihleri arasında Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş tarafından TÜYAP'ta  düzenlenecek. Dört ayrı fuarı tek çatı altında toplayan Avrasya Bölgesi'nin bu lider organizasyonu, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, TOBB, OAIB ve KOSGEB olmak üzere yerli ve yabancı 78 kuruluş tarafından destekleniyor.

Aralarında alanında lider markaların da bulunduğu yerli katılımcılarla beraber Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İsviçre, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Ürdün ve Yunanistan'dan toplam 1.744 firmanın katılımını onayladığı fuarda Almanya, Bulgaristan, Çin, İtalya ve Tayvan ülke pavilyonlarıyla yer alacaklar.

Fuarın açılışı, Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti Ekonomi, Çalışma ve Ulaştırma Bakanı Jörg Bode tarafından yapılacak.

Sektörün önde gelen dernek ve birliklerinin başkanlarının ve ilgili bakanlıkların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek açılış törenine, Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti Ekonomi, Çalışma ve Ulaştırma Bakanı Jörg Bode de konuşmacı olarak katılacak.

Hannover Messe Bileşim A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kühnel, fuarın katılımcı ve ziyaretçiler açısından son derece verimli geçeceğine inandıklarını belirterek “Fuara her yıl olduğu gibi  bu yıl da Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ile yurt dışından önemli sayıda alım heyeti gelecek. Fuar ziyaretleri süresince katılımcı firmaların standlarını ziyaret ederek iş görüşmeler gerçekleştirecek olan heyetlerin geleceği ülkeler arasında Azerbaycan, Hırvatistan, Irak, İran, Mısır, Özbekistan, Polonya, Senegal, Tunus ve Ürdün gibi ağırlıklı olarak Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkeleri bulunuyor. Bu alım heyetlerinin yanı sıra İspanya ve Almanya'nın Kuzey Ren Westfalya'dan da heyetler fuarı ziyaret edecek. Türkiye'nin 29 farklı şehrinden 49 otobüs de fuara gelerek katılımcılarla bir araya gelecek. WIN 2. Fazı da 1. Fazında olduğu gibi kazandırmaya devam edecek.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Karaismailoğlu: "Filyos Limanı, Batı Karadeniz'in kalkınmasına ivme kazandıracak"
  • 05.06.2021 09:28

Bakan Karaismailoğlu: "Filyos Limanı, Batı Karadeniz'in kalkınmasına ivme kazandıracak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin en önemli lojistik ...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İyidere ile ilgili bilgilendirme yaptı
  • 07.05.2021 21:22

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İyidere ile ilgili bilgilendirme yaptı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Rize İyidere Lojistik Limanı Projesi"nin çevres ...

YHT'lerde kış tarifesine geçiliyor
  • 09.12.2018 01:01

YHT'lerde kış tarifesine geçiliyor

Yük, yolcu ve lojistik hizmetlerden sorumlu TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü ...

Türkiye hava ulaşımında aktarma merkezi olacak
  • 28.10.2018 01:56

Türkiye hava ulaşımında aktarma merkezi olacak

Türkiye'nin 2019'da uluslararası hava trafiğinde önemli bir aktarma merkezi olma ...

Akıllı termostat teknolojileri evlerde tasarruf sağlıyor
  • 22.10.2018 15:46

Akıllı termostat teknolojileri evlerde tasarruf sağlıyor

Somfy Akıllı Termostat ile kullanıcılar şimdi ev ya da iş yerlerindeki kombileri ...

Bosch, Bursa’da 9 milyon euro yatırım yaptı
  • 14.02.2014 13:00

Bosch, Bursa’da 9 milyon euro yatırım yaptı

Bosch, Bursa’da üç fabrikasının lojistik ihtiyaçlarını bir araya toplayan Malzem ...