maritbet girişmaritbet
En başarılı emlak yatırımları

En başarılı emlak yatırımları

Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları seçildi. Zorlu Center 'büyük jüri' ödülünü alırken, Exen İstanbul da internetten yapılan halk oylamasında birinci geldi

Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları seçildi. Zorlu Center 'büyük jüri' ödülünü alırken, Exen İstanbul da internetten yapılan halk oylamasında birinci geldi.

Türkiye'nin En Başarılı EmlakYatırımları araştırmasında Akıllı Ev kategorisinde büyükjüri ve halkjürisinin oyları ile Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi ödül alırken, İstinyepark her iki jürinin ortak oyu ile En Başarılı Emlak Yatırımı AVM kategorisinde birinciliğe sahip oldu.

Ofis Binası kategorisinde ise büyük jürinin oyları ile Nef Offices Levent 05 seçilirken aynı kategoride halk jürisinin oyları ile Trump Tovvers ödül alarak, Ofis Binası kategorisinde ödülün sahibi firmalar oldular.

Mixed-use Yapı kategorisinde büyükjüri ve halk jürisinin oyları ile Zorlu Center, Turizm Kompleksi kategorisinde büyük jürinin oyları ile Maxx Royal Belek Golf&Spa, halk jürisinin oyları ile Novotel ve ibis Otel istanbul, Sağlık Kompleksi kategorisinde her iki jürinin ortak kararı olan Acıbadem Hastanesi Maslak ve Spor Kompleksi kategorisinde ise yine büyük jüri ve halk jürisinin belirlediği Türk Telekom Arena kendi kategorilerinde Türkiye'nin En Başarılı EmlakYatırımları olarak açıklandı.

Silverline Ankastre, Ekonomist, Capital, Maison Française ve hurriyetemlak.com'un işbirliği ile gerçekleştirilen "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması 2011 "in sonuçları, geçen ay Grand Hyatt istanbul Otel'de düzenlenen bir törenle açıklandı.


Emlak sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak amacıyla organize edilen törende, Türkiye'nin en başarılı üç emlak yatırımı ve 9 farklı kategorideki yatırımlar ödüllendirildi.


Yüksek sayıda başvurunun olduğu araştırmada, kazanan firmalar büyükjüri ve halk jürisi tarafından değerlendirildi.


ÖDÜL ALAN SEÇKİN YAPILAR

Büyük jüri tarafından Zorlu Center'in, halk Jürisi tarafından Exen İstanbul'un Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımı seçildiği araştırma sonuçlarına göre Çok Katlı Konut kategorisinde büyükjürinin oyları ile Varyap Meridian, halk jürisinin oyları ile Exen istanbul, Yüksek Yapı kategorisinde büyük

UZMANLAR VE HALK JÜRİSİ BİRARADA

 Kurumların kendilerinin aday olabildiği gibi, kamuoyu tarafından da aday gösteriminin yapıldığı araştırmada, firmaların doğru kategorilerde ve en sağlıklı şekilde değerlendirmesini yapmak için oluşturulan büyük jüride, akademisyenler, gayrimenkul uzmanları, yatırım uzmanları, basın mensupları ve iş dünyasının farklı sektörlerinden çok sayıda saygın temsilci yer aldı. Araştırmanın halk jürisi bölümünde ise, internet üzerinden yapılan oylamada 6 bin 896 kişi Türkiye'nin en büyük emlak yatırımlarını seçmek için tercihlerini kullandı. Silverline CEO'su Mustafa Laçin ve Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M.Rauf Ateş'in açılış konuşması ile başlayan ödül töreninde, büyük jüri tarafından Türkiye'nin en başarılı yatırımı seçilen Zorlu Center adına ödülü Zorlu Gayrimenkul Genel MüdürYardımcısı Mehmet Even alırken halk oylarıyla Türkiye'nin en başarılı yatırımı seçilen Exen İstanbul adına ödülü Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas aldı.


İnşaat Dünyası

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Exen İstanbul inşaatında son durum!
  • 14.11.2012 15:04

Exen İstanbul inşaatında son durum!

Sur Yapı Exen İstanbul, 1.038 konuttan meydana geliyor. Projede yaşam Aralık 201 ...

Libya’da Türkler 5 bin prefabrik konut yapacak
  • 03.07.2020 09:36

Libya’da Türkler 5 bin prefabrik konut yapacak

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. ...

Samsun'daki Ambarhan'da restorasyon çalışmaları devam ediyor
  • 02.07.2020 16:29

Samsun'daki Ambarhan'da restorasyon çalışmaları devam ediyor

Samsun Ladik ilçesindeki Ambarköy içerisinde yer alan tarihi 'Ambarhan'da restor ...

Exen İstanbul'da kiralamalar başladı
  • 01.01.2015 16:44

Exen İstanbul'da kiralamalar başladı

Arsa alanı 155 bin metrekare olarak belirlenen Exen İstanbul, Ümraniye, Çamlıca ...

Sur Yapı Exen'nin güncel fiyatları
  • 05.04.2014 11:12

Sur Yapı Exen'nin güncel fiyatları

Ümraniye'de konumlandırılan Exen İstanbul'da "az az ödeyin üstü kalsın" kampanya ...

Exen İstanbul Çamlıca'da 2013 fiyatları devam ediyor
  • 15.01.2014 14:34

Exen İstanbul Çamlıca'da 2013 fiyatları devam ediyor

Exen İstanbul Çamlıca'da fiyatlar 707 bin TL'den başlangıç gösteriyor ...