maritbet girişmaritbet
emlaktasondakika.com buluşturuyor!

emlaktasondakika.com buluşturuyor!

İcraatları ve bakış açısıyla emlak haberciliğinde peş peşe yeni açılımlara imza atan emlaktasondakika.com, gayrimenkul sektörüne emek ve gönül veren iletişim uzmanlarını bir araya getiriyor

İcraatları ve bakış açısıyla emlak haberciliğinde peş peşe yeni açılımlara imza atan emlaktasondakika.com, gayrimenkul sektörüne emek ve gönül veren iletişim uzmanlarını bir araya getiriyor.

Mayıs ayı başında 100'den fazla inşaat firmasının satış koordinatörünü bir araya getiren emlaktasondakika.com, 20 Haziran Çarşamba günü Kozyatağı'nda düzenleyeceği kahvaltıda da iletişim uzmanlarını buluşturacak.

Bulundukları firmalarda medya ile bağlantıyı sağlayan isimleri bir araya getirmeyi hedefleyen emlaktasondakika.com, sektördeki bilgi akışının daha sağlıklı yürümesini planlıyor. Aynı lokasyonlarda proje üreten firmalar arasında koordinasyon kurulmasını istediklerini belirten emlaktasondakika.com Genel Müdür Yardımcısı Fatih Işık, farklı görevlerdeki arkadaşlarla bu tür organizasyonlara devam edeceklerini dile getirdi.

İnsanların birbirlerini yakından tanımalarını ve bilgi alışverişinde bulunmasının sektörü büyük fayda sağlayacağına değinen Işık, “Konut sektörünün firmaları ve bu firmalarda görev yapan insanlar aslında birbirlerine çok yakınlar. Sadece bir kıvılcım gerekiyor. Bu meşale de biz olacağız” dedi.

Emlak haberciliğinde çıtayı en üste koyduklarını belirten Işık, “Kavga etmeden, insanları birbirinden ayırt etmeden sadece ve sadece çok çalışarak sektörün en iyisi olacağız. Bu konuda gerek içerik, gerek editoryal gerekse satış ve pazarlamada Türkiye'nin en iyi ekiplerini kuruyoruz. Yeni sezonda bu ekiplerimiz yeni birlikteliklere imza atarak konut sektörünün yıldızını parlatacak. Mütekabiliyet, 2B ve afet yasalarını çıkışı ile sektörün önü 20 yıl daha açıldı. Bu süreçte emlaktasondakika.com olarak biz en iyi en hızlı, en sade, en çok, en çeşitli ve en anlaşılır haberleri okurlarımıza sunacağız. Bu alanda işgal ettiğimiz platformun hakkını vereceğiz” dedi.

Bu misyonun bir ayağı olarak sektörün çeşitli kademelerinde görev alan profesyonelleri bir araya getirmeye devam edeceklerini belirten Işık, “Bu yolla  kendi tanınırlığımızı ve etkinliğinizi pekiştiriyoruz” diye konuşarak sözlerini noktaladı.

LCV: Songül KARAHAN

[email protected]

Tel: 0 536 397 38 17

Tel: 0 544 422 80 86

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!
  • 30.01.2019 16:17

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!

Emlaktasondakika.com ve Güncel Proje Bilgileri işbirliğinde hayata geçirilen Pro ...

Emlaktasondakika.com Expo Turkey by Qatar Değerlendirme Oturumu
  • 21.04.2017 20:34

Emlaktasondakika.com Expo Turkey by Qatar Değerlendirme Oturumu

Türkiye'nin gerçek gayrimenkul sitesinin düzenlediği Expo Turkey by Qatar Değerl ...

İsmail Erdem, emlaktasondakika.com'a konuştu!
  • 08.07.2015 12:16

İsmail Erdem, emlaktasondakika.com'a konuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bölgenin son durumuyla birlikte yapıla ...

Emlaktasondakika.com yenilenen Eyüp Sultan Türbesi'ndeydi!
  • 20.06.2015 20:13

Emlaktasondakika.com yenilenen Eyüp Sultan Türbesi'ndeydi!

Yaklaşık 4 yıl süren restorasyonun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ...

Mustafa Öztürk, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 16.12.2014 13:42

Mustafa Öztürk, emlaktasondakika'ya konuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, 2. Kentsel Dönüşüm Zirve ...