maritbet girişmaritbet
Emlak hizmeti veren Show Realty Türkiye’de büyümeye başladı

Emlak hizmeti veren Show Realty Türkiye’de büyümeye başladı

ABD’nin markalı emlak danışmanlık firması olan Show Realty Türkiye franchise ofis sayısını artırarak, yeni şubeler açmayı hedefliyor

Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 2001 yılında New York'a yerleşip Amerikalı ortakları ile Show Realty markasını yükselten girişimci iş adamı Show Realty CEO'su Kazım Algın bu markanın Master Franchising haklarını Türkiye'ye getirerek, Türkiye'deki büyümesine hız verdi. 2013 yılı başında Bahçeşehir'de merkez ofisini açan Show Realty,  Türkiye genelinde 17adet ofis sayısına ulaşmış durumda. Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri 2014 sonuna kadar İstanbul ağırlıklı olmak üzere 50 yeni franchise ofisi açmayı planlıyor. Türkiye'de hızla büyümeye başlayan Show Realty  Türkiye, alım ve satım ve kiralamanın yanı sıra gayrimenkul geliştirme projelerinde de yer almayı hedefleyerek, büyümeye hız veriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın; “Marka olarak franchise yapılanmamızı uzun süreli ve verimli işbirliği temeli üzerine kurduk. Koşullarımızı da bu temel doğrultusunda oluşturduk. Show Realty, gayrimenkul konusuna ilgi duyan ve üstelik global bir markanın çatısı altında kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları, büyük finansal risklerin altına girmek zorunda kalmadan rahatlıkla bir Show Realty ofisi açabilecek.  

Kazım Algın, ülkemizde ve özellikle İstanbul'da markalı emlak danışmanlarına ihtiyacın çok fazla olduğunu belirterek “Show Realty olarak Ataşehir, Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Esenyurt, Başakşehir, Levent, Ümraniye ve Sancaktepe gibi İstanbul'un gayrimenkul hareketliliği yoğun olan lokasyonlarında yeni ofisler açacağız. 2014 yılı sonuna kadar ülke genelindeki ofis sayımızı 50'e çıkarmayı planlıyoruz” dedi. Show Realty   önümüzdeki yıl içinde Almanya, Hollanda, Rusya ve İsrail'de şubeler açmayı planladıklarını söyleyerek, şu anda yurt dışı şubelerin alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini de ayrıca belirtti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Gayrimenkulde danışmanlık %40 daha fazla kar ettirir"
  • 09.12.2020 06:45

"Gayrimenkulde danışmanlık %40 daha fazla kar ettirir"

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul danışmanlığıyla ...

Geberit banyolarda tasarım ve fonksiyon buluşturdu
  • 25.11.2020 06:30

Geberit banyolarda tasarım ve fonksiyon buluşturdu

Geberit, Citterio, iCon ve Smyle ile mühendislik gücünü modern tasarım dili ile ...

“2019’un mesleği gayrimenkul danışmanlığı olacak”
  • 30.10.2018 14:55

“2019’un mesleği gayrimenkul danışmanlığı olacak”

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışmanlığının 201 ...

ERA, İzmir’de gayrimenkul yatırımcılığını anlatacak
  • 27.11.2015 11:01

ERA, İzmir’de gayrimenkul yatırımcılığını anlatacak

ERA, Ankara ve İstanbul’dan sonra 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ...