Emlak 2015, 4 Kasım'da kapılarını açıyor

Emlak 2015, 4 Kasım'da kapılarını açıyor

Türk gayrimenkul sektörünün liderlerini bir araya getirecek olan EMLAK 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı, 4 Kasım’da başlıyor.

ITF İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 4-8 Kasım 2015 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek olan Emlak Fuarı, gayrimenkul sektörünün aktörlerini buluşturacak. 25 bin metrekarelik alana sahip olan ve 200'ün üzerinde katılımcı sayısı hedefleyen fuara 40 binin üzerinde ziyaretçinin geleceği tahmin ediliyor.

Villa, konut ve toplu konut projeleri, AVM ve iş merkezleri, plazalar, rezidanslar, organize sanayi bölgeleri, emlak pazarlama kuruluşları, arsa ofisleri, kooperatifler, devremülk şirketleri, bankalar, finansman ve kredi kuruluşları gibi farklı katılımcı profilinin katılım göstereceği fuar birçok işbirliklerine ev sahipliği yapacak. Son dönemde hızla gelişen gayrimenkul ve inşaat sektöründen firmaların yeni projelerini sergilemesi ve ‘vitrine' çıkarması için büyük avantaj sağlayacak olan fuar, sektör profesyonellerinin buluşma noktası olacak. 

AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Almanya, Avusturya, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan ve Ürdün gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin beklendiği EMLAK 2015, sektörün uluslararası pazarlama, tanıtım deneyimi elde etmesinde de önemli bir rol oynayacak.


EMLAKTASONDAKİKA.COM EMLAK FUARI'NDAN AKTARACAK 

Birçok bireysel ve kurumsal yatırımcının büyük ilgi göstermesi beklenen Emlak Fuarı 2015'e Emlaktasondakika.com da standında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuardan 4 gün boyunca canlı yayınlar gerçekleştirecek olan Emlaktasondakika.com ekibi bir kez daha sektörün nabzını tutacak. Gayrimenkul sektörünün başarılı isimleri ile röportajlar yapılarak son gelişmeler aktarılacak. 

Emlak 2015 fuar alanı

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maltepe’de vatandaşlar sağlam konutlarına kavuşuyor
  • 28.10.2026 10:32

Maltepe’de vatandaşlar sağlam konutlarına kavuşuyor

Maltepe Cevizli Mahallesi’nde 8 Ekim’de çöken Kardeşler Apartmanı ve çevresindek ...

TOKİ'nin 2023 ve 2024 yılı bilançoları ibra edildi
  • 21.10.2026 15:46

TOKİ'nin 2023 ve 2024 yılı bilançoları ibra edildi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Levent Sungur, "TOKİ'nin ülke genelindeki ...

Mesa Yenikent’te yeni etap satışta
  • 20.10.2026 17:48

Mesa Yenikent’te yeni etap satışta

Mesa, Başakşehir’de hayata geçirdiği Mesa Yenikent projesinin yeni etabını düzen ...

Rusya basınından asrın inşa seferberliğine övgü
  • 20.10.2026 11:43

Rusya basınından asrın inşa seferberliğine övgü

Türkiye’nin Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin hemen ardından baş ...

Hatay Altınözü'nde 832 sosyal konut teslim ediliyor
  • 16.10.2026 15:46

Hatay Altınözü'nde 832 sosyal konut teslim ediliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Eylül ayında 142 bin 390 konut şatışı gerçekleşti
  • 16.10.2026 10:15

Eylül ayında 142 bin 390 konut şatışı gerçekleşti

Türkiye genelinde Eylül ayında ilk el konut satışları 51 bin 519, ikinci el konu ...